• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk nişanlısından ayrılıp, daha sonra evlenip mutluluğu yakalayanlar?

annesine tek kelime lafım olmadı ya tek kelime kötü kelime konuşmadım, ben senin gelinindim bi ara sor, ne oldu de insan merak etmez mi ya etmedi, bu kendi kendine mi bunca sinirli tavır takındı annesi de doldurmuş olamaz mı diye geçiriyorum içimden. ayrıldık yine aramadı hanfendi. maddiyatın lafını etti, maddi konular için beni kırdı, erkekten beklenir alma satma bu benden bekledi... sen onlara gelin olacaksın git gör iyi geçin diye ailen göndermek istemeliydi seni falan dedi benim ne eksikliğim var ki yani başım kel mi de onlara şirin göstermek için evlerine yollamalıymış da düşünememiş bizimkiler... oturduk konuştuk baya sebatiye... kendini savunuyor işte... ben giderdim o bu kadar büyütmeseydi, şubatta gidemediysem martta nisanda giderdim...

şirin görünmeye ihtiyacım yok ben senin sevgine güvenerek girmiştim bu yola ama baktım sevgi yok ortada dönüyorum diyecektin

ocak 2012 den bu yana birlikteyiz bu sene subatta da nişanlandık ... herşey iyi gibiydi toz pembe baktığım için sanırım aldatıldım bi kere ne kadar inkar etsede doğruluğunu biliorum maddi konuda bi çok fedakarlık yaptım 20bın tl cik kredi çekecek kadar hep saygılı oldum vs ailem karşı çıktı yine göğüs gerdim hatası oldu affettim her zaman çok sevdiğini söyledi ama çoğu zaman lafta kaldı ...son zamanlarda bide içki huyu ortaya çıktı olmadık bi mekana gidip gece 2lere kadar oturmalar ne olduğu belirsiz insanlarla takılmalar , beni herkesin içinde rencide etmeler bagırmalar hakaretler..en önemlisi ailesinin ona maddi olarak büyük ölçüde muhtaç olması ve ailesnin buna ragmen muhteşem havaları ve bitmek bilmeyen lafları.. göstermelik iyi olmaları mesela beni hiç kırmadılar saygısızlık görmedim kendilerince de arkamda oldular ama oğullarına dur demelerini dinletemediler..yalnız sorun benım ona şimdiye kadar hiç kmseyi sevmemiş kadar sevmiş olmam yanında olmam herşeyi yapmam toplasanız 1.5 ay nişanlı kalmadık doğrumu yaptım evet doğruydu ama kabullenmiş değilim hala aşk bu kadar körmüydü ayrılacaktım niye nişanlandm ya pişman olursam daha kötüsü çıkarsa die... ilerimden korkuorum ... YANİ AYNI DURUMDAYIZ PAPATYA BİLMİORUMKİ ÖNÜMÜ GÖREMİYORUM ŞUAN BAYA KÖTÜ Bİ DÖNEM :s

Aynen papatya ... Ablanla annen yaptı dior banada seninle durumlarımız benzior biraz ..maddiyat vs 25 yaşındayım sağlıkçıyım bende eğer evlenseydik kendimize yazık edecktik onlar suçlarını yükleyecek birini arıyolar bnce bizimkilerde başta karşı çıktı ama sonra cok sevdiler aynen güler yüzlü kibar die ama bunlarınki hep gösteriş bnce

Ya bu kadar olur biz ayrılık aşamasına gelince kayınvalidemler bize geldiler kavga kıyamet koptu..beni aradı sordu ama gelinimdir diye bi sahiplenme siz cahilsnz olur böyle deme yok oğlu her halti yiyor benım oğlum pırlanta dio kadın değişik insanlar valla uğraşması zor olurdu diye düşünüyorum

ben ipleri tamamen kopardım canım tek sıkıntım aynı okulda olmamız... bu aralar sürekli denk geliyoruz, müdür odasında girişlerde vs. o şekilde olmasa daha iyi olurdu ama en ufak bir pişmanlığım yok ayrıldığım için

oohh çok güzel yapmışssın bende kopardımda şu borcunuda tamamen kapatsaydı bi !:ssz:

Back
X