İlk Tanışma

Dün akşam geldi. Fazla oturmadı yemek yedik sonra çay dokuz gibi gitti. Ailem Alp'i genel olarak beğendiler. Babamın sormasına kalmadan Alp herşeyi anlattı. Ailesiyle olan sorunları da anlattı aslında bunlardan bahsetmiyecekti ama sonradan fikir değiştirmiş. Babam maalesef olmaz diyor ben nasıl nişan, düğün yapayım diyor. Etrafımızdaki insanlar ne diyeceğim diyor. Ailesini tanımadan etmeden bu evliliğe müsaadem yok dedi. Sonuç olarak ben de babamla tartışmamak için üstelemedim öyle kapandı. Evde bir daha konusuda açılmadı. Alp tam olarak söylemese de ablamla kaç kere konuştum diyor. Annesi telefona bile çıkmıyormuş çok da bir şey anlatmıyor.

babaniz hakli.
yani ben elaleme ne denilecek acisindan dusunmuyorum ama bir insanin ailesini tanimadan hayatini birlestirmeye kalkismak cok dogru degil.
bu kisinin ailesini cevresini herseyini en kucuk ayrintisina kadar tanimalisiniz evlenmeden once.

İyi de canım ailesi nasıl karşılar ki çok tuhaf olmaz mı? Zaten ailesi gelmiyor benim oğlumdan koca olmaz derlerse ki diyebilirler evlenmesinler diye
aileyle değil de,çevreden araştırılır zaten,onu demek istedim.ama hoş aile gelip tanışmadıktan sonra neyi araştıracaksın?

Ablası ve eniştesi Ankara'ya geliyorlar bu hafta sonu. Hafta içi ayarlayacağımız bir günde bize gelecekler tanışmaya. Babam anne baba olmadan pek sıcak bakmıyor ama tanışmayı kabul etti. Geçen hafta çok stresliydim üç kilo birden vermişim. İlk tanışma gerçekleşti ya baya rahatladım sonuç sıcak bakmasalar bile ailemin durumu bilmesi üzerimdeki stresi azalttı. Bu arada ben ne kadar stresliysem Alp de bir o kadar rahat. Ne olacak niye korkuyorsun hangi çağda yaşıyoruz izin vermeyince babanın eline ne geçecek gibi saçma sapan şeyler söylüyor. Birde adımı koluna dövme yaptırmış. Bana sende yaptır dedi. Ben de evlenelim yaptırırım dedim. Nasıl olsa evlenmeme gibi bir şansın yok dedi o kadar dövme yaptırdım dedi. Evlenmezsek başka Tan bulursun dedim. Kesin bekar kaldım Türkiye'de kaç tane Tan vardır ki dedi:9: muhtemelen parmakla sayılacak kadardır dedim:27:
Ablasını da çok merak ediyorum umarım herşey sorunsuz geçer.

Bu da çok iyi bir gelişme ablası ve eniştesi seni isteyebilirler zaten nikah olacaksa herşey daha kolay olur.

Back
X