- 1 Mayıs 2020
- 799
- 1.406
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle çok geçmiş olsun..Teşekkür ederim. İlk sürmelerim olunca olayı içselleştiriyorum suç bende mi diye
Evet kamera kayıtlarından da bakılır dosyaya eklenirSuç bende de olabilir diye düşünüp tutanak konusuna çok takılmadım ilk anda. Kamera kayıtları da kanıt oluyor mu ? Dükkanların kamera kaydından bakılabilir aslında. Bir de arabamdaki masraf çok fazla değil gibi. Uğraşmak istemiyorum. Babam biliyor bu konuları ama şu an şehirdışında diye söylemedim büyük bir şey oldu sanmaması için
Trafik ışıklarının önünde yavaşlamış bir trafik düşünün. Sağda park eden arabalar var diye sola geçmem gerekiyordu 3-4 arabanın geçebileceği tek yönlü geniş bir yol. Sol sinyalimi verdim amacım sola doğru gitmekti. O ara aynaya baktım geçiş yaparken olan oldu. Normalde o durumda geçebiliyorum. Arkadaki adam dikkatsiz miydi yoksa sorun bende miydi bilmiyorum. Sinyali verdim amaÖncelikle çok geçmiş olsun..
Şimdi samimi olun. Siz ilerlerken normal akışa göre sinyalsiz şerit değişikliği veya yaşlanma, olması gerektiğinden yavaş dönüş falan yaptınız mı?
Çok geçmiş olsun size de. Hamileyken çok daha zordur. Bende de "kadın sürücü kadın sürücü,sakin ol" diye seslendiler adama. Kazanın bile vizyonlu,düzgün insanla olması gerek. Normalde muhattap olmayacağın insanlarla uğraşıyorsun9 aylık hamileydim hastane kontrolumden cıkıyordum yola baglanacakken aynı şekilde arkadan taksici bana vurdu benim arabam hafif iceri girdi
Taksici kıyamet kopardı çevredekiler hamile kadın gormuyor musun hem suclu hem guclusun dediler adam işim var dedi basti gitti
Polis cagirdim cok yardimci oldular
Hasar girilmesin diye tutanak tutmadilar
Bazı insanlar cok iğrenc gercekten hic unutmuyorum kazadan cok o taksicinin tavrına deli olmustum. Vicdansız pislik hamile kadinin uzerine yurudu suclu oldugu halde. Neyse ki gerekli her yere şikayetimi yaptım.
Takip mesafesini korumaları lazim, korumuyorlar sonra çemkiriyorlar
Gecmis olsun size de hiç modunuz dussmessin böyle seyler olabiliyor
İşte bizde bilemeyiz.Trafik ışıklarının önünde yavaşlamış bir trafik düşünün. Sağda park eden arabalar var diye sola geçmem gerekiyordu 3-4 arabanın geçebileceği tek yönlü geniş bir yol. Sol sinyalimi verdim amacım sola doğru gitmekti. O ara aynaya baktım geçiş yaparken olan oldu. Normalde o durumda geçebiliyorum. Arkadaki adam dikkatsiz miydi yoksa sorun bende miydi bilmiyorum. Sinyali verdim ama
Tam pislikmiş adam. Bu arkada ışıklarda dururken bana arkadan motorlu kurye çarptı. O gün araba kullanmayı bıraktım. Öz güvenim yerle bir oldu ve korktum. Şimdi çocuğum var ve artık kullanmak zorundayım tekrar. Keşke bırakmasaydım korkmasaydım diyorum ama iş işten geçti, sifirdan başlıyorum. Tek tesellim Türkiye’de değilim artık, burada trafik sakin ve herkes saygılı trafikte. Siz benim yaptigim hatayı yapmayın, sakin bırakmayın.2 yıldır ehliyetim var. Son zamanlarda artık alışınca birkaç gündür tek trafiğe çıkmaya başlamıştım iyiydim ama bugün ışıklarda sıkışık trafikte sol şeride doğru geçerken arkadan bir araba vurdu hafif. Öyle bir ses geldi ki çok büyük bir kaza sandım ama arkadan sürten arabanın fren sesiymiş meğerse. Arabada sarsılma bile olmadı yani bizde.
Arka arabadaki adam benle alakası olmayan kısmı (daha önceden yapmış) ben yapmışım gibi o ara resmini çekiyor, ver 1000 TL diyor eliyle isteme işareti yapıp, numaramı aldı. Annemle ben ilk farketmedik sonra farkedip bu kısımdan vurmadınız ki ama dedik. Bana sağdan çarptı o sol kısmın kırılan farını gösteriyor ne alaka. Biz öyle deyince diğer kısmı gösterdi ,diğer kısımda bir şey bile yok çok hafifti. O ver 1000 TL deyip durunca "ben veremem, polis gelsin tutanak tutturalım, sigortam var" dedim.Ben öyle deyince adam benim acelem var dedi arabasına bindi gitti polis tutanak lafı duyunca belki de suçunu biliyor. Bizim arabada hafif bir şey var ama benim özgüvenim düştü baya yaa. Adam benimle ilgisi olmayan kısmı üzerime yıkacaktı ben farketmesem. Bir de ben sola doğru çıkarken sinyal verdim baktım. Kendi hızlı geliyormuş demek ki.İnmiş diyor benim arabada hastam var ameliyattan dönüyoruz vs elinde de sigara? Bir yandan ben mi suçluyum acaba diyorum. Ama adamın sinsiliği,1000 TL istemesi ayrı bir olay.
