- 11 Ağustos 2022
- 7
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi acaba nedenli
Kizlar birini cok begeniyordum (yuzyuze gormuslugum yok sadece fotograflarindan begeniyordum), instagramdan da takiplesiyorduk cok gecmeden bana mesaj atti konusmaya basladik. Benim hesabimda 7-8 tane fotograf ve bir suru one cikarilanlar var. Ilk gun konusurken her sey guzelken bana ‘ben seni gormek istiyorum’ dedi. Ben de bulusma teklif edecek sandim, sordum, fotograf istiyormus. Instagramdan anlik atiliyor ya o yani. Ben de fotograflarim var zaten bir suru dedim. Ben anlik istemistim sadece dedi ben de ben seni tanimiyorum ki ayrica boyle seylerden hoslanmam dedim o da tamam dedi ben de goruldu attim. Aksam bir konu hakkinda konusacaktik ben ona haber verecektim, ben goruldu atip 1-2 saat yazmayinca da instagramdan cikarmis. Boyle gonderme sayilabilecek yanlis anlasilmaya dayali da bir sey paylasmis hikayesinde
bana fotograflarim varken anlik istemesi cok garip geldi hem de daha ilk gunden. Sizce normal bir istek mi bu? Kendimi kotu hissettirdi acikcasi
+instagramdan beni takip etmeyi birakmis, ben onu hala takip ediyor haldeydim. Karsilikli da cikartmamis. Ben gorunce cikarttim kendimi.

+instagramdan beni takip etmeyi birakmis, ben onu hala takip ediyor haldeydim. Karsilikli da cikartmamis. Ben gorunce cikarttim kendimi.