- 30 Temmuz 2019
- 98
- 37
- 3
- 32
- Konu Sahibi Oznur yalcin
Kan testi yaptim 10.gun degerim 77 69 iyimi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahGayet iyi değeriniz, iki günde bir artış göstermesini bekliyorlar. İnşaallah hamilesinizdir.![]()
Sagolun darısı tüm bebis bekleyen annelere inşallahHayirli olsun inşallah
Rabbim bebeginizi size bagislasinSagolun darısı tüm bebis bekleyen annelere inşallah
Polikistik over vardi bnde bide esimde sperm hareketligi dusuyoduRabbim bebeginizi size bagislasinsorununuz neydi acaba?
Sağolun çok teşekkür ederimHayırlı olsun gözünüz aydın![]()
Bebeginizi sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin AllahimPolikistik over vardi bnde bide esimde sperm hareketligi dusuyodu
Doktorum bana dediki nolmal yolla cok paraniz gider tup bebekle basari orani yuzde 90Bebeginizi sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin Allahimbizimde sayi ve hiz dusuk ugrasiyoruz bakalim olmazsa bizimde care tup bebek
Yasimiz da gec oldugundan ve dusuk vilanda gecirmedigim icin fazla ilac kullanmazsin dedi ilk kez tup bebek yaptik olumlu sonuc aldik sukurler olsun rabbimeBebeginizi sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin Allahimbizimde sayi ve hiz dusuk ugrasiyoruz bakalim olmazsa bizimde care tup bebek
Ne guzel Allahim isteyen herkese nasip etsin evet yasin genc olmasi avantajmis tup bebekte sizin yas kacti?Yasimiz da gec oldugundan ve dusuk vilanda gecirmedigim icin fazla ilac kullanmazsin dedi ilk kez tup bebek yaptik olumlu sonuc aldik sukurler olsun rabbime
Polikistik over vardi bnde bide esimde sperm hareketligi dusuyodu
Yaşım 26Ne guzel Allahim isteyen herkese nasip etsin evet yasin genc olmasi avantajmis tup bebekte sizin yas kacti?
Inşallah en kisa zamanda rabbim sizede bu duyguyu yasatirGözünüz aydın, hayırlı olsunBizde de aynı sorunlar vardı. Ben de ilk denememde hamile kaldım
![]()