• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek denemesi olumlu olanları arıyorum, lütfen yalnız bırakmayın:(((

slm cnm bende seninle aynı durumdayım.eşimde 8 milyon sperm sayısı morfoloji ise 1 çıktı... direk tüp bebege gidin denildi... ve senin gibiyim korkuyorum.. ne olacak nasıl işlemlerden geçecem.. olacak mı tutacak mı? sen nezaman yaptıracaksın.. grştünmü? ne kadar istediler? ben medical park ile görüştüm ve ilaçlar hariç 3750 istediler.. artık parayı düşünmüyoruz eşimle olacak mı nasıl demekten kendimizi alamıyoruz.?

Canım benim ben 24 yaşındayım eşim 32 .. Bende hiç problem yoktu çok şükür eşimde sperm sayısı 5 milyon morfolojı 1 hareket nerdeyse sıfırdı.mikroenjeksiyon yöntemiyle mart ayında transferim oldu. Harika bir doktorum var Halit Fırat Erden!! :) şiddetle tavsiye ederm. Maslak acıbademe psıkolojık çok destegı oldu . Doktor çok önemli. Rabbime binlerce kez şükürler olsunki şuan 11 haftalık ikizlerime hamileyim:) inan rabbime. Her an dua et. Bol bol yalvar. Rabbim karsılığını verir . Doktor hastane sadece vesile . Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım

Selam arkadaşlar.

Bizim problemimiz eşimden kaynaklanıyor. Yani şuana kadar benimle ilgili bildiğimiz bir problem yok. İnşallah da olmaz.

Eşim tedavi gördü, 3 aydır ilaç kullanıyor. Haftaya ilaçların etkisini görmek üzere tekrar test yaptıracak, ve çok çok iyi bir sonuçla karşılaşmazsak Medicana Beylikdüzü hastanesinde Selman Laçin' le tüp bebk tedavisine başlayacağız. Doktorlara sorduğumda çok inandırıcı cevaplar aldığımı sanmıyorum. İlk denemede olumlu sonuç ihtimali ile ilgili bir istatistik bile tutmamışlar zaten.

Ben de burada ilk denemesinde olumlu sonuç alanları arıyorum. Bizim durumumuzda olan veya bize yakın olan var mıydı?

Durumumuz şu: benim yaşım 27, eşimin 33. Eşimin 3 ay önceki sonuçları şöyle idi: sperm sayısı 12 milyon/ml, morfoloji %1, hareketli % 55. hafif derecede varikoseli var. dr ameliyat bu kadarına pek bir şey yapmaz, ameliyata harcayacağınız parayı tüp bebeğe harcarsınız dedi, biz de ameliyat olmadık. 2 tane ilaç verdi. ilaçların içeriği keçi boynuzu ekstraktı, L-carnitine, ginseng, falan, filan,..........

Haftaya çıkan sonuçları da bildririm ama şuan bizim durumumuza benzer durumda olan birilerini arıyorum. yaşadıklarını merak ediyorum. kendim gibi birilerini bulamaya ihtiyacım var. Durumumuzu kimseye söylemedik, kimseyle konuşamıyorum, ve etrafım hamilelerle çepeçvre sarıldı, kafayı yiycem..................:(

canım ben de ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. şuan 1 aylık bir anneyim. Rabbim inşallah
isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
bizde de iki taraflı sorun vardı. eşimin de varikosel vardı.
bir yıl önce ameliyat oldu ama sonucu değiştirmedi ameliyat.
doktorum bana varikosel ameliyatında başarı şansı sadece %20 demişti.
bana gelince yaşım şuan 37. 36 yaşında iken yaptırdığım amh testinde
yumurtalık rezervimin azaldığını öğrendim.
hemen tedaviye başladık. 6 yumurtam oluştu.
4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi döllendi.
2 tanesi transfer edildi ve ikizlere hamile kaldım.
fakat ikizlerden birinin gelişimi 8. haftadan sonra durdu.
Rabbim bir evladımı bana bağışladı.
tek yada çift hiç farketmez Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Canım benim ben 24 yaşındayım eşim 32 .. Bende hiç problem yoktu çok şükür eşimde sperm sayısı 5 milyon morfolojı 1 hareket nerdeyse sıfırdı.mikroenjeksiyon yöntemiyle mart ayında transferim oldu. Harika bir doktorum var Halit Fırat Erden!! :) şiddetle tavsiye ederm. Maslak acıbademe psıkolojık çok destegı oldu . Doktor çok önemli. Rabbime binlerce kez şükürler olsunki şuan 11 haftalık ikizlerime hamileyim:) inan rabbime. Her an dua et. Bol bol yalvar. Rabbim karsılığını verir . Doktor hastane sadece vesile . Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım

Selam... hayırlı olsun çok sevindim senin adına. Dualarım hep var zaten, dua etmek beni rahatlatıyor sadece.

Yalnız anlamadığım bişey var. Nasıl ikizlere hamile oldun? Bildiğim kadarıyla 1 tane embriyodan fazla transfer yapmıyorlar. 2009 yılında yasaklanmış bu..... sadece 35 yaşın üzerindeki bayanlara ve 3 tüp denemesi başarısız olanlara iki tane transfer ediyorlar diye duydum. senin yaşın 24??????

Ben de isterim ikiz olsun, eğer tüp bebekle olacaksa..... ne güzel bir taşla iki kuş:) zaten biri için bu kadar uğraşıyosak, ikinciye işimiz zor:) aynı anda iki tane olması güzel:)

Ama merak ettim nasıl yaptılar bunu? İlk denemen değil miydi yoksa?

herkese selam. güzel haber veremiyorum maalesef. eşimin sonuçlarında hiçbir değişiklik yok. 3 ay boşu boşuna bekledik. sadece sayı 12 den 14 milyona artmış. morfoloji ve hareketlilik hala çok düşük.

Sonucun böyle olacağı içime doğuyordu zaten. ve böyle çıkarsa hemen tüp bebeğe başvururuz diyordum ama şimdi korkuyorum. eşim de istemiyr ben çok yıpranacağım için. bi de sonucun ne olacağı belli değil, tekrar bir yıkım olabilir.

başka bir ürolog arıyoruz. Emre Bey' e gidicez sanırım.

Çok çok üzgünüm. gözlerim ağlamaktan yanıyor artık. bu sonuca hazır olduğumu sanıyordum ama yeterince değilmişim............

İnanamıyorum...

Bir önceki mesajımı yazarken hamileymişim meğer....

Dün öğrendik...

Çok güzel bir duygu....

Allah herkese nasip etsin...

Sözün bittiği yer..................

İnanamıyorum...

Bir önceki mesajımı yazarken hamileymişim meğer....

Dün öğrendik...

Çok güzel bir duygu....

Allah herkese nasip etsin...

Sözün bittiği yer..................

RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERMİŞŞ CANIM...SADECE 1 YIL DENEMİŞSİNİZ NE KADAR ÜZÜLMÜŞTÜN...HAYIRLISI BÖYLEYMİŞŞ KUZU RABBİM SAĞLIKLI BİR HAMİŞLİK VE BEBİŞ NASİP ETSİN İNŞ...BİZLER GİBİ SENELERCE UĞRAŞAN İSTEYEN ANNE ADAYLARINI da dualarında unutma olur mu...

Back
X