• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk nişanlısından ayrılıp, daha sonra evlenip mutluluğu yakalayanlar?

rain_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
123
0
0
İzmir
..............................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
pazartesi ben gündeme getiririm ama benim etrafımda çok var

nişanı atma cesaretini gösterdikten sonra korkma ders almaya bak.haklı sebeplerden dolayı attın nişanı, kimsenin duygularıyla oynamadın gönül eglendirmedin bu yüzden umudunu hiç yitirme.

nişanlılıkla evlilik çok farklı arkadaşlar benim nişanlımla sorunlarım vardı o yüzden ayrıldık şimdi eşim dünya iyisi süper bir insan ama ailesel olarak sorun yaşıyorum Allah herkesin yuvasına huzur ve mutluluk versin

nişanlılıkla evlilik çok farklı arkadaşlar benim nişanlımla sorunlarım vardı o yüzden ayrıldık şimdi eşim dünya iyisi süper bir insan ama ailesel olarak sorun yaşıyorum Allah herkesin yuvasına huzur ve mutluluk versin

ailesel sorunlar herkeste var.sanırım kurtuluşu yok

mutluluktan yana umutlarım var bende evlenmek mutlu huzurlu bir yuva kurmak istiyorum olgun güler yüzlü anlayışlı bir insanla... sakin bir yapıya sahibim çok beklentimde yok aslında, ki ben çok büyük sorunlar çıkmaz, ben anlayışlı olursam alttan alırsam herkesle anlaşabilirim diye düşünüyordum... olmayınca olmuyor. duyduklarım bana güç verir hayata umutla bakmamı sağlar belki diye dinlemek istedim sizin mutluluk hikayenizi... (''sebatiye'' ilgin alakan için çok sağol tanımadığım halde çok değerlisin benim için desteğinden güç alıyorum)

mutluluktan yana umutlarım var bende evlenmek mutlu huzurlu bir yuva kurmak istiyorum olgun güler yüzlü anlayışlı bir insanla... sakin bir yapıya sahibim çok beklentimde yok aslında, ki ben çok büyük sorunlar çıkmaz, ben anlayışlı olursam alttan alırsam herkesle anlaşabilirim diye düşünüyordum... olmayınca olmuyor. duyduklarım bana güç verir hayata umutla bakmamı sağlar belki diye dinlemek istedim sizin mutluluk hikayenizi... (''sebatiye'' ilgin alakan için çok sağol tanımadığım halde çok değerlisin benim için desteğinden güç alıyorum)

canım dilemişken en iyisini dile Allahın hazinesi sonsuz.umudunu asla kaybetme.

Hiç kendini sıkma diyeceğim ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum şöyle anlatayım çok zor bir dönem duyanlar duymayanlar sorular gereksiz konuşmalar insanı yoran yıpratan bir dönem ama kesinlikle geçiyor ve dönüp arkana baktığın zaman bittiğine seviniyorsun. Ben ilk bir ay çok bunalımdaydım naparım ne ederim diye yani sudan çıkmış balık gibi oluyorsun ama toparlanmak zorundasın. Kendin için! on kilo verdim stresten ağzıma bir lokma yemek koymadan oruç tutuyordum (ramazandan bir gün Önce oldu olay ) otuz gün bir lokma su ve ekmek başka birşey yemedim desem yeri var. Bu süreçte arkadaşlarım ailem herkes destekçimdi bol bol gezdim tek başıma rahatlatacak aktivitelerde bulunmaya çalıştım boş zamanlarımda. Bayram sabahı silkelendim toparlanmam gerektiğini anladım. Tamamen bir sünger çekip yeni bir hayat kurdum kendime ve 3 ay sonra da eşimle tanıştık arkadaş vasıtasıyla. Kendini sıkma her şeyin hayırlısını iste rabbimden kolay değil ama başarırsın ben sana inanıyorum zaten kıymetini bilecek biri olsaydı yanında olurdu

Hiç kendini sıkma diyeceğim ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum şöyle anlatayım çok zor bir dönem duyanlar duymayanlar sorular gereksiz konuşmalar insanı yoran yıpratan bir dönem ama kesinlikle geçiyor ve dönüp arkana baktığın zaman bittiğine seviniyorsun. Ben ilk bir ay çok bunalımdaydım naparım ne ederim diye yani sudan çıkmış balık gibi oluyorsun ama toparlanmak zorundasın. Kendin için! on kilo verdim stresten ağzıma bir lokma yemek koymadan oruç tutuyordum (ramazandan bir gün Önce oldu olay ) otuz gün bir lokma su ve ekmek başka birşey yemedim desem yeri var. Bu süreçte arkadaşlarım ailem herkes destekçimdi bol bol gezdim tek başıma rahatlatacak aktivitelerde bulunmaya çalıştım boş zamanlarımda. Bayram sabahı silkelendim toparlanmam gerektiğini anladım. Tamamen bir sünger çekip yeni bir hayat kurdum kendime ve 3 ay sonra da eşimle tanıştık arkadaş vasıtasıyla. Kendini sıkma her şeyin hayırlısını iste rabbimden kolay değil ama başarırsın ben sana inanıyorum zaten kıymetini bilecek biri olsaydı yanında olurdu

çok canın sıkıldıgı bunaldıgın zaman buraya yazarsın ama geri dönmeyi aramayı sormayı düşünme sakın.

