- 11 Ağustos 2022
- 7
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi acaba nedenli
-
15 yaşında Ergen tripleri bunlar his kaç yaşındasınız bilmiyorum ama uzak durun bu nedir saçma sapanKizlar birini cok begeniyordum (yuzyuze gormuslugum yok sadece fotograflarindan begeniyordum), instagramdan da takiplesiyorduk cok gecmeden bana mesaj atti konusmaya basladik. Benim hesabimda 7-8 tane fotograf ve bir suru one cikarilanlar var. Ilk gun konusurken her sey guzelken bana ‘ben seni gormek istiyorum’ dedi. Ben de bulusma teklif edecek sandim, sordum, fotograf istiyormus. Instagramdan anlik atiliyor ya o yani. Ben de fotograflarim var zaten bir suru dedim. Ben anlik istemistim sadece dedi ben de ben seni tanimiyorum ki ayrica boyle seylerden hoslanmam dedim o da tamam dedi ben de goruldu attim. Aksam bir konu hakkinda konusacaktik ben ona haber verecektim, ben goruldu atip 1-2 saat yazmayinca da instagramdan cikarmis. Boyle gonderme sayilabilecek yanlis anlasilmaya dayali da bir sey paylasmis hikayesindebana fotograflarim varken anlik istemesi cok garip geldi hem de daha ilk gunden. Sizce normal bir istek mi bu? Kendimi kotu hissettirdi acikcasi
Ay valla sormayin ya hele instagramdan cikartmasi bana asiri cocukca geldi.15 yaşında Ergen tripleri bunlar his kaç yaşındasınız bilmiyorum ama uzak durun bu nedir saçma sapan
Güle güle deyin siz de ama içinizden tabii,amacı çok belli değil mi yazaman öldürecek aklincaAy valla sormayin ya hele instagramdan cikartmasi bana asiri cocukca geldi.
Ya ben disaridan direkt ilk mesajda hadi foto at kivaminda bir insan olarak mi gozukuyorum acaba diye cok kafaya taktim. Tum ailem arkadaslarim da ekli oyle farkli sekillerde kullanmiyorum hesabimiNormal değil . Engelle . Kendini neden kötü hissettin ki ? Dışı güzel içi leş bir adam demek ki.
Yok o 2.gunun konusunu insallahBoydan istemedi mi?
Ergen hareketleri bunlar siz kaç yaşındasınız merak ettim? :) Bu yüzden sosyal medya aracılığı ile kimseyle tanışmamda konuşmamda.Kizlar birini cok begeniyordum (yuzyuze gormuslugum yok sadece fotograflarindan begeniyordum), instagramdan da takiplesiyorduk cok gecmeden bana mesaj atti konusmaya basladik. Benim hesabimda 7-8 tane fotograf ve bir suru one cikarilanlar var. Ilk gun konusurken her sey guzelken bana ‘ben seni gormek istiyorum’ dedi. Ben de bulusma teklif edecek sandim, sordum, fotograf istiyormus. Instagramdan anlik atiliyor ya o yani. Ben de fotograflarim var zaten bir suru dedim. Ben anlik istemistim sadece dedi ben de ben seni tanimiyorum ki ayrica boyle seylerden hoslanmam dedim o da tamam dedi ben de goruldu attim. Aksam bir konu hakkinda konusacaktik ben ona haber verecektim, ben goruldu atip 1-2 saat yazmayinca da instagramdan cikarmis. Boyle gonderme sayilabilecek yanlis anlasilmaya dayali da bir sey paylasmis hikayesindebana fotograflarim varken anlik istemesi cok garip geldi hem de daha ilk gunden. Sizce normal bir istek mi bu? Kendimi kotu hissettirdi acikcasi
+instagramdan beni takip etmeyi birakmis, ben onu hala takip ediyor haldeydim. Karsilikli da cikartmamis. Ben gorunce cikarttim kendimi.
Valla ben de ona uzuldum ya.. o kadar begeniyordum da cocuguKaç kurtar kendini bacım send nude’a kadar giderdi bu muhabbet.
Dumduz sosyal medyada denk geldigim birisi degil bircok ortak arkadasimiz olsa da ayni ortama girip ayni masada oturmuslugumuz yok demek istedim.Ergen hareketleri bunlar siz kaç yaşındasınız merak ettim? :) Bu yüzden sosyal medya aracılığı ile kimseyle tanışmamda konuşmamda.
İnsan hemen buluşmaya çalışır ya da görüntülü konuşmak ister. Fotoğraf isteyenler hep rahatsız etmişti beni.İnsta fotolari artik insanlara inandirici gelmiyor cunku bir kamyon duzenleme ve efektten geçirerek oraya fotograf koyuyor çogunluk.
Ama tavri ve isteme şekli saçma sapan yol almasi iyi olmuş, boşverin.
Gercekten bulusmak istese cok erken olmasina ragmen yine de anlayisla karsilarsim fotograf istemesi resmen midemi bulandirdiİnsan hemen buluşmaya çalışır ya da görüntülü konuşmak ister. Fotoğraf isteyenler hep rahatsız etmişti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?