ilk öpüşme anılarınız

19 yaşımdayken,hayatımdaki ilk sevgilimle =)
aşama aşama ilerledi bizimki,önce yanaktan öpücükler...sonra ben yanağını öperken hafif hafif dudağını çevirmeler falan...
ben de çok tedirgindim bu durumdan ,hatta bi kere oda arkadaşımın rujunu sürmüştüm,hani fırçayla sürülen,çabuk bulaşanlardan..dışarda buluşuyoruz ya cesaret edemez rujun yüzüne bulaşmasına bugün öpmeye çalışmaz diye =)))
ama o sırnaşmayınca da kendimi bi kötü hissediyodum:17:
gel zaman git zaman bi akşam yapıştı dudağıma,ama iki ufak çocuk,televizyondan gördüklerini taklit ediyo gibi.çok tuhaftı,yani yanaktan değil de dudaktan öpmüşsün gibi sanki,ağızlar kapalı..hatta sonrasında demiştim amma büyütmüşler yanaktan öpmeden ne farkı var ki :)))

uf bende anlatıcam nişanlımı uğurlamak için annem ve ben kapıya doğru gidiyoduk,
tabi annem en önde arkası bize dönük,
bizimki yüzümü tuttu bian küçük bi öptü dudağımdan
tepki veremedim annemle aynı odadayız
kızardım yüzümü eğdim bi süre bakamadım yüzüne bide pis pis sırıtıyodu ya
hala hatırlayınca bi acayip oluyorum

Buradaki öpüşme hikayeleri ne kadar masum. :26:

Ben neler neler duydum. Kızlarda hiç utanmadır, kafayı yere eğmektir filan yok. :D

Şimdiki gençlik fena. :27::27::27:

ilk öpüşmemde nasıl oldu anlamadım bile.. hayvan gibi hissetmiştim kendimi.. sanki böyle hayvansal bir dürtü gibi.
sonra anladım ki gerçekten secdiğin adamla öpüşmekse bambaşka :30:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 canim sende baya erken tecrübe kazanmissin delikafadulden saka bi yana beni de 4.sinfita bi cocuk öpmeye kalkmisti o korkuyla yüzüne tükürmüstüm

ahaha buna çok güldümmm :D

Ben 16 yaşındaydım ikimizinde dersi boştu ve yaklaşık 7. ayımızdı. Not: Elimi 4. ayda tuttu :DDD Bizim sınıfta oturuyorduk ikimizinde herşey ilkiydi o beni yanağımdan tuttu sarıldı vs ama ben put gibiydim yanağından bile öpmemiştim :D İlk defa o gün elini omzuma attığında bende beline atmıştım. Cesaret bu ya ilk defa sarılmıştı o gün :)) Sırada oturup konuşurken birden dudağımdan öptüü. Ben ışık görmüş tavşan gibi kaldım yanaktan öper gibiydi ama hemen çekmemişti. Bende çeksin diye çocuk beni öperken konuşmaya çalıştım komikti :D Tam 1 ay sonra 3. yılımız olcak. Severim ben onuuu. :)))

İlk uzunsa bi okulun bahçesinde oldu. Çakal öpüp duruyordu ama uzun öpceğini düşünmemiştim :D Çocuklar gördü bizi laf attılar ben çok kötü olmuştum ağladım ağlıycammm :DD Kendimden nefret etmiştim o gün çocukluk :DD

Oyyy ben erkek arkadasimla goz goze bile gelemiyordum aklim gidiyrdu resmen omzuma dokunsa ucuyordum ya way anasini.. Ben durdum durdum bir gun "sen beni hep yanagimdan mi opeceksin" dedim neden dedim nasil dedim bir utandim bir utandim kipkirmizi oldum.. :) tabi erkek arkadasim benden gelen istegi duyunca ileriki gunlerde dudagimdan opmeye calisti ancak ben adamla goz goze gelemiyorum ki ölüyorum resmen icin titriyor gozune bakamiyorum biz ilk basta goz goze gelebilmek icin cabaladik o kadar utaniyordum ki kizardigim icin de ayri utaniyordum onun ise cok hosuna gidiyordu boyle utanmam :) bir gun ansizin optu beni goz goze gelmemizi beklemeden birden tuttu optu cok sasrdim ama biz opustuk sadece opmedi yani anlik degildi biraz sürdü iste.. :) Ben de nasil opusulecegini ogrenmek icin twilight filmindeki edward ile bellanin opusme sahnesini sarip sarip inceliyordum len nasil oluyor bu is diye :)) of limonla bile deneme yaptim rezillik ;) ama ogrenemedim o sekillerle yine de erkek arkadasim ansizin dudaklarima yapisinca kendiliginden oldu yani icgudusel :)

