- 13 Mayıs 2025
- 38
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi semrayldrmm
-
Bugun 23 yillik arkadasim bana cinnet gecirtti. Hayatimda ilk kez birine "bu konuda daha fazla bir sey duymak istemiyorum, halledene kadar bana bir sey anlatma" dedim.arkadaslarim bana yapmam gereken seyleri söyleyip öneride bulunuyor ama ben yerimde sayiyordum
İnsanlar tüm zamanlarını size ayıramazlar, kimse bir başkasına ayıramaz.Dün konu acmistim ama daha cok benim sosyal hayatım ve calisma ile ilgiliydi bu yüzden arkadaslik konusunu tam anlatamadim siz hemcinslerinizle nasıl arkadaslik kuruyorsunuz
Benim cok az arkadasim var bazıları sosyal medyadan aynı sehirde olan 2 arkadasim var aynı zamanda 5 yıldır tanidigim kendisine cok bagimli hissettiğim bir arkadaşım var onunla konusmadigim zaman kendimi kötü hissediyordum aramız bozulunca moralim sıfır oluyor sürekli onu düsünüp üzülüp aglıyordum
suan aramiz iyi bir sorun yok ve sürekli birilerine danismak soru sormak konuşmak sohbet etmek istiyorum arkadaslarim bana yapmam gereken seyleri söyleyip öneride bulunuyor ama ben yerimde sayiyordum sizde de böyle bir sey var mı arkadaslariniz arasında dinleyici misiniz yoksa daha cok konusan mi
Arkadasiniz ile sorunlar yasayip iletisimi kesince benim gibi hayattan soguyacak aglayacak kadar moraliniz bozuluyor mu
Bir arkadaşım kötü bir dönemindeydi ve dakika başı benimle konuşmak istiyordu. Sabahları attığı 50 mesajın sesine uyanıyordum. Bir yerden sonra cinnet geçirmek üzereydim. Kocan değilim senin diye bağırasım geliyordu ama tutuyordum kendimiDün konu acmistim ama daha cok benim sosyal hayatım ve calisma ile ilgiliydi bu yüzden arkadaslik konusunu tam anlatamadim siz hemcinslerinizle nasıl arkadaslik kuruyorsunuz
Benim cok az arkadasim var bazıları sosyal medyadan aynı sehirde olan 2 arkadasim var aynı zamanda 5 yıldır tanidigim kendisine cok bagimli hissettiğim bir arkadaşım var onunla konusmadigim zaman kendimi kötü hissediyordum aramız bozulunca moralim sıfır oluyor sürekli onu düsünüp üzülüp aglıyordum
suan aramiz iyi bir sorun yok ve sürekli birilerine danismak soru sormak konuşmak sohbet etmek istiyorum arkadaslarim bana yapmam gereken seyleri söyleyip öneride bulunuyor ama ben yerimde sayiyordum sizde de böyle bir sey var mı arkadaslariniz arasında dinleyici misiniz yoksa daha cok konusan mi
Arkadasiniz ile sorunlar yasayip iletisimi kesince benim gibi hayattan soguyacak aglayacak kadar moraliniz bozuluyor mu
Genç yaşında kendini aylardır eve kapatmışsın bu konu üzerinde cidden durman gerekiyorilac sihirli bir degnek degil iyilesmek icin sen de cabalamalisin bir seyler yapmalisin bir gün dusunup hic uzak yere gidip gezdin mi kendime bir cay kahve ismarliyim kafeye gideyim diye dusundun mu gencligin geri gelmez ne zaman calisip gezeceksin yaslanınca zaten hastalıklar artacak o zaman dizini döversin diye söylüyor
Sanki 10 yaşındaymışsınız gibi yazmışsınız. İlla ki soru sorar, sohbet de edersiniz de bunun sürekli olması çok sağlıksız. Hele de profilinizde belirttiğiniz üzere anneyseniz. Yapması gereken şeyleri genelde yetişkinler ondan küçüklere söylerler. Ya da doktor falan hastasına...sürekli birilerine danismak soru sormak konuşmak sohbet etmek istiyorum arkadaslarim bana yapmam gereken seyleri söyleyip öneride bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?