İlk tekmeler :)

BayramSekeri

Kavuşturana şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
244
41
Sevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim:KK43:

Sevgili anne ve anne adayları bebişlerinizin ilk hareketlerini o küçücük tekmeleri ne zaman yani kaçıncı haftada hissettiniz biz 19 haftalığız ve ben daha birşey hissetmiş değilim:KK43:

Benim ilk gebeligim
19. Haftada hissettim oglusumu. Daha önceki haftalarda da biraz hissediyor gibiydim ama 19 da tam hissettim
Seninde az kalmis canim bence 

Ben 17 haftalığım dun uzanırken sağ kasığımda 4-5 kere pıt pıt damat atması gibi bisey oldu sanırım bebeğimin hareketleriydi ama bnce çoksa hissetmemiz normal 15 cm lık bi Bebeğin gücü cok az olacağından cok da buyuk hareketler beklemiyorum☺️

ilk gebelikte genellikle geç hissedilirmiş 21-22. haftalarda tam anlıyor insan hareketleri adlandırabiliyorsun ama ondan önce ben de anlamamıştım. ayırt edemiyorsun ki damar atması mı bebek hareketi mi :)

bende ilk 20. haftaya girdiğimde tekmesini yedim gece yatarken oldu birden vurdu neye uğrağımı şaşırdım çok korkmuştum :):):)ondan önce ki haftalarda pıt pıt larını hissediyodum bişe çırpınıyo gibiydi içimde gıdıklanıyodum:)

prensesimi 20. haftada hissetmistim cok guclu bi tekmeydi :) oglumuda 14. haftamdan beri hissediyorum o dahada guclu bazen canimi acitiyor :)

Ayy çok heyecanlı acaba benim yaramaz oğlum nasıl bir tekmeyle bana selam verecek sabırsızlıkla bekliyorum :KK15:

ben 20+4 te hissettim ilk tekmesini ondan önce ki haftalarda pıt pıt larını hissediyodum bişe çırpınıyo gibiydi içimde

bende tam anlamıyla hissedebilmiş değilim 16. haftadayız ama arada bir pır pırlar oluyor ama tam bi tekme yemedim daha bakalım ne zaman gelicek :KK70:

ilk gebeligim olmasina ragmen ilk 16 haftamda hissettin baloncuklar patliyo gibiydi :) daha net 22den sonra hissettim arkadasin dedigi gibi tum benim kizda cok uykucu aksam olunca cosuyo benim cadi))

ben bazı gün hissediyorum bazı gün hissetmiyorum . heralde daha güçsüz yavrucugum kibar naif kızım benimmmmmm :KK68: birkaç haftaya güçlenip düzene girer tekmeleri hissetmelerim diye düşünüyorum. çünkü çok hareketli bi bebeğimiz var ultrasona ne zaman girdiysek hareketliydi :KK55:

Biz de 13+5 reyiz uzun suredir karnımın sağ tarafında pıt pıt atıyor kalp gibi bebiş yapıyordur diyorum ama doktorum 20.haftadan önce hissedemezsin demişti. O yapıyı bence yaa hissediyorum işte:)) tekmeyi ne zaman yiyeceğiz bakalım çok heycanlı

Biz de 13+5 reyiz uzun suredir karnımın sağ tarafında pıt pıt atıyor kalp gibi bebiş yapıyordur diyorum ama doktorum 20.haftadan önce hissedemezsin demişti. O yapıyı bence yaa hissediyorum işte:)) tekmeyi ne zaman yiyeceğiz bakalım çok heycanlı
ben de o haftalarda bağırsak hareketleri bi de oradan geçen büyük damarlar var onun atışıyla karıştırıyordum da biraz büyünce farkedersin zaten :)

ben de o haftalarda bağırsak hareketleri bi de oradan geçen büyük damarlar var onun atışıyla karıştırıyordum da biraz büyünce farkedersin zaten :)
insan bebişin hareketi olduğuna inandırıyor kendini :KK66: ben de sağlıkla duyarım inşallah tepiklerini :))

ben bazı gün hissediyorum bazı gün hissetmiyorum . heralde daha güçsüz yavrucugum kibar naif kızım benimmmmmm :KK68: birkaç haftaya güçlenip düzene girer tekmeleri hissetmelerim diye düşünüyorum. çünkü çok hareketli bi bebeğimiz var ultrasona ne zaman girdiysek hareketliydi :KK55:

ne güzel hissetmeye baslamissin aramizda az var ben daha bisey hissedemedim :/
bizimkide baya hareketli ultrasonda hic durmuyo :)
beklemedeyim hala :)

X