Ilk konusmada sorulacak sey mi ben mi abartiyorum?

acaba nedenli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
7
6
1
24
Kizlar birini cok begeniyordum (yuzyuze gormuslugum yok sadece fotograflarindan begeniyordum), instagramdan da takiplesiyorduk cok gecmeden bana mesaj atti konusmaya basladik. Benim hesabimda 7-8 tane fotograf ve bir suru one cikarilanlar var. Ilk gun konusurken her sey guzelken bana ‘ben seni gormek istiyorum’ dedi. Ben de bulusma teklif edecek sandim, sordum, fotograf istiyormus. Instagramdan anlik atiliyor ya o yani. Ben de fotograflarim var zaten bir suru dedim. Ben anlik istemistim sadece dedi ben de ben seni tanimiyorum ki ayrica boyle seylerden hoslanmam dedim o da tamam dedi ben de goruldu attim. Aksam bir konu hakkinda konusacaktik ben ona haber verecektim, ben goruldu atip 1-2 saat yazmayinca da instagramdan cikarmis. Boyle gonderme sayilabilecek yanlis anlasilmaya dayali da bir sey paylasmis hikayesinde 🤣 bana fotograflarim varken anlik istemesi cok garip geldi hem de daha ilk gunden. Sizce normal bir istek mi bu? Kendimi kotu hissettirdi acikcasi

+instagramdan beni takip etmeyi birakmis, ben onu hala takip ediyor haldeydim. Karsilikli da cikartmamis. Ben gorunce cikarttim kendimi.

Kizlar birini cok begeniyordum (yuzyuze gormuslugum yok sadece fotograflarindan begeniyordum), instagramdan da takiplesiyorduk cok gecmeden bana mesaj atti konusmaya basladik. Benim hesabimda 7-8 tane fotograf ve bir suru one cikarilanlar var. Ilk gun konusurken her sey guzelken bana ‘ben seni gormek istiyorum’ dedi. Ben de bulusma teklif edecek sandim, sordum, fotograf istiyormus. Instagramdan anlik atiliyor ya o yani. Ben de fotograflarim var zaten bir suru dedim. Ben anlik istemistim sadece dedi ben de ben seni tanimiyorum ki ayrica boyle seylerden hoslanmam dedim o da tamam dedi ben de goruldu attim. Aksam bir konu hakkinda konusacaktik ben ona haber verecektim, ben goruldu atip 1-2 saat yazmayinca da instagramdan cikarmis. Boyle gonderme sayilabilecek yanlis anlasilmaya dayali da bir sey paylasmis hikayesinde 🤣 bana fotograflarim varken anlik istemesi cok garip geldi hem de daha ilk gunden. Sizce normal bir istek mi bu? Kendimi kotu hissettirdi acikcasi
15 yaşında Ergen tripleri bunlar his kaç yaşındasınız bilmiyorum ama uzak durun bu nedir saçma sapan

Normal değil . Engelle . Kendini neden kötü hissettin ki ? Dışı güzel içi leş bir adam demek ki.
Ya ben disaridan direkt ilk mesajda hadi foto at kivaminda bir insan olarak mi gozukuyorum acaba diye cok kafaya taktim. Tum ailem arkadaslarim da ekli oyle farkli sekillerde kullanmiyorum hesabimi

+instagramdan beni takip etmeyi birakmis, ben onu hala takip ediyor haldeydim. Karsilikli da cikartmamis. Ben gorunce cikarttim kendimi.
Ergen hareketleri bunlar siz kaç yaşındasınız merak ettim? :) Bu yüzden sosyal medya aracılığı ile kimseyle tanışmamda konuşmamda.

Ergen hareketleri bunlar siz kaç yaşındasınız merak ettim? :) Bu yüzden sosyal medya aracılığı ile kimseyle tanışmamda konuşmamda.
Dumduz sosyal medyada denk geldigim birisi degil bircok ortak arkadasimiz olsa da ayni ortama girip ayni masada oturmuslugumuz yok demek istedim.

Bunu yapmasının mantıklı tek bir açıklaması olabilir. Anlık istediği anda (ki anlık nedir Allah aşkına duyduğum en saçma şey, çoğu daha başka fotoğraflar alabilmek için yolunu yapıyor bence) çok sert tepki vermiş olmanız lazım. Yok tepkiniz gayet normalse siz benim ne demek istediğimi anladınız.

İnsta fotolari artik insanlara inandirici gelmiyor cunku bir kamyon duzenleme ve efektten geçirerek oraya fotograf koyuyor çogunluk.
Ama tavri ve isteme şekli saçma sapan yol almasi iyi olmuş, boşverin.
İnsan hemen buluşmaya çalışır ya da görüntülü konuşmak ister. Fotoğraf isteyenler hep rahatsız etmişti beni.

Anlık ne ya, sonra oranı buranı açtıracak… Tiniyetsiz ise seni tehdit edecek…

Ya da senin üzerinden kendini tatmin etmek istemiş ekmek çıkmayınca uçuvermiş.

Back
X