- 28 Kasım 2014
- 334
- 227
- 43
- 36
- Konu Sahibi Loresima89
-
Konunun takipcisiyim şunuda eklemek istiyorum ne olursa olsun diğer bütün yöntemlerden çok daha iyi olucaktır tamamen bitmesede kıllarının çıkması bi kaç ay sürer buda çok güzel bir şey ve çok silik tüyler olucaktır
Hayırlı olsun. Bende ılk seansımı senden bır gun önce yaptım ve ben de aynı yerden satın aldım. seanslarımızı bırlıkte yapacagız desene. Bende 34 yasındayım ve bende özel bölgeye hıc agda yapmamıs biriyim. En cok orası bıtsın ıstıyorum. Dedıgın gıbı sıfır acı. En güzelı bu. Fakat bende hıc dökülme olmadı. Uzuyor suanda sanki aleti hıc kullanmamıs gıbıyım. Bıraz ona takılıyorum. Dökülür inşallah. Bır yerde okudum ılk Seanstan bısey beklemeyın dıyor ama ne kadar dogru bılmıyorum
Ikıncı seansımı dun gece yaptım. Bugün aslında da ama bu akşam işim var o yuzden dun yaptım. Bu sefer beyaz kalemle cızdım. Buna ragmen yıne atladıgım yerler olabilir dıye dusunuyorum. Yıne de herseye ragmen super bır alet. Acısız sızısız kurtuluyorsun tuylerden. Daha önce nıye almadım dıyorum suan. Ömür boyu kullancak olsam da yapış yapış agdadan yada acılı epilasyon aletınden bın kat ıyıdır dıye dusunuyorum. Insallah guzel sonuclar alırım
Kullanma klavuzunda benlerin üstüne yapılmaz diye bir şey yazdığını hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?