• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk trafik kaza şokum (resimli)

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.443
2.394
133
2 yıldır ehliyetim var. Son zamanlarda artık alışınca birkaç gündür tek trafiğe çıkmaya başlamıştım iyiydim ama bugün ışıklarda sıkışık trafikte sol şeride doğru geçerken arkadan bir araba vurdu hafif. Öyle bir ses geldi ki çok büyük bir kaza sandım ama arkadan sürten arabanın fren sesiymiş meğerse. Arabada sarsılma bile olmadı yani bizde.
Arka arabadaki adam benle alakası olmayan kısmı (daha önceden yapmış) ben yapmışım gibi o ara resmini çekiyor, ver 1000 TL diyor eliyle isteme işareti yapıp, numaramı aldı. Annemle ben ilk farketmedik sonra farkedip bu kısımdan vurmadınız ki ama dedik. Bana sağdan çarptı o sol kısmın kırılan farını gösteriyor ne alaka. Biz öyle deyince diğer kısmı gösterdi ,diğer kısımda bir şey bile yok çok hafifti. O ver 1000 TL deyip durunca "ben veremem, polis gelsin tutanak tutturalım, sigortam var" dedim.Ben öyle deyince adam benim acelem var dedi arabasına bindi gitti polis tutanak lafı duyunca belki de suçunu biliyor. Bizim arabada hafif bir şey var ama benim özgüvenim düştü baya yaa. Adam benimle ilgisi olmayan kısmı üzerime yıkacaktı ben farketmesem. Bir de ben sola doğru çıkarken sinyal verdim baktım. Kendi hızlı geliyormuş demek ki.İnmiş diyor benim arabada hastam var ameliyattan dönüyoruz vs elinde de sigara? Bir yandan ben mi suçluyum acaba diyorum. Ama adamın sinsiliği,1000 TL istemesi ayrı bir olay.

Tutanak vs tutulmadı imza atmadım bir yere. Kendisi bir şey yapabilir mi sigortamla ilgili ?Numaramı aldı ama yazmadı herhangi bir şey. Haklı olsa yazardı diye düşünüyorum. Olan benim trafik özgüvenime oldu ona üzülüyorum. Adam çarpınca baĝırıp inerken çevredekiler "kadın sürücü kadın sürücü" diye bağırıp adamı uyardılar bana sakin olsun diye galiba.Erkekler kaza yapmıyor sanki. Ne yapmalıyım bundan sonra ? Araba sürmeyi bilen kişilerle alıştırma mı yapayım yoksa cesur şekilde kaldığım yerden devam mı edeyim ?

1.resim benim arabadaki hasar. 2. resim adamın daha önce yapıp benim üstüme atmaya çalıştığı kısım. 3. resim de kazayla ilgili kısım

Eklentiler

• 20251015_132246.webp
    20251015_132246.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 442
  • 20251015_171813.webp
    20251015_171813.webp
    36 KB · Görüntüleme: 436
  • Screenshot_20251015_171330_Gallery.webp
    Screenshot_20251015_171330_Gallery.webp
    24 KB · Görüntüleme: 433
Son düzenleme:
Kaldiginiz yerden devam edin. Trafik bu, 40 yillik usta şoförler bile kaza yapabiliyor. Kendiniz mukemmel kullansaniz bile baskalari yuzunden kaza yapabiliyorsunuz. Sizin arabada da oyle buyuk bir sey yok, cok gecmis olsun.

Adam dediginiz gibi sark kurnazligi yapmis. Belki de bilerek yapti sizi oyuna getirip onceki hasarin parasini cikarmak icin kimbilir.

Benim arabanın sag ön kapisinda hasar var baska sofor yuzunden. Goren kesin kadin soforlugume bağlıyordur ama zerre umrumda degil. Sanayide goruyoruz erkek soforlerin kazali arabalarinin ne halde olduğunu.

Kaldiginiz yerden devam edin. Trafik bu, 40 yillik usta şoförler bile kaza yapabiliyor. Kendiniz mukemmel kullansaniz bile baskalari yuzunden kaza yapabiliyorsunuz. Sizin arabada da oyle buyuk bir sey yok, cok gecmis olsun.

Adam dediginiz gibi sark kurnazligi yapmis. Belki de bilerek yapti sizi oyuna getirip onceki hasarin parasini cikarmak icin kimbilir.

