sanırım kan tahlili yaptırmak en mantıklısı.. fakat bir arkadaş erken gitme sürekli tahlil vermek zorunda kalırsın dedi. Ne yapsam bilemedim
5. gün bugün. ne yapacağımı bilemedim. Korktum biraz da.. her ne kadar planladığım bir şey olmasa da heyecan verici ve her yerden bir şeyler okuyup kafamı iyice allak bullak ettimGünün ne kadar geçti canim? 5 gün filan geçtiyse kan testi yaptır bence..
akşam yaptığım fortest erken gebelik testi. Sonuç resimdeki gibi oldu. Sabah dayanamadım eczaneden aldığım şu kaset tipi ucuz testi uyguladım, tek çizgi çıktı. Ama ışığın durumuna göre çizgi çok çokkk silik gibi görünebiliyordu. Anlamadığım negatif olarak yorumlamak için hiçbir şekilde çizgi , silik de olsa izi falan olmaması mı gerekir. Yani negatif testlerde sadece beyaz zemin üzerinde tek çizgi mi gözüküyor? Diğer çizgi ıslanma ile belirginleşir mi?eğer geç döllenmeyse ilk testin gibi erken gebelik testlerinde pozitif çıkar
normal testlerde ise negatif
bence gebelik var ama geç döllenmeakşam yaptığım fortest erken gebelik testi. Sonuç resimdeki gibi oldu. Sabah dayanamadım eczaneden aldığım şu kaset tipi ucuz testi uyguladım, tek çizgi çıktı. Ama ışığın durumuna göre çizgi çok çokkk silik gibi görünebiliyordu. Anlamadığım negatif olarak yorumlamak için hiçbir şekilde çizgi , silik de olsa izi falan olmaması mı gerekir. Yani negatif testlerde sadece beyaz zemin üzerinde tek çizgi mi gözüküyor? Diğer çizgi ıslanma ile belirginleşir mi?
valla ucuz testler daha güvenilir gelmiştir bana ,pahalı aldığımda çıkmayan test ucuzda çıktı hemde günüm geçmeden
ben tam tersini düşünüyordum aslında. Ne kadar pahalı ise o kadar güvenilirdir gibi geliyordu. Hatta eczanede başkaca bir marka vardı fiyatı 2 katı falan onu almayı düşünüyordum.
geç döllenme nedir acaba? Kusura bakmayın daha önce hiç karşılaşmadığım durumlar. Hatta sitede gezerken sürekli "sat" ın ne "bat" ne diye yazılar okuyup, Allah Allah bu ne diyor epey bi düşündüm. Sonra çözdüm amabence gebelik var ama geç döllenme
kan testi yaptır mutlaka
Senin bir kaç hamilelik olmuş sanırım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Ben daha 4 aylık evliyim. Bu durumlarla yeni yeni karşılaşıyorum. Tecrübe ede ede öğreneceğiz sanırım. Hayırlısı...ben hep hamileliklerimi ucuz testle öğrendim ,hatta sonuncusunda 30 tl vermiştim birde çıkmadı ertesi gün ucuz aldığımda çıktı silik bir şekilde ve hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?