- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
Gününüz geçti yada hamile olduğunuzu ogrendiniz ne zaman gittiniz ilk kontrolünüze kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım bende gitmeyi düşünüyorum 5+3 deKan testiyle netleştirdim. Aile Hekimime takip başlattım testlerimin kalanını yaptırıp ertesi gün doktoruma gittim.. Kalp atışı kese vs. diyip beklemedim. İyi ki beklememişim kistim de varmış ona göre yasaklar yapılacaklar falan erken öğrendim
Sağol canım. Randevu al şimdiden haftasını ayarlayıp sonra bulunmayabiliyor.Geçmiş olsun canım bende gitmeyi düşünüyorum 5+3 de
Adetimin 5.ci gun gecikmesinde gttim.Kese girunmedi.Gec dollenmeydi 2 hafta snra gttim 4+3 te hem keseyi hmde bebegi gorduk.Ben keseyi bile gormeyiz diyordim.cok sukur ikisinide grduk..Gününüz geçti yada hamile olduğunuzu ogrendiniz ne zaman gittiniz ilk kontrolünüze kızlar ?
Evt bnde hic beklemiyordum.Suan kac haftaliksin cnm ?Vay canına 4+3 de hem kese hem bebek maşallah valla ben ne zaman gitsem görür acaba yaaa
Tam 4 canimEvt bnde hic beklemiyordum.Suan kac haftaliksin cnm ?
1 hafta sonra git bnce..Tam 4 canim
Ben 7. Haftaya kadar doktor doktor gezdim. İki günde bi doktordaydım diyebilirim. Yok değerim yükseldi mi yok kese gözüktü mü yok yumurtalığımdaki şişlik büyüdü mü dış gebemiyim falan diye çok gezdim. Biraz sorunluydu başlardaGününüz geçti yada hamile olduğunuzu ogrendiniz ne zaman gittiniz ilk kontrolünüze kızlar ?
9. Haftam bittiğindeGününüz geçti yada hamile olduğunuzu ogrendiniz ne zaman gittiniz ilk kontrolünüze kızlar ?