- 10 Nisan 2019
- 18
- -2
- 1
- 35
- Konu Sahibi aylacik3534
-
Günlük sıradan konuşmalarda ilk sen at veya o atsın fark etmez, ama herhangi bir tartışma vs varsa biraz geri durmalısın. Yani belli anlar vardır kendini ağırdan satman, gururlu olman gereken, o anlarda uzun uzun mesajlar atarsan erkekler takmıyor bunu. Bu mesaj atma konusu yerine göre değişir ama tartışmalı olunan anlarda mesajla değil yüz yüze gelmek en iyisidir.Kızlar bu ilişkilerdeki ilk mesaji o atsin muhabbeti bana cok sacma geliyor. Varmi bunun bir artısı? Ben genelde uzun ve ilk atarim..
Bazı arkadaşlar der ki ilk mesaji atan sen olursan uzun yazarsan değerin kalmaz.
Ama hani 2 gun o yazar 5 gun ben yazarin gibi... Ve konuşurken detaylı konuşmayı severim.
Ben de sıkılıyorum yalan degil.genelde erkekler uzun mesajlardan sıkılır mışşşşşş :)
Ne güzel işte baştan belli etmiş kendini. İlk mesajı karşı taraftan alarak bir tarafı kalkan zaten ileride başka sorunlar da çıkartırdı.Ex sevgiliye ilk tanisma ve buluşmadan sonra ben aradım msj atmadım ve kaybettim hiç değerim olmadı. Ilk gün bir egoya büründü öylede gitti.
ilk mesajı atma konusunda bir sıkıntım yok ama gılgamış destanı da yazmam.erkekleri bayar zaten o mesajlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?