Son düzenleme:
Kimse benim kadar aptal değildir heralde.Ders çalışıyoruz dersanede,sınıf boş.Ben öpücük işine falan çok kızarım.Ne olur bir kere yanağından öpeyim ne olur dedi.Zorla tamam dedim.Ama gözlerini kapat dedi.Ben sevgililerin dudaktan öpüştüğünü düşünmezdim,o evlenince olur sanırdım;yaş 19 ama:1: Tamam dedim sonra birden dudağıma bir öpücük:47: Ne yapıyorsun sen be yaşanacak bir şey bırakmıyorsun ayıp ayıp dedim.Dudağımı sildim yıkadım.Sonra bir müddet konuşmadı benimle.O sırada elimi kaldırdım vuracaktım.Hiç pişman değilim keşke dövseydim.Midem bulandı şu an böggggg:19:

ayy kizlarrr cok güzel bir konu olmus :)))))))

bende anlatayim hemeeen...

o zamanlar (2009 - 18-19 yaslarinda) ilk askim ( hala sevdigim ) bir bucuk yillik bir iliskiydi o zamanlar. tabi aramizda mesafe coktu ne kadar iliski denilirse :)
Herneyse memlekete gittik ailemle. Gizli gizli bulusuyorduk zaten. Onuda gece herkes yatinca yaptk bir kac defa. baska imkan yoktu.

Neyse ciktim gece disariya kapida bekliyordu.Deli gibi konusamiyordu heycandan zaten :)

Sonra bir evin önüne koltuk falan koymuslar ( yazdi havalar sicak tabi)

Bizde oraya oturduk:) ben basimi onun gögsüne yasladim tadini cikariyorum sevdigimin yaninda olmanin.

konusmuyoruz öyle oturuyoruz.Sonra bir baktim bunun kafa yavas yavas asagiya dogru iniyor geri kalkiyor :D Bir kac defa kafasini egdi geri kaldirdi cesaret edemedi.
Bende farkettim dedimki: "Ne o benimi öpmek istiyorsun " :D:D oda tabiki hemen cevap verir: " yoo ne alaka istesem coktan öpmüstüm zaten"
Orda bir gülme krizleri:)
Neyse biraz daha devam etti böyle bunun kafa egiliyor geri kalkiyor sonra ben kaldirdim basimi gözlerine bakicam yaaaaaaa..Ama bir yandanda öpermi acaba diye düsünüyorum bende bi korku bi korku ben ne bilirim öpüsmeyi diye geciriyorum aklimdan,korkuyorum ya öperde ben beceremezsem, ya begenmezse falan:D Ayyy icimde firtinalar kopuyor.

Iste o an..Nasil oldu bilmiyorum saaappppppp dudaklar birlesti:D:D:D anaaaaaaaammmmmm ben o an kalpten gittim sandim.

ondan sonra birakti bu basladi gülmeye. o öyle yapinca benim moralim bozuldu, gözlerim doldu basladim aglamaya. "Sen benimle dalgami geciyosun" diye agliyorum. birde
" napiiim yaaa begenmeyecegini bilseydim önceden biraz öpüsme kurslarina falan giderdim "dedim

Tabi begenmediginden gülmemis. Hosuna gitmis :))))))))))))ama caktirmadi ilk basta" sorun degil ya ögretiriz " falan gibi seyler söylüyor:)

bende kizardimmmm utandim:)

Ondan sonra Alnimdan öpüm sarildi :))))))))))

Ahhhh o günler :((((((((((((

valla beni zorla öptü dersem yeridir .
bendede suç var gerçi evine gitmiştim sevgilimin sonra öpmek istedi direndim istemedim .6 saat yalvarmışı sonradan beni bırakacağını bilseydim öptürmezdim .e hadi öp dedim sonunda öpüştük çok tuhaf bir duyguydu ama çok güzeldi yinede .

benimki daha çok öpücüktü :) ortaokuldan beri tanıyoduk birbirimizi, ben o zamandan beri seviyodum onu ama o zaman çıkmıyoduk sonradan öğrendi onu sevdiğimi.. sonra aradan bikaç sene geçti ve biz bi şekilde biraraya geldik (bu arada ilk aşkımdı o benim :) bigün beni eve bırakırken gözlerime baktı ben hafif başımı eğdim, gülümsedim sonra yaklaştı öptü beni kısa bir öpücüktü ama çok güzeldi :)

Biz de daha çok yeniydik :utangac:.. bi kafede buluştuk.. :utangac: eve bırakıodu beni.. ahh ahh o yolu hiç unutamam. :utangac:. her neyse biz sarmaş dolaş yürüoruz.. eğildi dudağimdan öptü..:utangac: çok kısa sürdü ama hiç beklemiodum ben... bu arada eğildi dudağimdan öptü diorum adam 1 86 ben 1 60 haliyle ayakteyken öpüşmesi zor oluyo eğilmek zorunda kalıyo adam kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin kız çok güldümm :) sevgilimle bizimde boyumuz öyle o 1.84 ben 1.58 :9::9::9::9:

Yaz aşkımdı...

