Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 şubat son adet tarihim 9 martta test yaptım ikinci çizgi silikti ertesi gün tekrar yaptım negatif hangisi dogru bunun gibi bir durum yaşayan var mı?
6 şubat son adet tarihim 9 martta test yaptım ikinci çizgi silikti ertesi gün tekrar yaptım negatif hangisi dogru bunun gibi bir durum yaşayan var mı?
aynı durumdayız.7 şubat benimki de.9 unda test yaptım negatif.hala bekliyorum.yarın da adet olmazsam eğer cuma sabah erkenden test yapıcam.zaten sağlık ocağında kulak misafiri oldum geçenlerde birine.hemşire arkadaş adetiniz en az 10 gün geçmeli ki idrar testinden sonuç alınabilsin dedi.bekleyelim bakalım
Bende geçen test yaptım negatif çıktı ve benim de 10 gün gecikmişti ama sonra bende adet oldum.
Test negatif çıkmış olsa da yine de içimde bir ümit vardı hani belki de hamileyim de test henüz göstermiyor.
Olsun ne yapalım. Hayırlısı ne zamansa o zaman olur her şey.