İlk Kontrole Göre 2.Kontrolde ve toplamada daha fazla yumurtası Çıkan VARMI

sengözlerimebaksanab gülsüm anne kıs yaparmıyım ya yapsam kendimi atarım camdan

gecen sene yanlışlıkla oldu o doz fazla muhabbeti

dıptıs, bende sigaryaı çok içtim tutmayınca gecen sene bak bu sene yarı yarıya yumurtam az çıktı hadi ilacın dozu az ama 11 tanede çok az en aşa 15 çıkmalıydı cumartesi anlıcam

canım ben 2ci denememi 28 yumurtam çıktı 18 dölendi 4 tane balakastik koydular sonuç negatif 3 tüp bebek denemende 8 yumurtam çıktı olgun sekizi dölediler sekizide dölendi gene 5 günü gidilldi balokastik 3 tane transer ettiler allaha şükür ikizlere hamileyim sayılarına takılma ama seni anlıyom bende senin gibiydim kafama takıyodum bu sefer yumurtam daha az olmaz diye korkuyodum allaha şükür hamileyim darısı başına tüm istiyenlere allah bu yola düşün insanlara tez fakit versin:Saruboceq:

aferın kız yapma bende korkyum yaparsın dıye.............sakın ..........tedavıyı bozma ınş ıyı olcak herşey...................bebişin gelecek ınşşşşşşşşşş

gülencim ben varımmm kaydirigubbakcemile2
ultrasonda son gğne kadar yumurta sayım 8-9 tane görünüyordu :1shok: bende çok üzüldüm doktor belli olmaz dedi gerçek sayı toplamada çıkar ortaya dedi ve dediği gibi çıktı delikafadulden beim toplamda 28 tane yumurtam toplanmıştı ama sadece 1.kalite 4 tane döllendi CADIARZU biz 3 tane transfer ettik 1 tanesi boşa gitti o kadar yumurtadan hiç donduracak kalmadı elimizde :çok üzgünüm: sayıyı kafana takma önemli olan döllenebilmesi 1 tane bile olsa eğer tutacaksa tutuyor :CüvCüv:

O bi taneyi neden dondurmadınız zelal?

canım doktor 2 den fazla olursa dondurabiliriz dedi çünkü çözülünce sağlıklı olmayabiliyormuş bende hak verdim tabi çokta üzüldüm 1 tane 1 tanedir yaşımdan dolyı 4 tane tavsiye etmedi eşimde karşı çıktı zaten bende dedim eğer olacağı varsa 3 tane koyulsada tutar 4 tane koyulsada

canım tabiki ikinci kontrole gidince daha fazla yumos olustugunu goreceksin cunku kucuk olanlarda buyuyo ayrıca bi onceki denemenden daha az yumurta olması seni korkutmasın da az yumurta daha kaliteli yumurta demektir bunu kendimde yasadım ve gordum:kahve:

Gülencim günaydın,
Deli kız, üzüp durma kendini. Herkesin söylediklerinin tekrarı olcak ama, yarın herşey daha güzel olcak. bekle biraz daha. Bence sayı çok çok artacak. Ama en önemlisi bu kadar pozitif birinden büssürü kaliteli yumoş olcak.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sen bize öğrettin, elini karnına koy ve fatiha suresini oku bakayım, napcan 50 tane yumurtayı 2 tanesi yetcek senin karnını şişirmeye...
Hadi canım kendine iyi bak, Bu mübarek günde duaların kabul olsun.
Öptüm canım

Yarın görecezz aynayı konyayı 11:30da anestezi altında muayne olacam..
Baklaım çokta sevdik bu sene dedim ya gecen sene iplemiyoduk bir sürü vardı.. ya o döllenme şeyleri spermlede alakalı benimde 24tane toplanmıştı 20 olgundu mesela .. ama spermlerimiz bizim çok iyi deil ondan dolayı üzüldüm yoksa zaten ben en fazla ikiz istiyomda biliyosunzu elene elene en iyisi konuyor .. Besle kargayı söksün gözünü bu sene hep sevdik yumurtaları çok olmadılar nankörlerr

Şenay hakketten ya pozitif bi isnandan az yumurta çıkarmı hiç kendime yakıştıramadım :utangac:

Nursevgi bana da öyle geldi, az yumurta daha kaliteli oluyor galiba...

evet benim ilkinde 17yumurtam vardı yarısı kaliteliydi ikincide 25 tane vardı 20si bos cıktı 5tane olgundu ceyregi bile degildi yanımda biri daha vardı beraber toplamaya ve taransfere girmistik onun 8yumurtası vardı masallah 8de kaliteliydi hemde benim yasım 22onun 40tı ve benimki olmadı o simdi ikizlere hamile allahım tamamına erdirsin insallah

Anladım canım...Sen testi hangi gün yaptıracaksın, son kararın ne?

canım test günüm pazartesi bana kalsa yarında yaptırırdım ama eşim illa doktorun dediği gün yapalım diyor vereliniortak
evde testim olsa belki yarın yada pazar günü evde idrar testi yapardım ama testim yok yakınlarda eczanede yok zaten eşim onada izin vermiyor benneyaptımki o yüzden beklemekten başka çare yok rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq: senin test günün yarın demi dua edicem sana canım benim :1hug:

Benim aslında pazar ama yarın yaptıracağım, dr da öyle dedi...Senin dr niye kesinlikle yapmayın dedi ki, merak ettim..
Teşekkür ederim dua için, ben de hepinize dua ediyorum...

Benim aslında pazar ama yarın yaptıracağım, dr da öyle dedi...Senin dr niye kesinlikle yapmayın dedi ki, merak ettim..
Teşekkür ederim dua için, ben de hepinize dua ediyorum...

inan bilmiyorum canım aslında 9. gün bile yaptıran ve çıkan var niye illa 12.gün anlamadım bir bildikleri vardır heralde CADIARZU

aynen bende 21 yaşındaydım gecen sene 3 tane 1.kalite ile gebe kalamadım

kızlar bazen kimyasal oluyor gebelikler ibliyorsunuz
9.gün pozitif çıkıp 12 çgün düşen var.. Allah korusun ondan demiş olabilir. benimde 9.güne kadar belirtilerim vardı 9.gün bıcak saplanmasıyla 3 damla pembe akıntıdan sonr abir daha hiç belirtim olmadı

benim 12. gün 20 çıkıp 14. gün düşmüştü. başka arkadasın 9. gün 39 çıktı 11. gün 11 e düştü. 12. günden önce yaptırmamak lazım. hatta ben diyorum bir daha denersem dişimi sıkayım 14. gün yapayım testi. yoksa bir pozitif sonra negatif daha beter üzülüyorsun

Back
X