İlk kontrol kan testi

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
kızlar ben yarın icin bir hastaneden randevu alıp kan testi yaptırcam.öncelikle sorum şu;büyük ihtimalle hamileyim, idrar testi yaptım iki tane, ikisinde de oyle gözüküyor ama yine de tabiki kan testi yaptırcam yarın.sorum su ki bunun icin kadın dogumdan randevu alıp, kan tesi yaptırıp, eger hamileysem tüm tetkikleri o muayenede yaptırırmı doktor.işler nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum cünkü yapılması gerekn bir sürü test oluyormus ilk muayenede.birde özele gitcegim icin ilk muayeene ücreti 70tl.testlerle cok ucuk rakamlar isterler mi benden? lütfen bana yol gösterin, hiçbir bilgim yok bu konuda...

Kadın doğumda muayene olmadan da sadece hamilelik için kan testi yatırabilirsin canım. Vezneye gider hamilelik testi yaptırmak istiyorum dersin. En son 60 tl ye yaptırmıştım. Ayrıca sağlık ocaginda bu test ücretsiz yapılıyor bilgin olsun :)

geri kalan testlerin haftaları var onları ilerde yapacaksın. Şimdiden hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu :)

Yani ilk hafta icin muayene olmayayım degil mi sadece kan testi yaptırayım.bir sonraki hafta mı gitmeyelim doktor muayenesine eger hamileysem tabi

Yani ilk hafta icin muayene olmayayım degil mi sadece kan testi yaptırayım.bir sonraki hafta mı gitmeyelim doktor muayenesine eger hamileysem tabi

kan değerine bağlı gidersin canım. 1500 üzeriyse kese görünür. Daha az çıkarsa görünmez ve beklemen gerekir. Çok düşük bir değer çıkarsa kan testini iki günde bir tekrarlamak gerekir sağlıklı bir gebelik olduğunu tespit için. Değerin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor.

Testlerım bunlar işyerine sölemedigim icin özele gidicem umarım maddi olarak cok zorlamaz biİ

Eklentiler

• IMG_3432.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_3448.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 49
Kesin hamilesin maşallah :) adet günün ne kadar geçmişti? 1 hafta geçtiyse kese muhtemelen görünür.

Bu arada sadece kan testi yaptırmaya karar verdiysen devlet hastanesinin acilinde de ücretsiz yapıyorlar. İlaç içeceğim, hamilelik şüphem var test yaptırmak istiyorum dersin yaparlar.

Allah razı olsun canım bakalım yarın belli olcak inşallah
Bilgilendirme için çok teşekkürederim çok yardımcı oldun

Allah razı olsun canım bakalım yarın belli olcak inşallah
Bilgilendirme için çok teşekkürederim çok yardımcı oldun

rica ederim ne demek. profiline yazdığın evli mutlu çocuksuz yazısını da değiştir bence :)

Hayırlı olsun canım kesinleşti sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…