- 26 Temmuz 2020
- 27
- -3
- 36
- 25
- Konu Sahibi yamukprensesss
-
İlk başlarda olur bunlar zamanla geçiyor.ilk defa dün ilişkiye girdim biraz zorlandım ve tuvaletimi yaparken vajinam yanıyor geçmesi için ne yapabilirim neden böyle oldu bilen var mı prezervatiften olabilir mi naneli olduğunu gördüm sonradan bakınca
Ooooo bacımNanelisi de mi varmış
Geçen gecikmeli jellisini mi ne almış eşim denedik ne bu be istemem ben bunu ten tene aşkım ten teneOoooo bacımsıcaklık vereni bilem var hatta üzerinde şu yazıyo daha çok ısı daha çok haz
Bende sevmiremmmGeçen gecikmeli jellisini mi ne almış eşim denedik ne bu be istemem ben bunu ten tene aşkım ten tenese ve me dim çıkarttı
Onunla 2. Kez yapmayı bi deneGeçen gecikmeli jellisini mi ne almış eşim denedik ne bu be istemem ben bunu ten tene aşkım ten tenese ve me dim çıkarttı
Yok ben modelinden cinsinden ziyade kendisini sevemedimOnunla 2. Kez yapmayı bi dene0 his 1 dk sonra yapmaktan vazgeçtik biz
Maalesef yamukprensess cigim bir dönem alısana kadar yanıkprenses olacaksinilk defa dün ilişkiye girdim biraz zorlandım ve tuvaletimi yaparken vajinam yanıyor geçmesi için ne yapabilirim neden böyle oldu bilen var mı prezervatiften olabilir mi naneli olduğunu gördüm sonradan bakınca
Hahahha biz ilk kez kullandık ve direk onunla başladık bir hata sanırımYok ben modelinden cinsinden ziyade kendisini sevemedimkaplamasız daha güzel
EvetNanelisi de mi varmış
Ooooo bacımsıcaklık vereni bilem var hatta üzerinde şu yazıyo daha çok ısı daha çok haz
Onunla 2. Kez yapmayı bi dene0 his 1 dk sonra yapmaktan vazgeçtik biz
Maalesef yamukprensess cigim bir dönem alısana kadar yanıkprenses olacaksin
Fatih hanım ayy pardon bey konu çok hoşunuza gitti galiba
Evet severim böyle konularıFatih hanım ayy pardon bey konu çok hoşunuza gitti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?