Tutanak vs tutulmadı imza atmadım bir yere. Kendisi bir şey yapabilir mi sigortamla ilgili ? Olan benim trafik özgüvenime oldu ona üzülüyorum. Adam çarpınca baĝırıp inerken çevredekiler "kadın sürücü kadın sürücü" diye bağırıp adamı uyardılar bana sakin olsun diye galiba.Erkekler kaza yapmıyor sanki. Ne yapmalıyım bundan sonra ? Araba sürmeyi bilen kişilerle alıştırma mı yapayım yoksa cesur şekilde kaldığım yerden devam mı edeyim ?
1.resim benim arabadaki hasar. 2. resim adamın daha önce yapıp benim üstüme atmaya çalıştığı kısım. 3. resim de kazayla ilgili kısım
Adamın arabasının her yeri hasarlı ve eskiydi zaten. Deveye şu tarafın neden yamuk demişler. Deve de nerem düzgünki demiş. O tarz bir durumİşte bizde bilemeyiz.
Neyse belki de hata sizde olsaydı adam çekip gitmezdi. Dikkatsizlik olmuş olabilir.
Tavsiyem trafiğe mola vermeyin ama öncesinde birkaç ders de olsa bir hoca ile biraz daha pratik yapmanız.
Benden de 1000 TL almaya çalıştı ayaküstü. Kural var tutanak var neden para vereyim ki. Numaramı da aldı ama yazmadı bir şey WhatsapptanTam pislikmiş adam. Bu arkada ışıklarda dururken bana arkadan motorlu kurye çarptı. O gün araba kullanmayı bıraktım. Öz güvenim yerle bir oldu ve korktum. Şimdi çocuğum var ve artık kullanmak zorundayım tekrar. Keşke bırakmasaydım korkmasaydım diyorum ama iş işten geçti, sifirdan başlıyorum. Tek tesellim Türkiye’de değilim artık, burada trafik sakin ve herkes saygılı trafikte. Siz benim yaptigim hatayı yapmayın, sakin bırakmayın.
Ben lüks bi semtte yapmıştım kazayı. Bi anda bir sürü erkek basima toplandı “aman abla yazdık gariban çıkar para ver” falan demeye basladilar. Zengin kadin kadin yolalim salagi diye usustuler. Acayip cirkin ve gergin bir durumdu.
Numaramı alıp sonradan bir şey de yazmadı telefondan. Haklı olsa yazardı galibaİşte bizde bilemeyiz.
Neyse belki de hata sizde olsaydı adam çekip gitmezdi. Dikkatsizlik olmuş olabilir.
Tavsiyem trafiğe mola vermeyin ama öncesinde birkaç ders de olsa bir hoca ile biraz daha pratik yapmanız.
Hicbir erkek ozellikle de kadın sürücü karsisinda hakliysa alacaginin peşini birakmaz. Gerekirse tehdit eder yine birakmaz.Numaramı alıp sonradan bir şey de yazmadı telefondan. Haklı olsa yazardı galiba
Bence bir şey olmayacak. Keşke numaranızı vermeseydiniz. Ararsa bile cevap vermeyin olmuş bitmiş bir iş..Numaramı alıp sonradan bir şey de yazmadı telefondan. Haklı olsa yazardı galiba
Evet hatta ben ondan para isteyeceğim dolandırmaya çalışmak neymiş görsün. Böylesinin üstüne üstüne gitmek lazımBence bir şey olmayacak. Keşke numaranızı vermeseydiniz. Ararsa bile cevap vermeyin olmuş bitmiş bir iş..
Yerinizde olsam hiç bulaşmamEvet hatta ben ondan para isteyeceğim dolandırmaya çalışmak neymiş görsün. Böylesinin üstüne üstüne gitmek lazım
Yerinizde olsam hiç bulaşmam![]()
Bir de eliyle işaret edip ver 1000 TL'yi demesi ayrı olay. Sen bilirkişi misin de 1000 TL hesap çıkarıyorsun sanki. Ben polis çağıracaktım tutanak vs için ama adam kaçtı gitti resmenay kuzum sanki erkekler kaza yapmıyor yahem de o kadar salak saçma kazalar yapıyorlar ki inanamazsın. bizzat kendi esim arkasındaki arabayı görmeyip geri giderken çarptı, baska bir seferde de avm otoparkındaki o koca kolona çarptı
hiç özgğvenin kırılmasın. Allahtan size bir sey olmadı. böyle kücük kazalar olur. ayrıca biraz çirkef olmak lazım trafikte. böyle durumlarda her zaman tutanak tutturun. özellikle kadın olduğunuzu görünce para koparabileceklerini sanıyorlar. ben numaramı da vermezdim bu arada. sigorta sirketimle görüsürsünüz der giderdim. aptal herif ya
![]()