- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
İlk kez ilişki esnasınd karnım kasıklarım ağrıdı sizce belirti olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon da olabilir, yeteri kadar ıslanmadığınızdan zorlamış da olabilirsinizİlk kez ilişki esnasınd karnım kasıklarım ağrıdı sizce belirti olabilir mi
Ne biliyim 9 aylık evliyim ilk kez böyle oldu ki çok sık ilişki olur yani haftada 3-4Enfeksiyon da olabilir, yeteri kadar ıslanmadığınızdan zorlamış da olabilirsiniz
Yumurtlama döneminde misinizNe biliyim 9 aylık evliyim ilk kez böyle oldu ki çok sık ilişki olur yani haftada 3-4
Ben hamileymişim ovülasyonda kıpkırmızı çizgiler görünce yinede es geçmeyelim diye ilişkiye girmiştim ağrı sızı hissetmedim ama yanma ve orda birşeye çarptığını hissetmiştim hemen geri çektim eşimi şüphelendim sonrası da zaten pozitif gördümİlk kez ilişki esnasınd karnım kasıklarım ağrıdı sizce belirti olabilir mi
E bende böyle bisey hissettim ama tık yokBen hamileymişim ovülasyonda kıpkırmızı çizgiler görünce yinede es geçmeyelim diye ilişkiye girmiştim ağrı sızı hissetmedim ama yanma ve orda birşeye çarptığını hissetmiştim hemen geri çektim eşimi şüphelendim sonrası da zaten pozitif gördüm![]()
Herkesin farklı olabilir belki de sizin enfeksiyonunuz var ya da kist olabilirE bende böyle bisey hissettim ama tık yok
Umarım benimde öyledir canımBen hamileymişim ovülasyonda kıpkırmızı çizgiler görünce yinede es geçmeyelim diye ilişkiye girmiştim ağrı sızı hissetmedim ama yanma ve orda birşeye çarptığını hissetmiştim hemen geri çektim eşimi şüphelendim sonrası da zaten pozitif gördüm![]()
Yumurtlamayı geçtim muhtemelen adetime 8 gün kaldı çünkü bide kasık ağrım oldu 15’inde çatlama gibiYumurtlama döneminde misiniz
Umarım rabbim aratmasın inşallahUmarım benimde öyledir canımbi yere çarpma olmadı da acı oldu ilk defa kasılma gibi
![]()
Yani orda biseye çarpması imkansiz çünkü ilk 3 hafta kesesi olmayan bebekBen hamileymişim ovülasyonda kıpkırmızı çizgiler görünce yinede es geçmeyelim diye ilişkiye girmiştim ağrı sızı hissetmedim ama yanma ve orda birşeye çarptığını hissetmiştim hemen geri çektim eşimi şüphelendim sonrası da zaten pozitif gördüm![]()
Eveet ama birşey engelliyor gibiydi çok rahatsız etti beni kese yokken nasıl böyle birşey yaşadığımı inanın bende şaşırıyorumYani orda biseye çarpması imkansiz çünkü ilk 3 hafta kesesi olmayan bebekkese bile yokken neye carpabilir ki