İlk Mesajı Sen At Muhabbeti

aylacik3534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
18
-2
1
35
Kızlar bu ilişkilerdeki ilk mesaji o atsin muhabbeti bana cok sacma geliyor. Varmi bunun bir artısı? Ben genelde uzun ve ilk atarim..

Bazı arkadaşlar der ki ilk mesaji atan sen olursan uzun yazarsan değerin kalmaz.

Ama hani 2 gun o yazar 5 gun ben yazarin gibi... Ve konuşurken detaylı konuşmayı severim.

Eşime ilk hadi bugun görüşelim mesajını ben attım cok sey kazandım :)
Uzun mesajlar benide sıkar ama ilk adım atma konusunda katılmıyorum agırdan satma ayaklarına

Kızlar bu ilişkilerdeki ilk mesaji o atsin muhabbeti bana cok sacma geliyor. Varmi bunun bir artısı? Ben genelde uzun ve ilk atarim..

Bazı arkadaşlar der ki ilk mesaji atan sen olursan uzun yazarsan değerin kalmaz.

Ama hani 2 gun o yazar 5 gun ben yazarin gibi... Ve konuşurken detaylı konuşmayı severim.
Günlük sıradan konuşmalarda ilk sen at veya o atsın fark etmez, ama herhangi bir tartışma vs varsa biraz geri durmalısın. Yani belli anlar vardır kendini ağırdan satman, gururlu olman gereken, o anlarda uzun uzun mesajlar atarsan erkekler takmıyor bunu. Bu mesaj atma konusu yerine göre değişir ama tartışmalı olunan anlarda mesajla değil yüz yüze gelmek en iyisidir.

İlk mesaj dediğiniz günaydın mesajıysa farketmez.
Erkek arkadaşım benden 3 saat önce uyanıp işe gidiyor, günaydın yazsa bekleyecek o mesajı kalacak. Uyanınca ben yazarım, haftasonu da kim uyanmışsa o yazar. Hiç kafaya takmadım bu durumu.

Eğer bir ilişkiye başlangıç mesajıysa duruma göre yine kadın atabilir ama daha ortada bir şey yokken destanlar yazan kişiden soğurdum ben.

genelde erkekler uzun mesajlardan sıkılır mışşşşşş :)
Ben de sıkılıyorum yalan degil.
Yani ortada onemli bir mevzu, anlatilan bir olay vs yoksa upuzun ne yazılır bilemedim gercekten. Karsi taraf icin cok bayici olabiliyor.

Ilk yazmak onemli degil, ben de ilk yazarim hatta telefonunu bile ilk aldigim oldu. Ona takilmayin.

Ama kendinizi frenleyin cok uzun yazmak gercekten itici durabiliyor hele ki baslarda.

Ex sevgiliye ilk tanisma ve buluşmadan sonra ben aradım msj atmadım ve kaybettim hiç değerim olmadı. Ilk gün bir egoya büründü öylede gitti.

İlk adımı atmam ama istediğim gibi mesaj atarım. Genelde çok uzun yazarım kendimi tutamam her mesajı hızlıca cevaplarım. Umrumda da değil,yapımız böyle napalım. Tabi ondan sonra çok saranlar oluyor olsun arkadaş edinmiş oluyorum.

Ex sevgiliye ilk tanisma ve buluşmadan sonra ben aradım msj atmadım ve kaybettim hiç değerim olmadı. Ilk gün bir egoya büründü öylede gitti.
Ne güzel işte baştan belli etmiş kendini. İlk mesajı karşı taraftan alarak bir tarafı kalkan zaten ileride başka sorunlar da çıkartırdı.

Valla ben genelde tanıştığım gün sevgili oluyorum, evime sevgili vedalasmasiyla dönüyorum.
Hic de bir zararini gormedim. Genelde sevgi dolu iliskilerim olur,zamani gelince -bazi seyler bitince de ayrilirim.
O yuzden bu tarz hesaplar komik geliyor bana

O an canım ne istiyosa onu yaparım. Konusmak istiyorsam baktım o atmıyo ben atarım. Konusmak istemedigini anlarsam da kısa keserim sonucta ben yazdım mı yazdım. O zaten istiyoduysa geri yazar.

Taktik yapmaktan nefret ederim ama bazı durumlarda ilk adımları erkekten beklemek daha iyi oluyor. Bi naber nasılsın demek küçültücü peşinden koşturma anlamına gelmez fakat muallakta olunan ve ya ilgi eksikliği gibi konularda biraz atıl bırakmak lazım yoksa şımarıyolar.

Back
X