çok canın sıkıldıgı bunaldıgın zaman buraya yazarsın ama geri dönmeyi aramayı sormayı düşünme sakın.

aynı okulda çalışıyoruz o çok sıkıntı, geçen gün dedi ki ailenden oldu bizim suçumuz değildi yok yere ayrıldık falan dedi 2 gün uyuyamadım

aynı okulda çalışıyoruz o çok sıkıntı, geçen gün dedi ki ailenden oldu bizim suçumuz değildi yok yere ayrıldık falan dedi 2 gün uyuyamadım

canım mail felan atsaydın uzun uzun yaptıklarını anlatan.mesele ailem değil sessin deseydin.

ayrıca ayrılmama konusunda öyle çok ısrar etmedi anladıgım kadarıyla.

yani bize anlattıgın kadarıyla verdiğin kararın doğrulugundan şüpheye düşecek bir durum yok.senin kafanı karıştırmak için söyleyen taktik cümleleri diyorum.

ya ailem beni onun memleketine göndermedi diye herşeye yansıtmıştı, kendi yaptıklarını gözü görmüyor ben suçsuzum ailen nişanlımı evime yollamadı onlardan oldu falan diyor şimdide yok o beni sevmiş ama ben onun arkasında durmamışımda ya sorunları yaşayan ben olmasam öyle anlatıyor ki inanır insan... aileme atıyor, herşeye burunlarını soktular, yok işte senden maddi beklentileri var vs. bizim ayrılmamıza sebep onlar 3. kişiler olmasa mutlu olurduk... neler neler, ben 2 yıldır görev yapıyorum ailem benden bir beklentiye girmedi bi kardeşime harçlık yolluyorum o kadar ki onu yabancıya bile yaparım, onlarda benim evlenmemi mutlu olmamı istiyor nasıl sevmişlerdi bunu iyi güler yüzlü diye şimdi onlar suçlu... sen ailenle benim aramda kaldın senin suçun yoktu olan sana oldu sen üzüldün dedi...

şimdi kafan mı karıştı sen ne düşünüyorsun?

konuşunca hepten kötü oldum dünya başıma yıkılıyor nefes alamıyorum sıkıntıdan, kabuğuma çekildim, parmağımdan yüzüğüm çıkalı yerini hissediyorum elimi saklıyorum bazen velilerim falan geldiğinde, eksiklikmiş gibi....

benim anlamadığım ailesinin yanına gitmek bu kadar neden önemliymiş? onların beklentisi önemli idi ise senin ailenin kararı neden önemsiz?

bencil insan bulmuş senin gibisini hala sana eziyet ediyor

bir de şunu düşündüm sen ailesine gidecektin onlara hediyeler götürecektin ( ek ders parasını onlara ayıracaktın)

gitmedin geri kafalı oldun ailesi sana köylü dedi, nasıl kız hangi devirde yaşıyoruz felan da filan da....

ama bunlar hoş şeyler mi? ailesinin çok şey dediğinden eminim çünkü annesi beni aramadı diyorsun.

bunlarla uğraşmak zor bee güzelim

bir de şunu düşündüm sen ailesine gidecektin onlara hediyeler götürecektin ( ek ders parasını onlara ayıracaktın)

gitmedin geri kafalı oldun ailesi sana köylü dedi, nasıl kız hangi devirde yaşıyoruz felan da filan da....

ama bunlar hoş şeyler mi? ailesinin çok şey dediğinden eminim çünkü annesi beni aramadı diyorsun.

bunlarla uğraşmak zor bee güzelim

annesine tek kelime lafım olmadı ya tek kelime kötü kelime konuşmadım, ben senin gelinindim bi ara sor, ne oldu de insan merak etmez mi ya etmedi, bu kendi kendine mi bunca sinirli tavır takındı annesi de doldurmuş olamaz mı diye geçiriyorum içimden. ayrıldık yine aramadı hanfendi. maddiyatın lafını etti, maddi konular için beni kırdı, erkekten beklenir alma satma bu benden bekledi... sen onlara gelin olacaksın git gör iyi geçin diye ailen göndermek istemeliydi seni falan dedi benim ne eksikliğim var ki yani başım kel mi de onlara şirin göstermek için evlerine yollamalıymış da düşünememiş bizimkiler... oturduk konuştuk baya sebatiye... kendini savunuyor işte... ben giderdim o bu kadar büyütmeseydi, şubatta gidemediysem martta nisanda giderdim...

Back
X