Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Taha :)) tabi daha 13 yaşımdaydım ve ilk aşk değil sadece ilk erkek arkadaş. el ele bile tutuşmamıştık hahah iyiki aklıma getirdin bak yüzüme hafiften bir gülümseme yerleşti :))
ilkokulda mustafa diye bi çocuktu.... sınıfın en zengini en bakımlı çocuğuydu ...gamzesi de vardı hatırlıyooom ilk erkek olarak onu sevmiştim yaa peeeehh... ne çok severdim beee alahın şımarığını ... allahımmm o zamanlar yazdığım günlüklerin sayısını ben unuttum ... sonrada sevmedim kimseyi... kocam a saklıycam dedim...nitekim öyle de oldu.. geçmişten iz olmadan kırıklar acılar olmadan üzülmeden yıpranmadan taze bir kalple sevdim onu.... i ve o aşk geldi buldu beni.... HURMAGÖZLÜMMMMM....eşimmmm benim aşkı yaşadığım biricik sırdaşım... HASANIMMMMM......