Benim arabanın sag ön kapisinda hasar var baska sofor yuzunden. Goren kesin kadin soforlugume bağlıyordur ama zerre umrumda degil. Sanayide goruyoruz erkek soforlerin kazali arabalarinin ne halde olduğunu.
Teşekkür ederim. İlk sürmelerim olunca olayı içselleştiriyorum suç bende mi diye

Bende bir kaza yaşadım etraftan insanlar toplandı ve hepsi de kadın olduğum için büyük ihtimalle benim kusurlu olduğumu söylüyordu.Adam da aynı sizdeki gibi para istedi anlaşalım dedi.Para vermedim tutanak tutuldu ve yüzde yüz karşı taraf kusurlu çıktı.Sırf kadınız diye hata bizde gözüyle bakıyorlar ya direkt sinir oluyorum

2 yıldır ehliyetim var. Son zamanlarda artık alışınca birkaç gündür kullanmaya başlamıştım iyiydim ama bugün ışıklarda sıkışık trafikte sol şeride doğru geçerken arkadan bir araba vurdu hafif. Öyle bir ses geldi ki çok büyük bir kaza sandım ama arkadan sürten arabanın fren sesiymiş meğerse. Arabada sarsılma bile olmadı yani bizde.
Arka arabadaki adam benle alakası olmayan kısmı (daha önceden yapmış) ben yapmışım gibi o ara resmini çekiyor, ver 1000 TL diyor eliyle isteme işareti yapıp, numaramı aldı. Annemle ben ilk farketmedik sonra farkedip bu kısımdan vurmadınız ki ama dedik. Bana sağdan çarptı o sol kısmın kırılan farını gösteriyor ne alaka. Biz öyle deyince diğer kısmı gösterdi ,diğer kısımda bir şey bile yok çok hafifti. O ver 1000 TL deyip durunca "ben veremem, polis gelsin tutanak tutturalım, sigortam var" dedim.Ben öyle deyince adam benim acelem var dedi arabasına bindi gitti. Bizim arabada hafif bir şey var bana özgüvenim düştü baya yaa. Adam benimle ilgisi olmayan kısmı üzerime yıkacaktı ben farketmesem. Bir de ben sola doğru çıkarken sinyal verdim baktım. Kendi hızlı geliyormuş demek ki.İnmiş diyor benim arabada hastam var ameliyattan dönüyoruz vs elinde de sigara? Bir yandan ben mi suçluyum acaba diyorum. Ama adamın sinsiliği,1000 TL istemesi ayrı bir olay.

Tutanak vs tutulmadı imza atmadım bir yere. Kendisi bir şey yapabilir mi sigortamla ilgili ? Olan benim trafik özgüvenime oldu ona üzülüyorum. Adam çarpınca baĝırıp inerken çevredekiler "kadın sürücü kadın sürücü" diye bağırıp adamı uyardılar bana sakin olsun diye galiba.Erkekler kaza yapmıyor sanki. Ne yapmalıyım bundan sonra ? Araba sürmeyi bilen kişilerle alıştırma mı yapayım yoksa cesur şekilde kaldığım yerden devam mı edeyim ?

1.resim benim arabadaki hasar. 2. resim adamın daha önce yapıp benim üstüme atmaya çalıştığı kısım. 3. resim de kazayla ilgili kısım
Adam arkadan vurmuş sen niye para veriyorsun orasını anlamadım o sana versin kadını tek bulunca bide baktılar acemi üzerine yürüyorlar uyanıklar kaza nasıl olursa olsun polis çağırın erkekler haksız bile olsa sizi korkutarak üste çıkacağını sanıyor

Bende bir kaza yaşadım etraftan insanlar toplandı ve hepsi de kadın olduğum için büyük ihtimalle benim kusurlu olduğumu söylüyordu.Adam da aynı sizdeki gibi para istedi anlaşalım dedi.Para vermedim tutanak tutuldu ve yüzde yüz karşı taraf kusurlu çıktı.Sırf kadınız diye hata bizde gözüyle bakıyorlar ya direkt sinir oluyorum
Tutanak tutulunca karşı tarafın sigortası mı karşılıyor ? Araba bana çarpınca ben korkup ileri sürdüm biraz kaza anında kalmadı arabadalar. Kamera kaydına mı bakılması gerekiyor bu durumda. Adam polisi,tutanağı duyunca kaçtı gitti

