- 7 Haziran 2016
- 60
- 34
- 38
- Konu Sahibi narlilokum
("Slime" ı ilk kez duyanlar için bir çeşit oyun hamuru)
Son zamanlarda internette orda burda çok görmüştüm ama canlısına dokunmak hiç nasip olmamıştı
Evet kızlar Okul Deneyimi dersi kapsamında bu dönem okullara gidip gözlem yapmamız gerekiyor. 3 kişi 7-B nin matematik dersine girdik hocamızla. Sınıf ayağa kalktı, oturdular hocamız bizi tanıtmadı sınıfa. Bilmiyorum belki de geçen haftalarda "Haftaya stajyerler gelecek arkadaşlar" demiştir. Tanıtıcak diye bekledim, tanıtmasını isterdim ismen değil de ne amaçla orda olduğumuzu söylemesi kafiydi bence. Bize döndü ve en arkayı gösterip "Bakın şuraya... İstediğiniz yere oturabilirsiniz" demekle yetindi. Sonra bir öğrenciden "Stajyer hocalar gelmiş" diye bir ses duydum. (Okul geçen yıl da staj okuluydu, ordan biliyor olabilirler.)
Tabi ben çok sevinçli ve heycanlıydım yıllardır bekliyorum.
Bu aşamaya gelene kadar çok çektim şükürler olsun bu günleri gördüm derken baktım sol taraftan bi cisim kafamı sıyırdı. Sınıf, genel olarak aralarında konuşmanın çok olduğu bir sınıftı. Hocamız görmedi o anda tahtada öğrenciyle soru çözüyordu. (Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bu "Hoca nasıl görmez" anlamında değil.) O saniyede bana çok komik geldi yüzümü yanımda oturan staj arkadaşıma dönüp sadece onun görebileceği şekilde güldüm. Sonra arkadaşım öğrencilere döndü "Napıyosunuz?" dedi ve öğrenciler "Yanlışlıkla oldu hocam" dediler. Arkamızdaki sırada oturan staj arkadaşım da 29 yaşında 5 yıllık lise matematik öğretmeni. Şimdi bir de bizim bölümü okuyor (İlköğretim Matematik Öğretmenliği). Teneffüste konuştuk, "Evet, gördüm." demekle yetindi o da ah şu öğrenciler çok tatlılar
ama işte böyle bişey ...
Son zamanlarda internette orda burda çok görmüştüm ama canlısına dokunmak hiç nasip olmamıştı
Evet kızlar Okul Deneyimi dersi kapsamında bu dönem okullara gidip gözlem yapmamız gerekiyor. 3 kişi 7-B nin matematik dersine girdik hocamızla. Sınıf ayağa kalktı, oturdular hocamız bizi tanıtmadı sınıfa. Bilmiyorum belki de geçen haftalarda "Haftaya stajyerler gelecek arkadaşlar" demiştir. Tanıtıcak diye bekledim, tanıtmasını isterdim ismen değil de ne amaçla orda olduğumuzu söylemesi kafiydi bence. Bize döndü ve en arkayı gösterip "Bakın şuraya... İstediğiniz yere oturabilirsiniz" demekle yetindi. Sonra bir öğrenciden "Stajyer hocalar gelmiş" diye bir ses duydum. (Okul geçen yıl da staj okuluydu, ordan biliyor olabilirler.)
Tabi ben çok sevinçli ve heycanlıydım yıllardır bekliyorum.