İlk trimesterda kaç kilo aldınız?

Slm kızlar ilk trimiser bitti 84le hamile kaldım 81.2 le 13. Hafta bitti ikinci trimiserde durum ne olacak acaba 😃

Benim gibi kilo alan yok herhalde 3.hamileligim hepsinde de inanilmaz kilo aldim 1.de 40 2.de 30 kilo aldim suan 24 haftaligim ilk 3 ay siddetle midem bulanmasina ragmen totalde 17 kilo aldim bile suan anormal bir yeme seklim olmamasina ragmen hatta hicbirseyyemesem bile aliyorum sanirim vitaminlar aldiriyor

Benim şekerim yüksek çıktığı için diyet yapıyorum, 8 kg verdim. 15. Haftaya kadar kilo vermekte sakınca yok demişti diyetisyen. Zaten kilolu hamile kalmıştım. Herhalde eski kilomla doğuma girerim:anneadayı:
Maşallah neler yaptınız anlatır mısınız.

20 haftalık hamileyim. 53 kilo ile hamile kaldım, şuan 61 kiloyum. :olamaz: İlk trimesterde 4 kilo aldım, ilk trimesterin sonundan 20.haftaya kadar da bi 4 kilo daha aldım. Allah sonumu hayır etsin :confused:
Karbonhidratlı yiyecekler çok tüketiyorum, börek vb.yiyecekler istiyo canım ve kendimi de kısıtlamıyorum gece gündüz demeden yiyorum. Nasıl kısıtlamaya giderim onu da bilmiyorum.

Back
X