• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk sevgili İlk buluşma

eksisozluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
108
0
46
Gaziantep
kızlar acil yardım. daha önce hiç çıkmadım kimse ile. ne yapılır nasıl edilir?:78::78: offf offf... arkadaşımın kuzeni bu çocuk.:77: ben tek buluşamam dedim. kuzenin de gelsin dedim, zaten kuzeni aracılığıyla tanışmıştık.

ne olur ilk sevgililerinizle ilk buluşmalarınızı anlatır mısınız?

-nelere dikkat etmeliyim?:53:
-nelerden kaçınmalıyım?:17:
-nasıl davranmalıyım? -uzak duracağım kesin de-:69:

ve başka aklınıza gelen öneriler?
:16:

Heyecanlanabilirsin ama kendin gibi ol yeter. Aşırı davranmamaya çalış, heyecanını da fazla belli etme :D

sakına heycanını belli etme olduğun gibi davran kendini belli et nasıl davranıcağını anlasın ne sert davran nede yumuşak ortasını bul işte

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Ne çok samimi ne çok resmi ol orta bir karar da dur. Kendini çok kasma rahat davran... :32:

Heyecanlanman normal, olduğun gibi olmaya çalış, özel bi çabaya gerek yok bence.
3 yıl oldu bende çok heyecanlanırım buluşmadan önce (mide bulantıları filan:1:) ama buluştuktan sonra rahatlıyorum. bik bik konuşmaya başlıyorum :27:

Karşındaki sıcak kanlıysa konuşkansa sende öyleysen hiç sorun ettiğin gibi olmaz bence.

Son düzenleme:
Of bende yaşadım bunları çok korktum hatta buluşmadan birkaç saat önce gitmesem mi diye geçirdim aklımdan inan sonra böyle düşünmeyeceksin.Tamamen doğal davran zaten kuzeni de varmış laf lafı açar olur biter.Buluşmanın güzel geçeceğine eminim.Zaten erkekler daha ılımlıdır bu konuda,ilk buluşmada daha sevecen yaklaşırlar.

Kıyafet konusunda da çok abartma derim bakımlı görün ama abartılı olması hoş gözükmez karşı tarafa.

canım eğer senin sürekli takıldığın bir yer varsa, oraya gidin ki sen de kendini daha rahat hssedersin böylece. karşındakini bir süreliğine de olsa sıradan biri olarak görmeye çalışırsan yani ne amaçla tanıştırıldığınızı unutursan eğer, senin için kolay olur her şey diye düşünüyorum. kasacak bir durum da yok zaten, sen ona dikkat etmekten, kendini kasacak vakit bulamayacaksın benc,e rahat ol :))) güzel olduğunu düşündüğünden ziyade, en rahat hissettiğin kıyafetleri giy ki kendini rahat hisset.

Heyecanlanman normal, olduğun gibi olmaya çalış, özel bi çabaya gerek yok bence.
3 yıl oldu bende çok heyecanlanırım buluşmadan önce (mide bulantıları filan:1:) ama buluştuktan sonra rahatlıyorum. bik bik konuşmaya başlıyorum :27:

Karşındaki sıcak kanlıysa konuşkansa sende öyleysen hiç sorun ettiğin gibi olmaz bence.

evet evt, ikimiz de sıcak kanlıyız aslında ama ben utangacım bu konularda..
:78:

mazi kalbimde yaradır:) bunu yazmak geldi içimde..

ilk heycanlar.. ilk buluşmalar..
rahat ol ve kasma kendini.. ve kesinlikle bakımlı gitmelisin... abartmamak şartıyla(kıyafet)
sonra bnce hesabı öderken yanında olmalısın.. ona bırakıp sırtını dönmemelisin.(bi çok insan erkekse hesabı o öder dio ama bn buna karşıyım)

mazi kalbimde yaradır:) bunu yazmak geldi içimde..

ilk heycanlar.. ilk buluşmalar..
rahat ol ve kasma kendini.. ve kesinlikle bakımlı gitmelisin... abartmamak şartıyla(kıyafet)
sonra bnce hesabı öderken yanında olmalısın.. ona bırakıp sırtını dönmemelisin.(bi çok insan erkekse hesabı o öder dio ama bn buna karşıyım)

evet, kesinlikle hesap konusunda katılıyorum sana..:42:

yaaa kızlar ben buluşmaya gitmeyeceğim galiba. kendimi bir garip hissediyorum. çok garip bir duygu. yanlış yapıyormuşum gibi..:14::14: aileme karşı bir suçluluk gibi:43::43:

ah ilk sevgilim ilk buluşmam geldide aklımaa 16-17 yaşlarındaydım
ey gidi..
Çocuk bikaç gün takip etmişti beni filan dersaneninde en yakışıklısıydı Allah için
belkide bana öyle gelmişti bilmiyorum :60:

Neyse buluştuk ben heyecanlıyımm Kola aldım hep içmiyorum kibarlık olsun nasılda susamıştım bardagım yarınsından fazlasını braıkmıştım:60::60:
bide bana şey demişti benim şuana kadr 30 a yakın sevgilim oldu
senin diye sordu bana
bende nasıl diyim ilksin:) havamdan inermiyimm benimde 10 filan oldu dedim :30: :32::32: nerdeeeee :76:

oyüzden sen doğal ol ilk ise ona söyle ilksin diye :))

Son düzenleme:
Back
X