- Konu Sahibi redfirework
-
Herkese merhaba ben 19 yaşımdayım ve bugüne kadar hiç makyaj yapmadım bana ciltte kalıp gibi yapay yapay durmayan yüzümde makyaj olduğunda sanki yok muş gibi hissedebileceğim doğal duran makyaj markaları ve makyaj ürünleri (ruj rimel vs.)önerebilirmsiz teşekkür ederim
Herkese merhaba ben 19 yaşımdayım ve bugüne kadar hiç makyaj yapmadım bana ciltte kalıp gibi yapay yapay durmayan yüzümde makyaj olduğunda sanki yok muş gibi hissedebileceğim doğal duran makyaj markaları ve makyaj ürünleri (ruj rimel vs.)önerebilirmsiz teşekkür ederim
net olarak ruj kalem ve rimel önerisi istiyorum teşekkürlercanım tam olarak ne istediğini anlatırsan bi kuaför olarak daha net yardımcı olabilrim sanaama denilen markaları pek önermiyorum m.a.c veya maybilinne gibi markaları önermiyorum ha illa profsyonel yada kalite diyorsann kryolan derim .. ama yüksek meblalarıda gözden çıkarmalısın bunu için tam olarak ne istediğini söyle yani bi markanın pudrası güzeldr bi markanın maskarsı değişkendir bu.. Mesela ben dükkana aldığım m.a.c in rikitini çöpe atmayı düşnüyorum ! çünkü berbat ! sen hangi malzemeleri istediğini yaz ben sana tek tek marka vereyim
fondoten kullanmamani onerenlere katiliyorum. illa kullanmak istersen pudra kullan ama bence onu bile kullanma. bi sure sonra pudrasiz cok kotu geliyo cildin gozune, illa surmek zorunda hissediyosun. bir nevi bagimlilik yani. goz kalemi, rimel, allik, ruj. bence bunlar yeterli.
bn allkta sevmiorm nie ölecok yapmack gelio bana :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?