- Konu Sahibi Papatya1923
-
Tüp bebek denemeyen kimse bizi anlayamaz.insanlar kolay zannediyor ama başına gelmeyen bilemez..umutla beklenen 12 gün ve sonunda negatif sonuç..herkes stres yapmayin diyor unutun diyor nereye unutayim gunde onlarca ilac alip kactane igne oluyosun kolaysa sen unut diyesi geliyor insanin..ama artik uzulmuyorum herseyin hayirlisi..umarim isteyen herkesin mucizesi gercek olur..
Tüp bebek denemeyen kimse bizi anlayamaz.insanlar kolay zannediyor ama başına gelmeyen bilemez..umutla beklenen 12 gün ve sonunda negatif sonuç..herkes stres yapmayin diyor unutun diyor nereye unutayim gunde onlarca ilac alip kactane igne oluyosun kolaysa sen unut diyesi geliyor insanin..ama artik uzulmuyorum herseyin hayirlisi..umarim isteyen herkesin mucizesi gercek olur..
canım rabbim tez zaman da yüzünü güldürsün inşallah 1. de olmadı diye 2. olmayacak değil ya emeklerin boşa çıkmasın sabretmek beklemek çok zor allah yardımcın olsun. bizde kısmet olursa ocak ayında ilk tüp bebek denememizi yapacağız inşallah olur
Sorun rezerv az ve sperm hareketi..ama ne hikayrler biliyoruz tek yumurtan varsa bile onun kaliteli olmasi önemli...insallah olurbenimde ilk tüp denemem.8.günüm iğnelerde.bende çok korkuyorum aslında.ve bi dünya para gidiyor.allah sabır versin.sorun neydi acaba ?
3 denemem var 2 kez negatif aldım birinde kimyasal gebelik yaşadım olumsuz sonuçlar almaya alıştım artık ama pes etmek yok tabii ilk denemende olmadıysa inşallah 2.de olur.5.denemesinde bebeklerine kavuşan arkadaşlarımız var...bugün üzülürsün ama yarın umutla tekrar bu yola baş koyarsın...
Çok haklisin..senne zaman deniycen hangi merkeze gittin..
ben yeni yılda denemeyi düşünüyorum bu yıl kapandı artık...
ocak şubat gibi sanırım...
Ankaradayım ilk denemem gazi üniversitesinde ikinci ve üçüncü denememde başkent üniversitesi hastanesinde oldu yine başkente gidecem şimdilik öyle görünüyor.tüplerden öncede 2 kez aşılama denedim onlarda negatif.bir kez de doğal yolla gebe kaldım dış gebelikle sonlandı ama devammmmmmm
Hocan hulusi hocami??cok iyi bir doktor bence bu sefer olur insallah
evet denemeyen yaşayamayan anlayamaz gerçekten bende kasım da ilk denememden negatif sonuç aldım koskocaman bi SIFIRDI hemde bari değer 4-5 olur o kadar çektiğim stres iğnelerr ilaçlar nereye gitmişti ki adetim bile gecikmedi tam gününde zırt oldu gerçekten sinir bozucu ...hala geceleri başıma yastığa koyunca gizli gizli ağlıyorum bana ağır geldi sanırım yaşta 35 olunca tabi
umutsuzlağa çabuk kapıldum galiba.....evet biliyorum neler var neler 3-5 kere deneyen var kimyasal olan var düşüren var eminim ölesi kat be kat daha zordur ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEKİ HAYIRLI ETSİN bu umutsuzluktan kurtulup önümüze bakmak lazım dediğin gibi herşeyin hayırlısı....sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?