Gebeliğe Hazırlık İlk test silik ikincide silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin adet tarihim 10/01 yani bugün ama ben dayanamadım dün akşam üstteki testi alttaki testi ise bu sabah yaptım. Akşam kini yaptım ilk başta yoktu sonra çantaya attım eve gelince bir baktım silik çizgi dedim kurumadır sonra sabah alttakini yaptım oda öyle çıktı. Bu durumu yaşayan varmı lütfen bana yardımcı olun

İlk 5 dk içerisinde çıkan sonuçlar her zaman daha doğrudur. Elinizde test varsa bir tane daha yapın :)
Yoksa direk hastaneye gidip kan verin :)
Hayırlı olsun şimdiden

Birde morumsu, grimsi değilse pembe ise genelde var oluyor. Testler çoğu zaman yalancı pozitif veriyor . bugün adet tarihiniz bence testle uğraşmayın gidip kan verin daha net olur

Aslında kan vermek daha mantıklı haklısınız ama korkuyorum işte diyorum biraz daha bekle belki adet olurum ama ilk defa ikinci testi silik görüyorum daha önce yaşadım ama ikinci hep negatif di şimdi ise ikincide silik Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…