ilk kontrolde iki tane kese si olan var mıııııı ????

esvim

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
6
0
6
Gaziantep
mrb bayanlar ,
bebiş istiyorduk bu 3. denememizdi ve adetim gecikti =)) sonra test yaptırdım hamile olduğumu öğrendik. hemen bir doktor ayarladık ve kontrole gittik . ultrasonla baktığında doktorun ilk söylediği şey ailede ikizi olan var mı dedi =)) çok heyecanlandım ama diye devam etti doktor şu anda iki tane kese görünüyor biri küçük diğeri normal , küçük olan kesenin kaybolma ihtimali var dedi , böyle bir şey başına gelen var mııııı ?
bu arada umarım doğru yere açmışımdır konuyu

mrb bayanlar ,
bebiş istiyorduk bu 3. denememizdi ve adetim gecikti =)) sonra test yaptırdım hamile olduğumu öğrendik. hemen bir doktor ayarladık ve kontrole gittik . ultrasonla baktığında doktorun ilk söylediği şey ailede ikizi olan var mı dedi =)) çok heyecanlandım ama diye devam etti doktor şu anda iki tane kese görünüyor biri küçük diğeri normal , küçük olan kesenin kaybolma ihtimali var dedi , böyle bir şey başına gelen var mııııı ?
bu arada umarım doğru yere açmışımdır konuyu

Hayirli ugurlu olsun hamileligin:))) ne guzel bir tasla 2 kuş vuracaksin. Bir arkadasimin da oyleydi diger kese kendiliginden kayboldu simdi tek gebelik yasiyor saglikli bir sekilde... hayirli olan tutunur Inşallah. ...

Sabretmek zor ama ilk kontrol için birazcık bekleyin en az 6 haftalık olsunlar sizin ve bebeğinizin morali açısından çok önemli bazen bebeklerin gelişimi geç olabiliyor.

Merhaba arkadaşım
Ben de gebeliğimi 3 haftalıkken öğrendim direkt doktora gittim doktorum iki kese gördü ama bir sonraki kontrolde tek bebek dedi...
İnşallah ikizdir seninki eğer istiyorsan.

Güzel bir gebelik geçirirsin:))

Back
X