Selam arkadaşlar.
Bizim problemimiz eşimden kaynaklanıyor. Yani şuana kadar benimle ilgili bildiğimiz bir problem yok. İnşallah da olmaz.
Eşim tedavi gördü, 3 aydır ilaç kullanıyor. Haftaya ilaçların etkisini görmek üzere tekrar test yaptıracak, ve çok çok iyi bir sonuçla karşılaşmazsak Medicana Beylikdüzü hastanesinde Selman Laçin' le tüp bebk tedavisine başlayacağız. Doktorlara sorduğumda çok inandırıcı cevaplar aldığımı sanmıyorum. İlk denemede olumlu sonuç ihtimali ile ilgili bir istatistik bile tutmamışlar zaten.
Ben de burada ilk denemesinde olumlu sonuç alanları arıyorum. Bizim durumumuzda olan veya bize yakın olan var mıydı?
Durumumuz şu: benim yaşım 27, eşimin 33. Eşimin 3 ay önceki sonuçları şöyle idi: sperm sayısı 12 milyon/ml, morfoloji %1, hareketli % 55. hafif derecede varikoseli var. dr ameliyat bu kadarına pek bir şey yapmaz, ameliyata harcayacağınız parayı tüp bebeğe harcarsınız dedi, biz de ameliyat olmadık. 2 tane ilaç verdi. ilaçların içeriği keçi boynuzu ekstraktı, L-carnitine, ginseng, falan, filan,..........
Haftaya çıkan sonuçları da bildririm ama şuan bizim durumumuza benzer durumda olan birilerini arıyorum. yaşadıklarını merak ediyorum. kendim gibi birilerini bulamaya ihtiyacım var. Durumumuzu kimseye söylemedik, kimseyle konuşamıyorum, ve etrafım hamilelerle çepeçvre sarıldı, kafayı yiycem..................