• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk tüp bebek denemem negatif :((

Transfer esnasında kanamam oldu.Tedavi sürecince aspirin kullandım.Çocuk aspirini yazdılar...

Tüp bebek tedavisinde aspirini hep veriyorlar sanırım. Pıhtılaşmayı önlemek için veriyorlar, sendeki kanamanın onunla alakası olabilir mi, kanı çok sulandırdığı için diye sordum, doktorun bu konu ile ilgili bir şey söyledi mi?? :uhm:

Doktorum rahimde perde olabilir dedi.Onuda transfer işleminde söyledi.En kısa sürede rahimde perde olup olmadığını anlamak için tedaviye gideceğim.Varsa tedaviden sonra doldurulmuş 4 adet embriyomu transfer ettireceğim.Allahım nasip etmedikten sonra herşey bahane.

üzme kendini arkadaşım. allahın vardır bir bildiği.. her hayırda bir şer her şerdede bir hayır vardır muhakkak.. umuduna umutlarımıza kavuşmak dileğiyle...

Doktorum rahimde perde olabilir dedi.Onuda transfer işleminde söyledi.En kısa sürede rahimde perde olup olmadığını anlamak için tedaviye gideceğim.Varsa tedaviden sonra doldurulmuş 4 adet embriyomu transfer ettireceğim.Allahım nasip etmedikten sonra herşey bahane.

Canım inşallah ikincisinde başarılı olursun, Allah'tan ümidi kesmemek lazım..:teselli:

canım sakın üzülme herşeyde bi hayır vardır morelini yüksek tutmaya çalış inşallah bi sonraki denemende bebişin sana sıkı tutunur .Rabbim yardımcın olsun umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun .Sevgilerimle :teselli:

24.06.2008 tarihinde transfer işlemimiz gerçekleşti.05.07.2008 tarihinde çok az bir kanama oldu ilk seferde olumsuzluğu kapılmamız söylendi daha sonradan yeniden gelmesi üzerine yaptırmış olduğu BHCG testinde sonuç negatif çıktı.Sonucun duyduktan sonra resmen bittim.Demekki nasip değilmiş arkadaşlar.Birde doktorum 06.07.2008 tarihinde yaptırmamızı söylemişti 1 ya da 2 günden birşey değişmeyeceği fikrindeyim.Sizce bugün yaptırmakla 2 gün sonra yaptırmak arasında sonuçlarda bir değişiklik çıkarmı?

Çok büyük hayallet kurmuştuk ama olmadı arkadaşlar...

4 adet embriyomuzu freezing işlemine tabi tutmuştuk.Bunlarla inşallah 2.denememizde pozitif sonuçlar alırız.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Hiç umudunu yitirme geçtiğimiz aralık ayında bende 1. tüp bebek tedavimi olup negatif sonuç aldım ve yıkıldım toparlanamıycam derken 1 ay sonra kontrol amaçlı dr gittim ve 2. için start verip d kontrol ilacına ve tahlillere başladım şükürler olsunki 2. de allah yüzümüzü güldürdü darısı başına.

herkese merhaba, uzun bi süredir buradan herkesin hikayesini takip ediyorum ve çok duygulanıyorum. ben de geçen ay ilk denememi yaptım ve sonuç negatif...ikinci deneme için ne kadar beklemeliyim karar veremiyorum...

Arkadaşlar birinci denemem negatifdi biliyorsunuz 2.denememde de dondurulmuş embriyolarla denedim maalesef onda da negatif sonuç aldım.3.deneme için ankara'da özel merkez aramaktayım önerilerinizi bekliyorum.

canım cok uzuldum ..ama lutfen uzme kendını bu işlerde moral cok onemlı bılıyorsun .. ben mayada tedavı gordum cok memnun kaldım .. bu sayfada maya guncem dıye bır topık açtım .. sadece goruşmek ıçın bıle bır gıt derım farkı goreceksın .. inşallah şans senden yana olur ..

Back
X