ne mutlu size yememişsiniz önce özgüveninizi buradan tazeleyin kaç senelik şoförleri tokatlıyorlar bu taktikle😅 2 senelik tecrübeyle bu numarayı yememeniz bence akıllıca. yalnız yine de tutanak tuttursa idiniz daha akıllıca olurdu.
kaza için sorgulamanız gereken kısım sinyal verince çıkmadan ayna kontrolü yapmadınz mı? sola çıkarken gelen aracın zaten bir miktar sizden hızlı olacağını düşünmeliydiniz sadece. başka bir problem göremedim şahsen insanız sonuçta 50 yıllık şoförler kaza yapıyor da. ayrıca biz ne kadar düzgün kullansak da dikkatsiz kullanan biri bize denk gelirse ne yapabiliriz ki yapacak bir şey yok canımıza zarar gelmesin. bence devam edin Allah büyük kazalardan korusun bizleri.

Eşim trafik polisliği yaptı. Arkadan vuran herrrr koşulda suçlu. Hatta kendisi de yaşadı bunu. Size bir şey olmaz. Velev ki arabanız bozuldu kalakaldınız yani o kadar yakından takip edemez.

Adam arkadan vurmuş sen niye para veriyorsun orasını anlamadım o sana versin kadını tek bulunca bide baktılar acemi üzerine yürüyorlar uyanıklar kaza nasıl olursa olsun polis çağırın erkekler haksız bile olsa sizi korkutarak üste çıkacağını sanıyor
Ben sol sinyal verdim sola doğru çıkıyordum o ara geldi çarptı. Bu durumda da adam mı suçlu oluyor. Ben zaten elden para vermeyi kabul etmedim adam bir de olmayan tarafı bana yıkmaya çalıştı ona gıcık oldum. Polis gelsin tutanak tutalım dedim kaçtı. Tutanak tutsak benim alabileceğim bir para olur muydu sigortadan

Tutanak tutulunca karşı tarafın sigortası mı karşılıyor ? Araba bana çarpınca ben korkup ileri sürdüm biraz kaza anında kalmadı arabadalar. Kamera kaydına mı bakılması gerekiyor bu durumda. Adam polisi,tutanağı duyunca kaçtı gitti
Bendeki kaçmamıştı.Tutanakta kazanın olduğu yer sokak vs net biçimde yazdık ve tutanağın bi bölümüne de olayın resmini çizmiştik.Bende kasko ve sigorta vardı.Sigortadan ödeme almıştık

ne mutlu size yememişsiniz önce özgüveninizi buradan tazeleyin kaç senelik şoförleri tokatlıyorlar bu taktikle😅 2 senelik tecrübeyle bu numarayı yememeniz bence akıllıca. yalnız yine de tutanak tuttursa idiniz daha akıllıca olurdu.
kaza için sorgulamanız gereken kısım sinyal verince çıkmadan ayna kontrolü yapmadınz mı? sola çıkarken gelen aracın zaten bir miktar sizden hızlı olacağını düşünmeliydiniz sadece. başka bir problem göremedim şahsen insanız sonuçta 50 yıllık şoförler kaza yapıyor da. ayrıca biz ne kadar düzgün kullansak da dikkatsiz kullanan biri bize denk gelirse ne yapabiliriz ki yapacak bir şey yok canımıza zarar gelmesin. bence devam edin Allah büyük kazalardan korusun bizleri.
Evet sola çıkarken baktım ama bir anda oldu anlayamadım nereden geldi. Yani sol tarafa sinyal verip geçerken arabalar zaten yol veriyor insana.Trafik ışığı yanıyordu tüm arabalar çok yavaştı zaten. Bu çok hızlı geliyordu belki de. O an ne oldu kuramıyorum kafamda

Ben sol sinyal verdim sola doğru çıkıyordum o ara geldi çarptı. Bu durumda da adam mı suçlu oluyor. Ben zaten elden para vermeyi kabul etmedim adam bir de olmayan tarafı bana yıkmaya çalıştı ona gıcık oldum. Polis gelsin tutanak tutalım dedim kaçtı. Tutanak tutsak benim alabileceğim bir para olur muydu sigortadan
Olay anını görmediğim için net yorum yapamam sinyal vermişsiniz evet ama ayna kontrolü yaptınız mı önüne mi kırdınız bilemiyorum çünkü adamda çok hızlı olsa öyle minicik bir kaza olmazdı muhtemelen ama ne
Evet sinyal vermişsiniz burası okey ama ayna kontrolü yaptınız mı çünkü adamda çok hızlı gelse böyle minicik bir kaza olmazdı önüne kırmış olabilirsiniz ama yinede ve yinede arkadan vuran suçlu sayılır

