İlk tanışma

brs2526

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2022
301
459
18
Herkese merhaba
Bu cumartesi sevgilimin kız kardeşiyle tanışmaya gidicem. Kendisi şehir dışında çalıştığı için bir türlü denk gelememiştik. 3 yaş fark var aramızda.
Zaten birkaç aya işler ciddiye biner, geç bile kaldık belki. Özellikle aceleci davranmadım ama
Sevgilimin annesi ve babasıyla tanıştım bir kahve içtik. Şimdide kardeşiyle tanışıcam. O gün birde sevgilimin mahallesinde bir evli çift var yeni evlendiler yaşıt sayılırız. Onlarda gelecek hep birlikte yemek yemeyi düşünüyoruz. O çifti çok severler ailecek mahalleden tanırlar. Samimiler hep, çocukluk arkadaşları. Sevgilim o şekilde daha güzel olur diye düşündü heralde bilmiyorum sorgulamadım.
İlk izlenim önemli, doğal olarak biraz gerginim. Önerebileceğiniz birşey var mı?
Çevremdeki herkes mesafeli ol deyip duruyor yapım gereği sıcakkanlıyımdır.
Ne önerirsiniz? Genel olarak..

Zaten anne baba ile tanışmışsınız , ilk izlenimi orada bırakmışsınızdır. Kendinizi kasmanın mesafeli görüneceğim diye soğuk durmanin anlamı yok. Ama samimiyetin dozunu da kaçırmayın :)

Ortam nasıl ilerliyor ona göre davranırsınız. İcinizden geliyorsa gülün, konuşun vs.
İlla ki bir tavsiye istiyorsanız özgüvenli durun, fazla mütevazilik de iyi degil.

*Bir de başlık tanışma veya ilk buluşma olsa daha doğru olurdu. İyi şanslar

Aslında insanlar bir ortama girdiklerinde,1 kaç dakika geçtikten sonra nasıl davranmaları gerektiği konusunda fikir sahibi oluyorlar..
Çok kasinti tipler ise az ve öz konuş..
Daha samimi,daha dosthane bir hava var ise ; kendin ol.

En gergin an anne babayla tanışma anı o anı da atlatmışsınız şu an daha rahat olmanız gerekiyor. Gerilecek bir şey yok. Bence soğukta durmayın olduğunuz gibi olun doğal davranın, samimi davranın, güler yüzlü olun gerisi kendiliğinden gelir zaten.

Herkese merhaba
Bu cumartesi sevgilimin kız kardeşiyle tanışmaya gidicem. Kendisi şehir dışında çalıştığı için bir türlü denk gelememiştik. 3 yaş fark var aramızda.
Zaten birkaç aya işler ciddiye biner, geç bile kaldık belki. Özellikle aceleci davranmadım ama
Sevgilimin annesi ve babasıyla tanıştım bir kahve içtik. Şimdide kardeşiyle tanışıcam. O gün birde sevgilimin mahallesinde bir evli çift var yeni evlendiler yaşıt sayılırız. Onlarda gelecek hep birlikte yemek yemeyi düşünüyoruz. O çifti çok severler ailecek mahalleden tanırlar. Samimiler hep, çocukluk arkadaşları. Sevgilim o şekilde daha güzel olur diye düşündü heralde bilmiyorum sorgulamadım.
İlk izlenim önemli, doğal olarak biraz gerginim. Önerebileceğiniz birşey var mı?
Çevremdeki herkes mesafeli ol deyip duruyor yapım gereği sıcakkanlıyımdır.
Ne önerirsiniz? Genel olarak..
içinizden geldiği gibi davranın. ters davranmayın, samimi olun ama aşırı samimi olmayın ki tanımadığınız birine aşırı samimi de olmazsınız diye tahmin ediyorum

Kendin ol yeter bence 🌸🤍

Zaten anne baba ile tanışmışsınız , ilk izlenimi orada bırakmışsınızdır. Kendinizi kasmanın mesafeli görüneceğim diye soğuk durmanin anlamı yok. Ama samimiyetin dozunu da kaçırmayın :)

Ortam nasıl ilerliyor ona göre davranırsınız. İcinizden geliyorsa gülün, konuşun vs.
İlla ki bir tavsiye istiyorsanız özgüvenli durun, fazla mütevazilik de iyi degil.

*Bir de başlık tanışma veya ilk buluşma olsa daha doğru olurdu. İyi şanslar
Başlığı ne yazsam bilememiştim zaten haklısınız.
Özgüven detayı için de teşekkür ederim mütevazi durmaya meyilli biriyim çünkü 🙈

Ne güzel sıcakkanlıymışsın bu bir dezavantaj ekstra rol yapmana gerek kalmayacak akışına bırak nasılsan öyle davran.

En gergin an anne babayla tanışma anı o anı da atlatmışsınız şu an daha rahat olmanız gerekiyor. Gerilecek bir şey yok. Bence soğukta durmayın olduğunuz gibi olun doğal davranın, samimi davranın, güler yüzlü olun gerisi kendiliğinden gelir zaten.
çok haklısınız ama birkaç kişi olacaklar ya birbirlerine de samimiler o yüzden gerildim heralde
Çünkü bazen ortamdaki insanlar birbirini tanıyorlarsa o ortama giren yeni kişi yokmuş gibi davranıp kendi aralarında konuşabiliyorlar. Karşı tarafa hiç soru sormuyorlar veya muhabbete dahil edilmeye çalışılmıyo
Çok çekingen biri değilim tabi ama sanırım bu tarz bir ortam ya oluşursa diye çekiniyorum
Bundan birkaç sene önce sevgilimin arkadaşlarıyla tanışırken bu şekilde olmuştu çünkü ve çok gerildiğimi hatırlıyorum ☹️

Back
X