- 14 Mayıs 2022
- 26
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi kumsalyildiz
-
Allah bağışlasın canım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin benim bebeğim de 7 haftalikken benden gitti parca kalma ihtimali olmus mudur bilindik bir doktor değildi gittiğimiz mahallede klinikte bir doktor o an oraya gitmem gerekti sonradan kontrolde temiz dendi ama 7 haftalık bebek büyükmü ? Parca kalmış olabilir miTabiki. Bende ilkinde kürtaj olmak zorunda kaldım. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım.Şuan bebeğim 4 aylık
Doğdu da 4 aylık sağolasınAllah bağışlasın canım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin benim bebeğim de 7 haftalikken benden gitti parca kalma ihtimali olmus mudur bilindik bir doktor değildi gittiğimiz mahallede klinikte bir doktor o an oraya gitmem gerekti sonradan kontrolde temiz dendi ama 7 haftalık bebek büyükmü ? Parca kalmış olabilir mi
Darısı bana inşallah
O zaman kaderi güzel olsun anneli babalı büyütsün inşallah AllahDoğdu da 4 aylık sağolasıntemiz dedilerse temizdir. Benimki sata göre 10 haftalikti ama gelişim daha geride kalmıştı. Zaten herhangi bir şey kalsa ultrasonda görünürdü. Yine de rahat edemezsen tekrar muayene olabilirsin. Bir kaç ay sonra da tekrar hamile kalırsınız inşallah
Üstünden bir sene geçmiş aksi olsa anlarsınız zaten. Parça kalmış olsa enfeksiyon olur ağrı yapar ne bileyim akıntı olur kötü kokar. Yapışıklık olsa adet görmezdiniz mesela bence bir sıkıntı yoktur. İçim rahat etmez diyorsanız farklı bir doktora daha görünün.O zaman kaderi güzel olsun anneli babalı büyütsün inşallah Allahben gecen sene kürtaj oldum suan gözükmez bir sorun olsa ama dediğim gibi gittiğim doktor öyle ünlü bilindik doktorlar değildi mahalle arasında bir klinikti temiz olmamasına rağmen temiz dememiştir degil mi ? Bir de nette söyle bir bilgi var ilk kürtaj olduğu icin ultrason ile beraber yapılmalıdır diye sizin de o şekilde mi oldu bir de 7 haftalık bebek neye benziyor boyut olarak vakum ile parca kalma ihtimali dusuk mu yüksek mi
Teşekkür ediyorum çok sağolun kürtajdan sonra hiç agri sizi yaşamadım akıntım vardı ama normal miydi enfeksiyon muydu bilmiyorum cunku incelemedim hiç dikkatimi çekmedi enfeksiyon olsaydi agrim da olurdu degil mi ? İlerlerdi mesela bence bi doktordan duymuştum enfeksiyonu olan biri ilerlerse ates titreme kusma yapabilirmiş bir de kürtajdan sonra hep alttan ultrasona girdim hemen sonra degil ama aylar sonra doktor hiç akıntın var demediÜstünden bir sene geçmiş aksi olsa anlarsınız zaten. Parça kalmış olsa enfeksiyon olur ağrı yapar ne bileyim akıntı olur kötü kokar. Yapışıklık olsa adet görmezdiniz mesela bence bir sıkıntı yoktur. İçim rahat etmez diyorsanız farklı bir doktora daha görünün.
Bildiğim kadarıyla enfeksiyon yanma ve ağrı yapabiliyor. Kürtajdan sonra akıntı 15 gün civarı kanama ya da lekelenme şeklinde devam edebilir sonrasında yine eski haline döner. Akıntının kokulu olanı her türlü normal değil ancak akıntı çok normal bir şey .Teşekkür ediyorum çok sağolun kürtajdan sonra hiç agri sizi yaşamadım akıntım vardı ama normal miydi enfeksiyon muydu bilmiyorum cunku incelemedim hiç dikkatimi çekmedi enfeksiyon olsaydi agrim da olurdu degil mi ? İlerlerdi mesela bence bi doktordan duymuştum enfeksiyonu olan biri ilerlerse ates titreme kusma yapabilirmiş bir de kürtajdan sonra hep alttan ultrasona girdim hemen sonra degil ama aylar sonra doktor hiç akıntın var demedi
Teşekkür ediyorum o an psikolojik duygu yaşadığım icin fazla bir sey hatırlamıyorum ve ilk olduğu icinde bilgisizdim insallah ikinci gebeliğim olur sorunsuz bir şekilde hamilesin sende sanırım canım bana da dua eder misinBildiğim kadarıyla enfeksiyon yanma ve ağrı yapabiliyor. Kürtajdan sonra akıntı 15 gün civarı kanama ya da lekelenme şeklinde devam edebilir sonrasında yine eski haline döner. Akıntının kokulu olanı her türlü normal değil ancak akıntı çok normal bir şey .
