ilk test ikinci çizgi silik ertesi gün negatif bu ne şimdi...

zeynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
21
0
86
Antalya
6 şubat son adet tarihim 9 martta test yaptım ikinci çizgi silikti ertesi gün tekrar yaptım negatif hangisi dogru bunun gibi bir durum yaşayan var mı?

6 şubat son adet tarihim 9 martta test yaptım ikinci çizgi silikti ertesi gün tekrar yaptım negatif hangisi dogru bunun gibi bir durum yaşayan var mı?

idrar testlerine fazla güvenme canım bende geçen ay adete 3 gün kala 2 testte silik çizgi gördüm ama 3 gün sonra adet oldum maalesef..kab testi yaptır bence yada 2-3 gün daha bekle testi tekrarla canım inşallah hamilesindir..

bence güven silikse sonrakide negatifse gebelik yok demektir son kullanma tarihine de dikkat et bu arada ...

kızlar kimyasal gebelik oluyo bu kanda ve idrarda var görünen ama kese oluşmadan sonlanan gebelik doktorum bir çok kadın bunu defalarca yaşar ama anlamaz bile dedi

bende de aynı olmuştu; netten aldığım ucuz teste göre hamileydim fakat pahalı olan diğerine göre ise kesinlikle gebelik yok görünüyordu. en kesin sonucu kan testiyle aldım veeee hamileydimmmmmmmm!!:CüvCüv:

Bende dün test yaptım.Daha güvenilir olsun diye pahalı testten almıştım üstelik,2.çizgi silikte olsa vardı.Eşimle habire bir prospektüse bir teste baktık emin olmak için,prospektüste silikte olsa sonuç pozitiftir yazıyordu.
1 yıldır uğraşıyoruz bizde,sevinelimmi ne yapalım bilemedik emin olmak için eve yakın bir hastaneye kan tahlili yaptırmaya gittik.
BHcg 2 çıktı yani negatif ne büyük hayal kırıklığı halbuki çok umutlanmıştım.

canım bu durumda testlerden biri yanlış yada hassasiyetleri farklı olabilir.Bu konuda en kesin sonucu kan testi ile alabilirsin.İnşallah hamilesindir.

Canım benim her test doğru sonucu vermiyor. Mesela acura denen marka kesinlikle adetten önce çift çizgiyi göstermiyo, illaki adetin geldiğinde yapacaksın. Vazzy denen bir marka daha vardı biraz pahalıydı ama o bile erken hamileliği göstermedi. Ama oriqin, laboquick, certain markaları ( 2.5-3 lira) yumurtlamadan sonra ki 6-7. gün çift çizgiyi gösteriyo valla. Üçünüde saklıyorum halen, hatıra olarak kaydirigubbakcemile3 Benim denemediğim marka kalmamıştı , ay neler çekmiştim o ikinci silik çizgiyi görene kadar, güneşe tutup dakikalarca bakıyordum hamileliğimi erken öğrenebilmek için ordan biliyorum. Bu 3 markayı çooook tavsiye ederim.

ben regli olmadım hala ama bekliyorum bakalım cumaya kadar olma ise kan testi yaptırıcam artık bakalım.8 gün geçti adetimden testte yapmıyorum sinir ediyo idrar testleri beni...

aynı durumdayız.7 şubat benimki de.9 unda test yaptım negatif.hala bekliyorum.yarın da adet olmazsam eğer cuma sabah erkenden test yapıcam.zaten sağlık ocağında kulak misafiri oldum geçenlerde birine.hemşire arkadaş adetiniz en az 10 gün geçmeli ki idrar testinden sonuç alınabilsin dedi.bekleyelim bakalım

Ewet canım bende geçen ay hamile olabilirm diye kan testi yaptırmaya gitmiştim sağlık ocağına ama kan değil idrar testi yapıyormuşlar bana dediki 7 gün geçsin gel dedi ozaman yapıyoruz dedi ama gerek kalmadı martın 1 kırmızıları gördüm.boshayallersmile

Bende geçen test yaptım negatif çıktı ve benim de 10 gün gecikmişti ama sonra bende adet oldum.
Test negatif çıkmış olsa da yine de içimde bir ümit vardı hani belki de hamileyim de test henüz göstermiyor.
Olsun ne yapalım. Hayırlısı ne zamansa o zaman olur her şey.

Kızlar bahar ayları gecikme normal hemen ümitlenmeyin sonra hayal kırıklığı kötü oluyor benim adetimde geciktişu an 3 gün falan. tabi panik ben daha adet vaktine 6 gün kala gittim kan testi yaptırdım adetten 1 gün önce idrar testi Yok bişey negatif. Hatta negatifi hiç bu kadar net görmemiştim iyi miakannehir

silik cıkıyor ertesi gün negatif ilk yarım saat duyarlı testler sonrasında bekledikce cizgi beliriyor ama kiminin ertesi gün silikte görse hamile olabiliyor degisiyor valla herkese göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…