S somebdy1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2025 95 25 3 30 Pazartesi 18:54 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #1 İlk kez korunmasız bu ay denedik ve üç gün gecikti karnımda regl ağrısı krampı oldu üç gün boyunca ve hamile olabileceğimi düşündüm testler negatif çıktı ve gecikmemin 3. Günü regl oldum normalde gecikmezdi
İlk kez korunmasız bu ay denedik ve üç gün gecikti karnımda regl ağrısı krampı oldu üç gün boyunca ve hamile olabileceğimi düşündüm testler negatif çıktı ve gecikmemin 3. Günü regl oldum normalde gecikmezdi
H hillobo Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2025 96 24 3 32 Pazartesi 19:28 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #2 Bu tamamen takipten dolayi oluyor bence psikolojik. Hic aklina gelmezken zank diye olursun adet, iki acaba mi dersin 4 gün gecikir edepsiz.
Bu tamamen takipten dolayi oluyor bence psikolojik. Hic aklina gelmezken zank diye olursun adet, iki acaba mi dersin 4 gün gecikir edepsiz.
Z Zeytin87 Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2025 262 59 13 38 Pazartesi 21:11 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #3 hillobo .!.: Bu tamamen takipten dolayi oluyor bence psikolojik. Hic aklina gelmezken zank diye olursun adet, iki acaba mi dersin 4 gün gecikir edepsiz. Genişletmek için tıkla...
hillobo .!.: Bu tamamen takipten dolayi oluyor bence psikolojik. Hic aklina gelmezken zank diye olursun adet, iki acaba mi dersin 4 gün gecikir edepsiz. Genişletmek için tıkla...
K kahveasigiii Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2022 40 8 36 27 Dün 00:42 Konu Sahibi Konu Sahibi somebdy1 #4 Benim de ilk korunmasız ay 1 haftaya yakın gecikmişti. Çok şaşırmıştım ilk seferde tuttu galiba diye. Ama gecikmeli adet olmuştum maalesef
Benim de ilk korunmasız ay 1 haftaya yakın gecikmişti. Çok şaşırmıştım ilk seferde tuttu galiba diye. Ama gecikmeli adet olmuştum maalesef