İnşallah Allah sağlıklı hayırlı bir evlat ve de hamilelik nasip etsin inşallah canımTeşekkür ediyorum o an psikolojik duygu yaşadığım icin fazla bir sey hatırlamıyorum ve ilk olduğu icinde bilgisizdim insallah ikinci gebeliğim olur sorunsuz bir şekilde hamilesin sende sanırım canım bana da dua eder misin🕊
Bende hiç ağrı vs yaşamadım. Anestezi ile olduğu için ultrasonla mi yaptılar bilmiyorum. Uyandığımda çok az şanci vardı sadece 2 saat sonra da taburcu. Sonrasında bir şey yoktu. Ben tekrar hamile kalmak istediğimde önce muayene oldum orada zaten bakıyorlar yumurtalıklara rahme vs bı sorun yoktu. Sadece enfeksiyon vardı o da geçti sonra hamile kaldım. Çok kafanıza takmayın tekrar hamile kalmak isteidignizde de güzel bı muayene olun naçizane tavsiyemTeşekkür ediyorum çok sağolun kürtajdan sonra hiç agri sizi yaşamadım akıntım vardı ama normal miydi enfeksiyon muydu bilmiyorum cunku incelemedim hiç dikkatimi çekmedi enfeksiyon olsaydi agrim da olurdu degil mi ? İlerlerdi mesela bence bi doktordan duymuştum enfeksiyonu olan biri ilerlerse ates titreme kusma yapabilirmiş bir de kürtajdan sonra hep alttan ultrasona girdim hemen sonra degil ama aylar sonra doktor hiç akıntın var demedi
Allah herseyi Gönlünüze göre versin inşallah:)Bende hiç ağrı vs yaşamadım. Anestezi ile olduğu için ultrasonla mi yaptılar bilmiyorum. Uyandığımda çok az şanci vardı sadece 2 saat sonra da taburcu. Sonrasında bir şey yoktu. Ben tekrar hamile kalmak istediğimde önce muayene oldum orada zaten bakıyorlar yumurtalıklara rahme vs bı sorun yoktu. Sadece enfeksiyon vardı o da geçti sonra hamile kaldım. Çok kafanıza takmayın tekrar hamile kalmak isteidignizde de güzel bı muayene olun naçizane tavsiyem
Amin canım Allah’ta senin kucağına sağ Salim almanı nasip etsinİnşallah Allah sağlıklı hayırlı bir evlat ve de hamilelik nasip etsin inşallah canım
Amin inşallah sizin deAllah herseyi Gönlünüze göre versin inşallah:)
Boyle anlayışlı güzel yorumlar mutlu ediyor sağolun insallah sorunsuz şekilde hamile kalırım bende
Parca kaldiysa lekelenmeleriniz devam ediyo olmali benim kalmisti doktorum alinmazsa bu surekli boyle lekelenmeler tekrar eder demistiTeşekkür ediyorum çok sağolun kürtajdan sonra hiç agri sizi yaşamadım akıntım vardı ama normal miydi enfeksiyon muydu bilmiyorum cunku incelemedim hiç dikkatimi çekmedi enfeksiyon olsaydi agrim da olurdu degil mi ? İlerlerdi mesela bence bi doktordan duymuştum enfeksiyonu olan biri ilerlerse ates titreme kusma yapabilirmiş bir de kürtajdan sonra hep alttan ultrasona girdim hemen sonra degil ama aylar sonra doktor hiç akıntın var demedi
Merhaba ya benim yaşadığım sorunu yaZdınız ve ben çok evham yaptım suanParca kaldiysa lekelenmeleriniz devam ediyo olmali benim kalmisti doktorum alinmazsa bu surekli boyle lekelenmeler tekrar eder demisti
Benimde 8+5 te kalbi durdu doktorum bekledi parca kendisi dussun diye maalesef dusmedi bu surekli tekrarlar alalim dedi pazartesi probe kurtaj adi altinda oldum hic agrim sizimda olmadi lekelenmelerim hala var 10 gun kadar normal oldugunu soyledi doktorum ama. Belkide adetle atarsiniz doktorunuzu dinleyinMerhaba ya benim yaşadığım sorunu yaZdınız ve ben çok evham yaptım suan
bende 1 Şubat kürtaj oldum 10 Şubat kontrolde temiz görünüyor dedi vs ama üstünden 4 ay geçti hep lekelenmem var kahve pembe normal eder olduğum zaman kanamam artıyor azalıyor sonra leke devam edıyor gittim doktora 1 hafta önce alttan muayene yaptı küçük bişi görünen bişi var dedi bekle dedi adet ol bitsin yine gel ama çok üzülüyorum yeniden ameliyat mi masil bişi olacam korkuyorum ben ya sizin masil oldu masil anladınız geçmiş olsun benim ilk gebelikti 11 haftalık kalbi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?