Adamın sigortası, muayenesi , ehliyeti falan yoktu muhtemelen. Hatalı çıkmış da olabilirsin görmeyip veya mesafeyi ayarlayamayıp sinyal yetmez çünkü kimse kimseye yol vermiyor veya yavaş çıkmış da olabilirsin, ama adamın öküz gibi dan dun atlayıp gitmesi de olabilir. Fark etmez kaza işte. Ama böyle bir adam arkadaşımın da başına gelmişti, karşısındakinin biraz acemi ve panik olduğunu anlayınca alakasız bir hasar için paraya bağlıyorlar var böyle çakallar. İyi yapmışsın poliste diretmekle.
Geçmiş olsun senin arabanda da yok bişey boş bir vaktinde gidersin toparlatırsın ufak tefek kusurları da o da çok istersen. Korkmana da gerek yok 40 yıllık şöför de olsan başına gelebilir adı üstünde kaza. Allah büyük kaza vermesin. Bir de mutlaka araç kamerası taktırmayı ben özellikle kadın şöförlere tavsiye ediyorum

Plaka çekebildiniz mi? Eşim trafik dava dosyalarına bakıyor arkadan çarpan %90 kusurlu çıkar davalarda. Bir dahakine mutlaka polis çağırın tutanak tutturun kaçıp gidecek olursa hemen plaka fotosu çekin

Plaka çekebildiniz mi? Eşim trafik dava dosyalarına bakıyor arkadan çarpan %90 kusurlu çıkar davalarda. Bir dahakine mutlaka polis çağırın tutanak tutturun kaçıp gidecek olursa hemen plaka fotosu çekin
Arkadan carpan suclu oluyor ama adamin önüne direksiyonu kırdıysanız degil. Arkadan arac geldigi halde şeeit degiştiyorsanız bu hatalı şerit değiştirmeye girmez mi? Olayla ilgili net yorumlar yapabilmek için detay lazım. mumkunse kamera goruntusu lakin adamın pişkinliğine pes dedim. Ver 1000 tl diye böyle bir adam masum olamaz gibi geliyor.

Suç bende de olabilir diye düşünüp tutanak konusuna çok takılmadım ilk anda. Kamera kayıtları da kanıt oluyor mu ? Dükkanların kamera kaydından bakılabilir aslında. Bir de arabamdaki masraf çok fazla değil gibi. Uğraşmak istemiyorum. Babam biliyor bu konuları ama şu an şehirdışında diye söylemedim büyük bir şey oldu sanmaması için

Arkadan carpan suclu oluyor ama adamin önüne direksiyonu kırdıysanız degil. Arkadan arac geldigi halde şeeit degiştiyorsanız bu hatalı şerit değiştirmeye girmez mi? Olayla ilgili net yorumlar yapabilmek için detay lazım. mumkunse kamera goruntusu lakin adamın pişkinliğine pes dedim. Ver 1000 tl diye böyle bir adam masum olamaz gibi geliyor.
Ver 1000 TL'yi diyen bir de kazayla ilgili olmayan kısmın resmini çekip kazada olmuş gibi üstüme yıkmaya çalışan bence de masum değil. Ben farketmesem yutturacaktı. Yavaş akan trafikti ışıkların önünde. Anlık oldu ben de anlamadım. Ama adam arabanın sol arka tekerlek kısmına sürtmüş. Demek ki benim o şeritte geçebileceğim alan vardı o hızlı geldi. Bir de kendine güvense polisi beklerdi. Herkesin arabası kendine değerli bir şey diyemem ama 150bin TLlik bir araba. Her yerinde hasar vardı zaten. Belli ki ilk vukuatı değil. Sol farı başka bir kazada halletmiş sağ farı da bana denk geldi malesef. Arabasının ön kısmına sahip çıkamıyor diye yorumladım şimdi

O yüzden %90 dedim. Tutanak tutulması lazımdı. Sigortadan değer kaybı vs. de alınabiliyor bu sayede

Back
X