• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk seferimi yaşıyıcam lütfen helpp!

Buse Loren

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba, ilk seferimi yaşamak istiyorum. ama arkadaşlarımın başına gelen ilk sefer facialarından kaynaklı olarak çok korkuyorum. bu yüzden ilk seferim için profosyonel birinden deneyimlemek istiyorum. etrafımdaki insanlara bunu soramıyıcağım için eğer aranızda daha öncesinde bir profosyonel ile görüşmüş birisi var ise ister buradan, isterse özelden profosyonel insanlarla iletişime geçebiliceğim ücretli görüşecek insanlar ile iletişime geçebiliceğim bir kaynak iletebilirmi.
teşekkür ederim şimdiden

Merhaba, ilk seferimi yaşamak istiyorum. ama arkadaşlarımın başına gelen ilk sefer facialarından kaynaklı olarak çok korkuyorum. bu yüzden ilk seferim için profosyonel birinden deneyimlemek istiyorum. etrafımdaki insanlara bunu soramıyıcağım için eğer aranızda daha öncesinde bir profosyonel ile görüşmüş birisi var ise ister buradan, isterse özelden profosyonel insanlarla iletişime geçebiliceğim ücretli görüşecek insanlar ile iletişime geçebiliceğim bir kaynak iletebilirmi.
teşekkür ederim şimdiden
Yargılamak değil ama daha 19 yaşındasın karşına istemesen de birliktelik yaşayabileceğin seveceğin bir adam çıkacak. Neden bu kadar aceleyle ve anlamı olmayan biriyle denemek istiyorsun anlamadım?
Alt tarafı ilişki arkadaşların nasıl bir facia yaşadı? Gerçekten acelesi yok eğer ilişkiye girdiğin sevdiğin adam değilse ne doğru düzgün zevki olur ne de bir şey anlarsın. Profesyonellik bir şey değil ilk ilişki. Yaparsın kanama olursa beklersin birkaç gün sonra yavaş yavaş zaman geçtikçe zevk alırsın. Hem param hem de kıymetli deneyimin boşa gitmez.

teşekkür ederim şimdiden
İstanbuldaysan tanıdığım var tatlım

Şu konuyu nasıl kaçırmışım :d ilk seferim ne???? SKDKDKRKRKKRRK Sultan Süleyman mısın Viyanayı mı kuşatacaksın? Kimsin sen ? .dddd

Bence şey yap kalkan al kendine karşındaki de kılıcını doğrultsun yaaa hak deyip girişin birbirinize fantazi olur hem .d

OFF NASIL KAÇIRIRIM :KK70: :KK70: :KK70:

Kadınlar kulübünde arıyor olman 🤣 sen çok yanlış anlamışsın cici kız

Back
X