İlk kontrole ne zaman gittiniz

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Gününüz geçti yada hamile olduğunuzu ogrendiniz ne zaman gittiniz ilk kontrolünüze kızlar ?

Hemen kan testinden sonra gittim ben zaten kalp sesini duymaları 8. Haftaları bulabiliyor ama 5. Haftadan itibaren kese görünüyor.

Kan testiyle netleştirdim. Aile Hekimime takip başlattım testlerimin kalanını yaptırıp ertesi gün doktoruma gittim.. Kalp atışı kese vs. diyip beklemedim. İyi ki beklememişim kistim de varmış ona göre yasaklar yapılacaklar falan erken öğrendim

Geçmiş olsun canım bende gitmeyi düşünüyorum 5+3 de

Gününüz geçti yada hamile olduğunuzu ogrendiniz ne zaman gittiniz ilk kontrolünüze kızlar ?
Adetimin 5.ci gun gecikmesinde gttim.Kese girunmedi.Gec dollenmeydi 2 hafta snra gttim 4+3 te hem keseyi hmde bebegi gorduk.Ben keseyi bile gormeyiz diyordim.cok sukur ikisinide grduk..

Brnimde gec dollenme. 8 haftalik saniyordum kendimi ama 6+1 misim ilk gittigimde

Ilk kontrolume 6+1de gittim , hem keseyi hem kalp atisini gördük.. daha erken gidilince sadece kese görünüyor bir hafta sonra gel kalp atisina bakalim diyor doktor onun için ben bekleyip 6. Haftamda gittim. Planli bi gebelik oldugu icin folik asit kullanmaya başlamıştım onu kullanmaya devam ettim.. gebelik oncesi zaten rutin tahlillerimi yaptırmıştim..

Benim tavsiyem 6. Haftadan sonra gidilmesi ama gebe olduğunu öğrendiğin günden itibaren günde 1 defa folik asit icilmesi..

Bence düzenli gittiğin bir dr varsa ilk öğrendiğin anda gitmekte fayda var canim evet ilk baslarda kese bebek kalp atışı görünmez duyulmaz ama duzenli dr un yoksa da kendine bi dr belirleyip gidersen senin tüm sürecini birlikte yaşamış olursunuz

Ben 7. Haftaya kadar doktor doktor gezdim. İki günde bi doktordaydım diyebilirim. Yok değerim yükseldi mi yok kese gözüktü mü yok yumurtalığımdaki şişlik büyüdü mü dış gebemiyim falan diye çok gezdim. Biraz sorunluydu başlarda

Ben kan testi ile öğrenip 1 hafta boyunca her iki günde bir takip ettim artıyor mu diye. Sonra 7 haftayı bekledim gitmek için. Kalp atışı 7.-9. haftada belli oluyor yanlıs hatırlamıyorsam. Eğer kese varsa ve kalp atşı yoksa panik olurum diye gitmek istemediydim. Hayırlı olsun bir de bebeğiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…