İlk kontrolüme gidicem

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Ay çok heyecanlıyım yaaaa.ilk kontrol inş kesemizi bebeğimizi kalp atışlarını duyarım dua edin ne olur herşey yolunda gitsin sağlıklı gebelik olsun mol gebeliği peşinden kalp atışı duyulmayan bebek çok korkuyorum

Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bugün bende ilk kontrölüme gideceğim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Kötü düşünmeyin işallah kalp atışını duyarsınız

Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bugün bende ilk kontrölüme gideceğim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Ben sadece keseyi gördüm birde kese dışında kanama alanı var şu anda herşey normal dedi dikkat et yorulma dedi 10 gün sonra bekliyomuş

Ben sadece keseyi gördüm birde kese dışında kanama alanı var şu anda herşey normal dedi dikkat et yorulma dedi 10 gün sonra bekliyomuş
Yukarılara uzanma dinlen dua et herşey normalmiş çok sevindim bir dahakinede kalp atışını duyarsın işallah

Bende ilk kontrolumde nasil paniklediysem evde bayildim kaldim ya dis gebelikse ya bos gebelikse filan diye panik atak krizi gecirmistim ama keseyi gormustuk 5,5 haftalikken de sesini duyamadik ama kalp atisini gorduk pit pit ampul gibi yanip sonuyodu:) relax olun kizlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…