Ya alemsiniz kizlar ya bende anlatayim bari..boshayallersmile
Zaten esimle biz tanisiyorduk fakat öyle pek bi muhabbetimiz felan yoktu. Herneyse ben yazin tatile gitmistim trye. Biz tekrar dönmeden 2 gün önce cikmaya basladik
Cok kötüydü cünkü son 2 gün aman allahim. Herneyse biz bulustuk bununla arabada elimi felan tuttu tabi ben heycandan ölebilirdim
Sonra git oturduk biyere orda iste dedi bana beni öpsene diye. Bende yok felan dedim hem daha ilk bulusmamiz.) Sonra tekrar söyledi bende tamam ama sadece cok kisa dedim. Tamam dedi hadi öp dedi bende öptüm ama tabi buna iki saat gözlerini kapa felan diyorum: ) Sonra bu kapatti ben öptüm 1-2 saniye sürdü zaten. Sonra ben trden döndüm zaten. Bir yil sonra bu buraya geldi. Yazdi nehrin kenarinda bir bankda oturuyrduk artik nisanliyiz tabi.
Sonra bu kafami cevirip pat diye öptü. Sonra devamida geldi zaten.
Zaten esimle biz tanisiyorduk fakat öyle pek bi muhabbetimiz felan yoktu. Herneyse ben yazin tatile gitmistim trye. Biz tekrar dönmeden 2 gün önce cikmaya basladik

Cok kötüydü cünkü son 2 gün aman allahim. Herneyse biz bulustuk bununla arabada elimi felan tuttu tabi ben heycandan ölebilirdim

Sonra bu kafami cevirip pat diye öptü. Sonra devamida geldi zaten.