ilk sevgılınızın ismi

Benimkinin adı eroldu aynı okuldaydık ve sınıfa girdiğimde bütün arkadaşlar erooolll diye bağırıyolardı o yu incelterek ama eski türk filmlerindeki gibi hayatımdaki tüm ilişkilerim gibi saçma bi ilişkiydi :roflol::roflol::roflol:

böğğğ onu hatırlamak bile istemiorumm.ohh iyikide bitmiş şimdi aşkımla bebeimle çok mutluyumm.adı eray dı

ben ilk sevgilimin ismini yazarsam,
beni tanıyan herkes nickname imi öğrenir, o yuzden yazmıyorum :)

hımmm...Dur bakiyim..neydi çocuğun adı...Haaa tamam hatırladım Kerem'di.Sevgili olduk demeye bin şahit ister benimle çıkarmısın demişti tamam demiştim, öyle apartmanın bahçesinde 2 saat falan konuşmuştuk sonra ben ayrılmıştım.2 saatlik bir çıkmaydı....Çocuk denecek yaştaydık....

nereden buluyosunuz böle konuları yaa kıskandım valla:)

korku4qvag4.png

ooooo suzan hanım siz başkalarının topiçlerıne takılırmıydınız....tşk ederızz şereflendırdığınız için ..yıne beklerız yıne gelınn

ilk sevgilim Tuna idi:icecream:
3 yılım geçti onunla lise çağlarında
aksine nefretle değil
gülümseyerek hatırlıorum:1rolleyes:

gokhan Di Adi Batasicanin Once O Beni Terketti Asik Olmustum Sonra O Pesimden Kostu Ben Istemedim Ama Her Gordugumde Aglardim 14-15 Yasindaydim Am Cok Guzel Bi Duyguydu.....

ay ilk sevgilimin adı fuattı ya kız nerden geldi bu aklına ama çocukluk işte .. . nasılda seeverdim he

Back
X