Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba hanımlar,genç bayanlar ve henüz aramıza katılmayan genç kızlar :)
Hatırladık mı?
O günü ömrümüz boyunca unutamadık =)
Hadı birbirimizle paylasalım acep neler yaşadık ve kaç yâşında olduk
Şimdiden heyecanlandım bakalım neler oldu bitti =))
 sonra anneme söyledim ........
 sonra anneme söyledim ........ benım piyamanında otası sokukmuş oturdum ablam senın kılodun kırmızımı dedi yoo dedim
 benım piyamanında otası sokukmuş oturdum ablam senın kılodun kırmızımı dedi yoo dedim  koştum başka odaya onlarda peşimden koştu
 koştum başka odaya onlarda peşimden koştu  annem ped verdı
 annem ped verdı  

heves napican
 heves napican  tabi sonra annem
 tabi sonra annem  

Valla iyiki de açmışım konuyu ne komik şeyler cıkmmış hadi başkaları yokmu anlatacak şurda biz bizeyiz
ben ilk bi ıslaklık hissedip lavobaya koştum bide ne görimm...betim benzim attı ne yapacağım bilmiyorum
çok utanıyorum anneme söyleyemiyorum sonra evde bez parçaları arayıp koydum diğer gün okula gidecem kocaman bi bez koydum ama belli olurmu olmazmı derken öle gittiydim okula =)) ilk kanama bide çok olumuştu bende sıraya gelmiş eteğim falan batmıştı...
3-4 ay sakladım annemden ben birilerine sölicek diye öle utanıyodumki..göğüslerim çıkarkende çok utanmıştımm püffff

size kwendi hikayemi anlatıyım 2-3 haftadır karnımda bi ağrı aman için deşiliyo sandım sonra gece bi ıslaklık herhalda altıma yaptım dedim
 size kwendi hikayemi anlatıyım 2-3 haftadır karnımda bi ağrı aman için deşiliyo sandım sonra gece bi ıslaklık herhalda altıma yaptım dedim  sabah bi kalktım manzara ortada yataktan bir fırlaşım var abowww iyiki evde tektim tirtir titriyodum enn yakın arkadaşım olmuştu direk onu aradım her şeyi anlattı sonra hemen bakkala koşup çikolata al dedi lazım olacak diye
 sabah bi kalktım manzara ortada yataktan bir fırlaşım var abowww iyiki evde tektim tirtir titriyodum enn yakın arkadaşım olmuştu direk onu aradım her şeyi anlattı sonra hemen bakkala koşup çikolata al dedi lazım olacak diye  bize gelip ped felan verrdi anneminkilere dokunamıyorum
 bize gelip ped felan verrdi anneminkilere dokunamıyorum  sonra akşam hemen ablama söyledim osda ablama söyledi annem gülerek yanına çağırdı şrakk bi tokat ben bi ağlıyorum bi ağlıyorum korka kızım senin saşkınlığın için attım bu tokadı dedi ertesi gün ped ve ilk sütyenimi aldı
 sonra akşam hemen ablama söyledim osda ablama söyledi annem gülerek yanına çağırdı şrakk bi tokat ben bi ağlıyorum bi ağlıyorum korka kızım senin saşkınlığın için attım bu tokadı dedi ertesi gün ped ve ilk sütyenimi aldı 
 Okula gitmem gerekiyordu, annem ped verdi 2 tane bir tanesini öğle arasında değiştirirsin dedi, evde sadece gece pedlerinden kalmış böyle uzun uzun. O gün beden eğitimi dersi vardı eşofman giymiştim ve belli olcak diye çok korkmuştum. Tuvalete ped değiştirmeye gidince de ses çıkcak diye çok utandım. Bir de okula gittiğimde hala titriyordum :).
 Okula gitmem gerekiyordu, annem ped verdi 2 tane bir tanesini öğle arasında değiştirirsin dedi, evde sadece gece pedlerinden kalmış böyle uzun uzun. O gün beden eğitimi dersi vardı eşofman giymiştim ve belli olcak diye çok korkmuştum. Tuvalete ped değiştirmeye gidince de ses çıkcak diye çok utandım. Bir de okula gittiğimde hala titriyordum :).
 6. sınıfın son haftasında sabah okula gitcem kahvaltı yapıyorum hasta olduğumu hissettim anneme söyledim o sakladığım pedlerden kullandım panik oldum okula gitcem ya sabahın köründe ( onunla ilgisi varmı bilmem ama genelde sabahın erken saatlerinde olurum ) çok tuhaftı hareket etmeye korkuyodum belli olcak diye
 6. sınıfın son haftasında sabah okula gitcem kahvaltı yapıyorum hasta olduğumu hissettim anneme söyledim o sakladığım pedlerden kullandım panik oldum okula gitcem ya sabahın köründe ( onunla ilgisi varmı bilmem ama genelde sabahın erken saatlerinde olurum ) çok tuhaftı hareket etmeye korkuyodum belli olcak diye  2-3 ay belli belirsiz geldi sonra düzeldi yıllar geçtikçe günü azaldı ama ağrılar hiç azalmıyo her ay aynı şiddette geçmek bilmeyen ağrılar çekiyorum
 2-3 ay belli belirsiz geldi sonra düzeldi yıllar geçtikçe günü azaldı ama ağrılar hiç azalmıyo her ay aynı şiddette geçmek bilmeyen ağrılar çekiyorum