• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk trafik kazası

Kızlar merhaba.kendime otomatik vites bir araba aldım. İlk kez babam yanımda olmadan trafiğe çıktım ve kaza yaptım. Beceremiyorum sanırım. Aldığım gibi satmayı düşünüyorum. Motorlu biriyle çar piştik. Dikkat etmeme rağmen olmadı :KK43: arabayı satmayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Traktör ile kaza yaptım evin balkon duvarına girdim babamın bana söyledigi ilk şey yarın ilk iş tekrar bindin bindin yoksa hayatın boyunca korkarsın bişey olmaz demesiydi . Atv aldım onu devirdim aynı anda düzelttim tekrar bindim yani elime alıp da ufak kazalar yapmadan ögrendigim hiç olmadı o ilk korku ile titreye titreye tekrar sürdükten sonra çok daha iyi şoför oldum şimdi ikisini de kullanıyorum iğne deliğine sokup çıkarırım park etme vs usta oldum iyice pes etmeyin kazalar olabilir insanlar zarar görmedigi sürece normal bişey bu trafiğe çıkmadan yada sakin yerlerde iyice güven gelene kadar kullanın sonra yavaş yavaş trafiğe yogun olan yerlere çıkın

Tüm kusur sizde değil ise aracınızda meydana değer kaybını, tamirde kaldığı süreçteki mahrumiyetinizi talep edebilirsiniz

Valla, 13 yıllık şoförüm, ilk kez önümde aniden duran, içinde 5 tane teyzenin olduğu araca arkadan çarptım. Çünkü araç içi adamları buğulanmış tabela arıyorlarmış durmak zorunda kalmış bilmem ne, benim hatam takip mesafesine dikkat etmememdi hemen frene asıldım ama bindirdim maalesef.. yapacak bişey yok cana gelmesin yeterki . Sakın korkmayın denemekten vazgeçmeyin. Trafikte aşırı sakin olan yerlerde sürekli gidin gidin gelin. Ben ilk olarak evimin etrafında deli gibi tur atardım saatlerce :) pedal kontrolü, ayna takibi vs alışınca iyice çıkarsınız trafiğe ama asla vazgeçmeyin. Bu iş artık mecbur oldu, herkes araç sürebilmeli hastalık var afet var acil iş var var da var.. geçmiş olsun asla vazgeçmeyin emi 🌸 ay bu kaza çeneme vurdu canım sıkıldı 😂 güne gidiyorduk diyor bir de 😂😂

Kızlar merhaba.kendime otomatik vites bir araba aldım. İlk kez babam yanımda olmadan trafiğe çıktım ve kaza yaptım. Beceremiyorum sanırım. Aldığım gibi satmayı düşünüyorum. Motorlu biriyle çar piştik. Dikkat etmeme rağmen olmadı :KK43: arabayı satmayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Pes ederseniz başarılı olamazsınız.

Yıllarca uğraşmasına rağmen ehliyeti alamayanlar var. Hemen sürebileceğinizi düşünmeyin bunu kimse annesinin karnında öğrenmiyor hepsi bir süre uğraşıyor kaldı ki yıllardır araba sürmesine rağmen motorlu sürücülerden arabalar kaçmaya çalışıyor. Bizim arabamız yok eşim motor sürerken adeta hatim indiriyorum o kadar tehlikeli buluyorum bu motorları. Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın pes etmeyi düşünmeyin belli bir zaman verin kendinize.

Ben malesef farklı düşünüyorum.
Bende çok panik oluyorum, geriliyorum, her an hata yapacakmism gibi hissediyorum ve araba sürme işini tamamen bıraktım çünkü sadece kendi canım değil, başkasının hayatında benim sorumluluğumda. Bir başkasının ocağını söndürmektense ömür boyu dolmuş otobüs kullanırım. 😔

Saçmalama ne satması öğrenirsin herkes anasının karnında öğrenmiyor

ben de ilk trafiğe çıkışımda kaza yapmıştım. Hatta park halinde bir bmw ye çarptım baya da masraf çıkmıştı:KK70:araba servisten gelince ertesi gün gene trafiğe çıkıp bu sefer kaldırıma çıktım ve lastiği patlattım :D yaklaşık 12 yıldır vazgeçmeden kullanıyorum. sözün özü korkmayın önemli olan yayalara dikkat etmeniz yoksa herkesin ayağının altında gaz fren var sizin gibi dikkatli olsunlar:D

Hızlı pes ettiğini düşünüyorum.
Ben yaklaşık 12 senedir kullanıyorum.
Tek başıma Hollandadan Türkiyeye gittim geldim iki sefer.
Ehliyetimi aldığım ilk sene bende saçma sapan kazalar yaptım ufak tefek.
Ki motorlular çok tehlikeli heryerden çıkabiliyorlar. Usta şöförler bile bazen zorlanıyor.
Çarpa çarpa öğreneceksin.

Ben özgüvensiz, panik bir insanım çokta korkarım trafikten ama bi gün eşim kullanamayacak durumdaydı ben de hadi bi cesaret dedim trafiğin en yoğun olduğu saatte manuel araba kullandım. Panik yaptım istop ettirdim bi kaç kere. Bu arada ehliyeti alalı 10 sene olmuştur :) Sonra hiç bırakmadım sürmeyi. Eşim olmadan sürmeye yine korkuyorum ama bi senedir çok şükür çizik bile olmadı. Olsaydı da pes etmezdim. Bu lüks değil ihtiyaç. Asla pes etmeyin etsem ben ederdim. Başarabileceğime asla inanmıyordum. Ama oluyormuş. Herkeste mükemmel kullanmıyor zaten. :)

Hızlı pes ettiğini düşünüyorum.
Ben yaklaşık 12 senedir kullanıyorum.
Tek başıma Hollandadan Türkiyeye gittim geldim iki sefer.
Ehliyetimi aldığım ilk sene bende saçma sapan kazalar yaptım ufak tefek.
Ki motorlular çok tehlikeli heryerden çıkabiliyorlar. Usta şöförler bile bazen zorlanıyor.
Çarpa çarpa öğreneceksin.
Ne keyiflidir Hollanda - TR arası yolculuk yapmak :) canım çekti

Kasko yaptırın, kasmayın kendinizi. Benim aracım 2015 clio. Kaskomu yaptırana kadar otobüse binmeye devam ettim. İnsanlar sanki mercedes mi aldın ne bu kasko merakı dedi. Halbuki önemli olan benim aracım değil, piyasada araçlar milyon liralık.

Back
X