ayy süpersiniz kizlar cok güldüm:roflol:
bendemi anlatsam ne :kedi:
neyse anlatiyim boshayallersmile
4 sene önce henüz cikmiyoduk, gece yarisi herkes uyumustu(bize misafir olarak gelmislerdi)
basbasa balkonda oturuyoduk derken bana yaklasti bende geri cekildim utandim haliyle daha önce hickimseyle öpüsmedim:) bidaha yaklasti yine cekildim sonra "neden cekiliyosun" dedi:) bende "bilmem" dedim
sonra iceriye odaya gitti bende yanina gittim, yataga uzanmisti bende omzuna yattim boshayallersmile
baya öyle durduk uykumda gelmisti "kalk yatagina yat" dedi:asigim: bende "yok burasi cok rahat" dedim :kedi: bitanemde "istersen sen burda yat; ben icerde yatiyim" dedi bende "yok onu demiyorum; omzun cok rahat diyorum" dedim kaydirigubbakcemile3 "haaaa" dedi gülümsedi "tamam gel" dedi sarildi baya öyle durduk sonra yanagimdan öptü ama ben hic hareket etmiyorum sempatiksalakcinni
derken yanlislikla dudagimin kenarindan öptü:asigim: ayyy napcam ben simdi yaaaa diye düsündüm kendi kendime

cok utandim, ne yapcami bilemedim :kedi: askim durakladi benden ses seda yok tabi sempatiksalakcinni uyumus numarasi yaptim sempatiksalakcinni oda uyuyo sandi:) sonra bidaha öpücük kondurmasinmi dudagima:asigim: sonra bidaha bidaha derken bikac defa öptü firsattan istifade aklinialirimsmile :asigim: sonra "kalk hadi biliyorum uyumuyosun" dedi :kedi:ayy yerin dibine girdim napcam yaa fln dedim kendi kendime kalkmadim hala uyuyomus gibi yaptim :kedi: sonra "kalk annen geliyo" demesiyle benim hönnnkkkk diye hemen hortlamam bir oldu tabi sempatiksalakcinni
kimseyi göremedim "hani kimse yok" dedim:roflol: "uyumuyo muydun sen" dedi güldü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
halada dalga gecer gicigim benim kaydirigubbakcemile3
hey gidi heyyyyy ne günlerdiii:asigim:
ilk öpücügümüz cok masumdu boshayallersmile
bi o kadarda komikti kaydirigubbakcemile3