Hatta 2 sene uzaktan uzağa süren bir ilişkimdi.Tabi ilişki denilirse :1:

Tüm kış yazın gelmesini ve bir an önce yazlığa gidilmesini beklerdim.

Hey gidi günler...:24:

Yemin ederim kendimi kötü hissettim ha, herkesin ilk öpücük anısı çok masumane.

Biz allah ne verdiyse diye bir yumulmuşuz ki aman aman... :37:

Şaka yapıyorum tabiki ama öyle öp kaç olmamıştı bizimki:16:

Halen daha öyle istekli öpmüyor beni, o zamanki abazanlığından mıdır nedir?:41:

ciddi anlamda ilk ve tek ilişkimdi kendisi:16:.beni ilk defa dudaklarımdan öpende kendisi:16:.üniversitede tanışmıştık.karlı bir kış akşamı kızlı erkekli bir grup okuldan eve yürüyerek dönüyorduk.daha doğrusu erkekler biz kızları yurda bırakmak için eşlik ediyordu.kızlardan birinin telefon etmesi için postane önündeki telefon kulübelerine yöneldik.öyle soğuktuki 2-3 kişi bir kulübeye o ve ben bir klübeye sığındık.biz birbirimize sarılmışız tabi onun o ana kadarda defalarca öpme teşebbüsleri benim kaçmamla sonuçsuz kalmıştı ama o an küçücük telefon kulübesinde "tam zamanı" der gibi bakıyordu bana.:17:usulca yaklaşıp küçük bir buse kondurdu yanağıma :38:bende onu gaza getirip öpemedin öpemedin diyordum.o da her defasında yanağımdan dudaklarıma kaydı ve küçük masum bir öpücük kondurdu:16:.ben yine bunu gaza getiriyordum öpemedin diye tam olayı fransıza bağlıcaktıki arkadaşlar hadi gidiyoruz dedi.:1:o an aklımdan hiç çıkmaz.şimdi ona ne mi oldu ....:21:

KIZIMIN BABİŞİ OLDU :49::49::49:

benim ilk öpücügüm lise son daydı yane 2008 de. dersanelerimizin olduğu caddede otobuse bindiğimiz duragın ustunde küçük bi park vardı hava çok souk tabe ankara ayazı:1:
ikimizde titrıoruz montunun cebıne ellerımı sokmustum nese duygulandım şuann:43: ağzı çilek kokuodu o zamanlar o kadar temiz o kadar saf bi çocuktu kie.. dişlerimizin çaprıştığını filan hatırlıorum çok acemiceydi ama ilkti sonuçta anlamlıydı. çok sıcaktı. İlk öpüştüğümüz yerden ayrılırken belki çocuklarıma bile anlatabilirim bu anı demişti daa 18 yaşındaydık tabe normal böle saçmalamalar :40: 9 ay oldu ayrılalı çok özledim yüzünü bile göremedım bi yerlerde denk bile gelmedık.keşke o gunlere deri dönebilsem:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Romantik değil, denyocaydı yerimseniben denize girmiştik, nedendir bilinmez suda halay çekmeye başlamıştık, halay modunda sağa sola oynarken (Bu arada Karadenizin dalgalı olduğu sakat bi yerdeydik) gelen güçlü bir dalgadan beni korumak maksadıyla(bilmem hikayemiydi) bana sarılmış ve öpmüştü.denizde halay çekerken öpüşmüştük (kulağa ve göze ne kadar psikopatça geliyor yazarken bir kez daha anladım :bbo: )

Allahım gülmekten yarıldım yaa:52::52::52: halay ve romantik bir öpüş oldukça komik olmuş arkadaşım yaa:52::52::52:

kimseyle öpüşmedim.ilk ve son kişi olacak olan eşimle yaşamayı çok istiyorum.inşallada öyle olacak:16::16::16:

asLında benimki bi nevi zorLa oLmusdu ama ben Kaşınmışdım :D cidden çoK utanmışdım sonra Güzelbi osmanLı Tokatı yemişdi :D
o anımı asLa unutamıyorum hatırladıkca Gülesim geliyor :D

lise 1deydm daha öpüşmek nasl brşey blmiyodm,ilk çıktığımdı ve çıkmak da nasl birşeydir onu da blmiyodm :1: sahilde banklardaydık,benim için izmire gelmşti,o izmirin bir kazasında oturuyordu,okulum da ordaydı benim de öyle tanışmıştık okuldan bir arkadaşla bana haber yollamştı daha dorusu =) titrediğimi hatırlıyorum,dizlerimin bağı çözülmüştü,çok heyecanlıydm ve nefesm kesilir gibi olmştu sanki öperken nefes alamıyodum ama çok da hoşuma gitmişti :77:

Son düzenleme:
Back
X