ilk muayene hakkında yardım lütfen :(

prensess38

Adım adım hedefe...
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
1.792
2.491
108
kızlar sürekli soruyorum herkese ama çok heyecanlı ve meraklıyım mazur görün.. şimdi ben ilk defa doktora gidicem ama adetin 3. günü olması gerekiyor diye biliyorum benim 3. günüm 30 ağustos tatiline takıldı.. 5. gün gitsem olur mu benim gibi 5. gün gidip testlerini yaptıran oldu mu bi de adetliyken alttan muayene ediliyor mu ? cevap verin lütfen :(

kızlar sürekli soruyorum herkese ama çok heyecanlı ve meraklıyım mazur görün.. şimdi ben ilk defa doktora gidicem ama adetin 3. günü olması gerekiyor diye biliyorum benim 3. günüm 30 ağustos tatiline takıldı.. 5. gün gitsem olur mu benim gibi 5. gün gidip testlerini yaptıran oldu mu bi de adetliyken alttan muayene ediliyor mu ? cevap verin lütfen :KK43:
2. yada 3. gün kan alıyorlar. Erken git 5. güne bırakma. evet regliyken alttan muayene ediyorlar

merhaba , bende de aynı dert var Türkiye' ye yeni geldim kadın doğuma gittim reglin 3. günü çağırdı alttan muayene etti ama regli iken de yapılıyor demişsiniz hormon testi için kan alınıyormuş nasıl oluyor bilgisi olan arkadaşlar ayrıntılı yazabilir misiniz okuyunca stres oldum yaaa... önümüzdeki hafta gidicem yaklaştı reglim , doktor ama çekingenlik var bende bu konular da ..

Back
X