Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani ? İlk kürtajım mecburi oldu isteğim disinda oldu çok isterdim doğurmayi ama mecbur aldirdim ikincisi zor mu peki hic mi kalamamOlmayacağı ihtimalini ne düşündürdü sana ?
Tabi ki hamile kalabilirsiniz, kalamayacaginizi soyleyen insanlar kuretaji hala eskisi gibi rahmin kazindigi ve zarar gorebilme ihtimali olan sekilde biliyorlar. Kuretaj artik o sekilde yapilmiyor, rahat rahat hamile kalirsiniz yaniNasıl yani ? İlk kürtajım mecburi oldu isteğim disinda oldu çok isterdim doğurmayi ama mecbur aldirdim ikincisi zor mu peki hic mi kalamam![]()
Kürtaj olalı 1 sene oldu iki sene daha düşünmüyorum çocuk bu süre zarfinda dinlenmis olur muKimse size olur veya olmaz diye bir şey söyleyemez. Halk arasında kürtajdan sonra bidaha gebe kalınmaz gibi bir algı var ama bu çok yanlış. Önemli olan küretajdan sonra hamile kalmayı düşündüğünüzde rahminizi ve bedeninizi bir süre dinlendirmiş olmanız.
Az önce bir konu geçti annem ilk kurtajdan sonra hamile kalinmaz dedi bi an çok korktumTabi ki hamile kalabilirsiniz, kalamayacaginizi soyleyen insanlar kuretaji hala eskisi gibi rahmin kazindigi ve zarar gorebilme ihtimali olan sekilde biliyorlar. Kuretaj artik k sekilde yapilmiyor, rahat rahat hamile kalirsiniz yani
Evet olur bir sıkıntn yoksa hemen hamile kaldiysan sıkıntı yok olur kanaman bitsin hatta bu ay korun bir defa adet ol sonra korunma hamile kalabilirsin ama erken hamile kalmam sağlıksız olabilir sonuçta kürtaj oldun kürtaj rahim dokularına zarar veriyor o yüzden rahmini hemen yorma derim dinlensin temizlensin iyice eski gebellikten kalan kalıntılar pihlltilar gitsin temiz olsun toparlansinİlk kurtajdan sonra ikinci çocuk oluyor mu bilgisi olan var mı ?
İnanmayin, takilmayin da. Rahim agzina yerlestirilen vakumla rahim ici bosaltiliyor, ufak bir pompa gibi dusunun. Rahim zarar gormuyor yaniAz önce bir konu geçti annem ilk kurtajdan sonra hamile kalinmaz dedi bi an çok korktum![]()
Hangi çocukKürtaj olalı 1 sene oldu iki sene daha düşünmüyorum çocuk bu süre zarfinda dinlenmis olur mu
Ben kürtaj olduğumda rahim ağzına bir alet yerleştirdi açık kalsın diye sonra 10. 15 dk boyunca şırınga ile parça parça edip çekti csnim yandı sancidanİnanmayin, takilmayin da. Rahim agzina yerlestirilen vakumla rahim ici bosaltiliyor, ufak bir pompa gibi dusunun. Rahim zarar gormuyor yani
Dusunmuyorum cocuk. Seklinde okuyunHangi çocuk![]()
Hangi çocuk![]()
Yani çocuk düşünmüyorum bu süre zarfinda dinlenmis olur mu rahîm iki sene içindeHangi çocuk![]()
Normalde uyutup bosaltiyorlar rahmi. Neden boyle bir yontem sectiler kiBen kürtaj olduğumda rahim ağzına bir alet yerleştirdi açık kalsın diye sonra 10. 15 dk boyunca şırınga ile parça parça edip çekti csnim yandı sancidan![]()
Uyutmadilar mi ilk kurtajiniz miBen kürtaj olduğumda rahim ağzına bir alet yerleştirdi açık kalsın diye sonra 10. 15 dk boyunca şırınga ile parça parça edip çekti csnim yandı sancidan![]()
Bilemiyorum Mersin üniversitesi sadece vajinanın dudak yerine küçük iğne yaptı rahmi ne fitil koydy yumusasin kanama olsun diye sonra işlem yaptılar bitti odama geçince ağrı kesici iğne yaptılar çok zorNormalde uyutup bosaltiyorlar rahmi. Neden boyle bir yontem sectiler ki
Uyutmadilar sözde araştırma üniv hastanesi canlı canlı yaptılar 3. Defa böyle kürtaj oldum 4. Cuyu evde düşürdümUyutmadilar mi ilk kurtajiniz mi
Evet dinlenir ona iyi bakın. Adetlerimiz düzenli olsun ins istediğiniz zaman olurYani çocuk düşünmüyorum bu süre zarfinda dinlenmis olur mu rahîm iki sene içinde
İlk kurtajdan sonra hamile kaldiniz yani öyle miUyutmadilar sözde araştırma üniv hastanesi canlı canlı yaptılar 3. Defa böyle kürtaj oldum 4. Cuyu evde düşürdüm
İnşallah Rabb'im her kadının kucağını bos birakmasin isteyen herkese nasip etsinEvet dinlenir ona iyi bakın. Adetlerimiz düzenli olsun ins istediğiniz zaman olur![]()