ilk transferi tutmayip 2. denemede tutanlar ne gibi farkli belirtiler yasadiniz

halleluyaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
121
42
13
33
negatif sonuc aldiginiz transferler pozitif sonuc aldiginiz transfer sonrasi belirtiler farkliliklar vs nelerdi

negatif sonuc aldiginiz transferler pozitif sonuc aldiginiz transfer sonrasi belirtiler farkliliklar vs nelerdi
İki sonucu da almış biri olarak söylüyorum ki ikisinin belirtisi de aynı,birinde tutunuyor birinde adet olmaya hazırlanıyor vücut ama ikisinin ağrısı sızıydı aynı

İlk transferimde belirti sayılabilecek her şeyi yaşadım ama negatif oldu ikinci transferimde hiç amaa hiç bir belirti yaşamadım aksine fazla iyiydim 12.gün betam 715 o yüzden belirtilere takılmayın derimm

Belirtilere hiç takılma. Negatif sonuçlu transferimde pozitiften daha çok belirti vardı. Ben 8. Gün öğlen uykum geldiği için anlamıştım pozitifi mesela

İki sonucu da almış biri olarak söylüyorum ki ikisinin belirtisi de aynı,birinde tutunuyor birinde adet olmaya hazırlanıyor vücut ama ikisinin ağrısı sızıydı aynı
genelde tutanlarda igne batmasi gibi his oluyo diyolar kasikta ya da yerlesme lekesi vs bunlar hic olmayinca da insan yine mi olmadi mi diye korkuyo agri sizi ne zaman oldu peki sizde adet tarihinize dogru mu mesela yoksa transferden sonra mi

İlk transferimde belirti sayılabilecek her şeyi yaşadım ama negatif oldu ikinci transferimde hiç amaa hiç bir belirti yaşamadım aksine fazla iyiydim 12.gün betam 715 o yüzden belirtilere takılmayın derimm
gercekten hic bir belirti olmadi mi ha su pozitif olanlar hep kasiklarda igne gibi batma hissi yerlesme lekesi falan diyo ya mesela hic olmadi hani oyle mi ahh ne guzel darisi basima

Belirtilere hiç takılma. Negatif sonuçlu transferimde pozitiften daha çok belirti vardı. Ben 8. Gün öğlen uykum geldiği için anlamıştım pozitifi mesela
onun haricinde hic bi belirti olmadi mi yani baska ayy ne guzeltakilmak istemiyorum ama elimde degil ilk deneme negatif olunca bi de tutmadi o hic

gercekten hic bir belirti olmadi mi ha su pozitif olanlar hep kasiklarda igne gibi batma hissi yerlesme lekesi falan diyo ya mesela hic olmadi hani oyle mi ahh ne guzel darisi basima
Yok gerçekten olmadı bende bu yüzden belirti olmadan pozitif görenleri araştırıp okuyup durdum bir tek göğüslerim şişmişti progestandan dolayı regl tarihim geçmesne rağmen inmemişti ordan biraz acaba demiştim çünkü öncekinde regl zamanı şişkinlikleri gitmişti Lekelenme de hala olmadı 13.gündeyim şuan O yüzden belirtiler yanıltıcı olabiliyor ağrılar batmalar negatiflerde de çok oluyor pozitif habercisi olmayabiliyor

ben de aynisini yapiyorum belirti olmadan pozitif gorenleri okumaya acigimgerci her turlusunegoguslerimde benim de normal zamanlarima gore biraz daha siskinlik ya da dokununca acir gibi biraz gariplik var ilaclara bagliyorum ben de hormonlar vs progestan yapiyo olabilir di mi onu evet ya hic belli olmuyomus belirtisi dolu olup negatif goren de varmisya ben de birden su gibi akinti geliyo bu sabah da geldi mesela dun de birkac kez geldi o niye oluyo anlamadim sizde de oluyo mu su gibi islak oluyo ic camasiri

Evet evet o oluyor malesef progeston fitilden dolayı bide fitilin kalıntıları da beyaz beyaz geliyor o çok normal Sen sadece kafanı başka şeylerle meşgul etmeye mutlu olmaya stres yapmamaya dikkat et eğer embriyo kaliteliyse bebeğin seninle olacak için gönlün rahat olsun Transferimden sonra gerçekten tutarsa mucize diyeceğim kadar yoğun koşturmacalı ve seyahatli bir süreç geçirdim gece uykularI haricinDe yatıp dinlenmeye hiç fırsatım olmadı diyebilirim Ben bu defa fazla rahat davrandım siz yine dinlenmeyi de ihmal etmeyin ama hasta gibi de yatmayın

fitilin kalintilari baska beyaz beyaz aynen onu biliyorum da onu yikayip silip iyice fitil kalintisi gectikten sonra gelen apayri bi su akintisi bu anlamadim o ne umarim iyi biseydirembriyo kaliteli de ilk denemedeki embriyo da kaliteliydi ama tutmadihic ona bakmiyo valla kiminin daha dusuk kalite embriyo bi bakiyosun pozitif sonucugenetigi saglikliysa olabilir umarim bu seferki sagliklidiroyle yapiyorum hem dinleniyorum hem de yuruyuse de cikiyorum hafif hafif evde de yapiyorum biseyler cok agir olmayacak sekilre

genelde tutanlarda igne batmasi gibi his oluyo diyolar kasikta ya da yerlesme lekesi vs bunlar hic olmayinca da insan yine mi olmadi mi diye korkuyo agri sizi ne zaman oldu peki sizde adet tarihinize dogru mu mesela yoksa transferden sonra mi
Transferden 2-3 gün önce başlıyordu ağrılar

Ben de daha benim sorularıma net cevap verecek bir doktor bulamadım bu belirtilere tutunma diyip geçiyor doktorlar. Yani çok takılma ya tutunma ya regl sancısı

Merhaba benimde bugün 10.gunum benimde su gibi akintim oluyor sizin sonuç pozitiftir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…