İlk sevgiliden sonra İlk ayrılık ( yaşadıklarım)

booksistt

Hayat ne beklerken ne getirir
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
370
182
33
28
Kendimce iç dökme ayrılık acısını nasıl atlattığınızı ve süreçle ilgili neler yaşadığınızı yazarsanız çok mutlu olurum karışık oldu biraz kusura bakmayın şimdiden teşekkürler
• • •
İlk ilişkim bitti işte bunları yaşadım :
Bu konunun yazıldıktan 1/2 ay sonrası
İlişkimizin tam 5 ayı dolduğu sıralar mantığım çalışmaya başladı yaptıklarını yaptıklarımı ve olanları çok düşündün başta peşimden koşan kibar hep buluşmak vakit geçirmek isteyen çocuk gitti biranda zaten yavaş yavaş oldu bunlar 2 kere ayrıldık 1 cisinde ben aradım buluşup konuştuk devam ettik 2 ayrılığımız da kendisi geldi
Sebepler : Kesinlikle okul dışında görüşememiz

Gezdiği arkadaşlarıyla anlaşamamam ve hiç bir zaman çağırılmamam

Kafenin ortasında bağırması

İlgisizlik

Kızlarla samimiyeti

Vb. gibi

Çok şey yaşandı 3 kavgamız bile demiyorum sadece konuşarak ayrıldık çok uzun konuştuk ama benim aklımda şu satırlar kaldı

Sen çok iyi masum güzel bidaha berki arasamda bulamayacağım evlenilecek gibi bir kızsın ama ben geleceği düşünerek hareket edecek bi insan değilim
Olaylarda aslında bundan sonra başladı benimle ayrıldığının akşamı kardeşim dediği kızla sarmaş dolaş bara gidip arkadaşlarla içiyorlar kız o kadar sapıtıyoki mikrofonu alıp aşk ilanı yapıyo benimkine gitme vakti geliyo işte sen beni sevmiyosun diye ağlıyo kız oda seviyorum bende seni diyip arabaya binip kızın evine gidiyolar akşam orda kalınıyo
2 /3 gün sonra bu çok gezmesine sebep olan arabayla 4 kişi kaza yapıyo ve araba haşat oluyo ve eski sevgilim evde tek kalamıyacak kadar korktuğu için tam 1 ay bu kızın evinde kalıyo ve bu kızda tam çapraz dairemde oturuyo hergün bunları sarmaş dolaş görüyorum tatil olduğu için ailemin evine geldik 2 ay geçti
S O R U M
Bıktım artık ne zaman unutucam ne zaman bu böyle değilde şöyle olsaydı ne olurdu demekten vazgeçicem ne zaman farketmeden onu düşünmeye başlayıp kendime kızmayı bırakıcam ne zaman ???

Ya ben bu bizim kızlarımızı anlamıyorum ya...
Tırnağı etmeyecek adamlara haddinden fazla sevgi yüklemesi yapıyonuz.
Kaldıramayıp bırakıyolar.
Üzülen yine siz oluyonuz.
Hayatta başka amacınız yok mu?
En son ulaşacağınız nokta bi dangalaktı da onu kaybedince dünya başınıza mı yıkıldı?
Bu kadar mısınız yani, bi gtüb.klu hayatınızın merkezi olacak kadar boş?
Hayatta başka meşguliyeti olmayacak kadar amaçsız??
Dost acı söyler bacım.
Kendine gel.
Bizi de yorma.

Araba kaza yaptı diye kızda mı kalıyo? Yani iş pişirmek için süper bahane. Bir de eski sevgilinin karşısında başka biriyle sarmaş dolaş çıkabilecek kadar düşüncesiz ve haysiyetsiz.

Acaba adamı unutmanız için daha ne yapması gerekir, sana gelip kızı senden istemediği kalmış.

Zamanla unutursun canım. Biraz kendine zaman ver ve bı süre icinde başkasını alma hayatına.

Annem olabilir misin adeta onun sözleri bunlar

Unutmayı gerçekten istemediğin sürece unutamazsın. Asıl mesele gerçekten istemek

Kendinize yeni arkadaşlar bulun. Gezin tozun eğlenin. Adam hayatını yaşıyor siz hayata küsüp onun mutluluğu ile kahroluyorsunuz. Kafanızda bitirememenizin nedeni bu. Bırakın ne yaparsa yapsın. İsterse harem kursun. Siz kurtulduğunuza şükredin.

Ben kendime aci verecek ne varsa yaparim. İyice dibe vurmadan cikamiyorum maalesef.

Of ne olaylar olmuş.
Ben dizi çekecek olsam bu tip hikayeleri çekerim. Ne o öyle zengin oğlan fakir kiz ve şirket eksenli diziler.

İnşallah sana döner o pislik
O kızın da en baştan gözü varmış seninkinde
Zaten "o benim kardeşim" lafını çok samimiyetsiz bulurum.

+1
Birebir bunları yazıcaktım

Bu kadar boş bu kadar saygı nedir ahlak nedir düzgün insan olma kavramı nedir bilmeyen adamlara nasıl bu kadar anlam yükleyip değer veriyorsunuz. Hiç anlamıyorum. Bu tarz şeyleri ben hep özsaygıya bağlıyorum. Şu KK'ya üye olduğumdan beri emin olduğum bişey varsa o da birgün evlendiğimde kızım olursa ona önce kendisini sevmesi gerektiğini öğreticem. Yoksa durum vahim.

gerçekten ilginç, sevgilim gözümün önünde bana en yakın arkım dediği kızla iş pişirecek ben onu unutamicam, unutmak ne kelime tarihe gömerim onu, mutluluklar diler düğünlerinde altın takarım yemin ederim, kendime de böyle karaktersiz bir adamdan kurtulduğum için madalya takarım

Amaaan beş para etmez bir adam için kendini bu kadar üzmeye değer mi? Adam gününü gün ediyor sen boşu boşuna yıpranıyorsun.

İlk ilişkim 13-14 yaşında başlayıp bir iki hafta içinde bittiği için yorum yapamayacağım. Kimseye bu kadar bağlanmadım, kendimden fazla değer vermedim ben. Güzel bir hayat felsefesi, tavsiye ederim.

Allah kurtarmış dua et diyorum.Bunlari biraz daha zaman geçtikçe daha net goruceksin. Ki zaten kendiside söylemiş aslında senin iyi ama onun amacının farklı olduğunu. Onlardan sıkılinca yine sana zarf aricaktir sakin geri dönme

Kızın karşı dairende oturmasına birsey diyemiyorum.Bunu senin gözüne soka soka yapıcak kadar pislik vicdansiz bir adamdan bahsediyoruz
Unutamadigini düşündükçe bunları hatırla, seni sevdiğini falan degil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…