- 25 Şubat 2015
- 408
- 121
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir şey yapmaları (kanuni şartlar sağlanmadan çift koymaları) yasal değil. O merkezler kapatılır. Nereden bahsediyorsunuz? Hemen sağlık bakanlığına şikayet edilmeli. Bilindik merkezlerde böyle bir şey olması imkansız, bin tane belge imzalıyor doktorlar da aile de. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.Bu özel hastanelerde birazda dr a bağlı kimisi çift istiyorsun tek koyuyor kimisi tek istiyorsun çift koyuyor hatta üç tane yasal değil ama yapılıyor
Şartlar sağlanıyorsa koyarlar. Allah gönlüne göre versinkıbrıs falan dıyorlar bende oyle duydum ama çıft ıstıyorum allahın ıznıyle kasımda transferım olacak dondurulmus 3 embrıyom var yumurta rezervımde dusukmus 5 yumurtadan 3 embrıyo olustu sımdı tuplerımı aldırcam çapa hastanesınde sonra acıbadmde transfer ıslemı yaptırcam.hıc doktorlada gorusmedık bu konu uzerıne.Kasımda gorusecegım. Ins cıft embrıyo koyar ve ıkızım olur :)
Hayır neden bu kadar tepki verildi bunu anlamıyorum gayette bilindik dünya çapında bi hastane bizzat kendim yaşadım ve öyle yazıyorum ilk transferimde çift ikincide üç embriyo transfer edildi ve yaşımda 28 havadan sallayacak değilimÖyle bir şey yapmaları (kanuni şartlar sağlanmadan çift koymaları) yasal değil. O merkezler kapatılır. Nereden bahsediyorsunuz? Hemen sağlık bakanlığına şikayet edilmeli. Bilindik merkezlerde böyle bir şey olması imkansız, bin tane belge imzalıyor doktorlar da aile de. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
İşte aynen durum bu şartlar sağlanıyor ve konuluyorŞartlar sağlanıyorsa koyarlar. Allah gönlüne göre versin
neden bu kadar tepki veriyorsunuz.gidin şikayet edin de bu da gitsin elimizden.aralarında insafı kalmış doktorlar yapıyorlar zaten bunu.tek embriyo ile şansımız %50 ise çift embriyo ile %60a çıkıyo.o aradaki %10 luk pay bile bizi nekadar çok umutlandırıyor ve mutlu ediyor biliyormusunuz siz..bu ülkede neler neler yasak ama insanlar kafayı taka taka böylesine hassas bir konuya takıyorlar ve şikayet edilmeli cart curt bir sürü laf...gidin şikayet edin.bunu da engelleyin hadi...ve şunu söylicem sadece size Allah size bu acıyı yaşatmasın emi...ne düşünürseniz düşünün ama yine de Allah size bile böyle bir dert vermesin...yasaklardan bile umut arayacak bir duruma düşürmesin...Öyle bir şey yapmaları (kanuni şartlar sağlanmadan çift koymaları) yasal değil. O merkezler kapatılır. Nereden bahsediyorsunuz? Hemen sağlık bakanlığına şikayet edilmeli. Bilindik merkezlerde böyle bir şey olması imkansız, bin tane belge imzalıyor doktorlar da aile de. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
Tebrik ederimneden bu kadar tepki veriyorsunuz.gidin şikayet edin de bu da gitsin elimizden.aralarında insafı kalmış doktorlar yapıyorlar zaten bunu.tek embriyo ile şansımız %50 ise çift embriyo ile %60a çıkıyo.o aradaki %10 luk pay bile bizi nekadar çok umutlandırıyor ve mutlu ediyor biliyormusunuz siz..bu ülkede neler neler yasak ama insanlar kafayı taka taka böylesine hassas bir konuya takıyorlar ve şikayet edilmeli cart curt bir sürü laf...gidin şikayet edin.bunu da engelleyin hadi...ve şunu söylicem sadece size Allah size bu acıyı yaşatmasın emi...ne düşünürseniz düşünün ama yine de Allah size bile böyle bir dert vermesin...yasaklardan bile umut arayacak bir duruma düşürmesin...
neden böyle bir tepki veriyorsunuz yasa izin vermiyor ama biz istiyoruz. daha önce 4-5 tane bile konuyordu. keşke tutsa da 1 tane konsa bizde çok meraklı değiliz çogul gebeliklere ben 22 yaşımda erken menopoz hastalığı ile karşılaştım. kanuna göre 23 yaşındaydım Tıp a göre yumurtalık yaşım 40 ın üzeriydi. doktorumda yumurta sayımın az ve kalitemin az olmasından dolayı hep 2 embriyo transferi yaptı. çünkü şansım her deneme de de az. 4 tedavimin 3 tanesi negatif 1 tanesi pozitif. pozitif olan tedavimde de 2 embriyo konulmuştu. ama bir evladım oldu. Kanunlar kadınların annelik duygularını anlayamaz kadını en iyi kadın anlar arkadaşım.Öyle bir şey yapmaları (kanuni şartlar sağlanmadan çift koymaları) yasal değil. O merkezler kapatılır. Nereden bahsediyorsunuz? Hemen sağlık bakanlığına şikayet edilmeli. Bilindik merkezlerde böyle bir şey olması imkansız, bin tane belge imzalıyor doktorlar da aile de. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
Amiiinnn inşallahh hayırlı pozitiflerin olsun benim ikinci denememde tutmuştu maalesef düşük oldu içini ferah tut hayırlısıyla tutup sağlıklı bi şekilde ilerlesin inşallahınsallah benımde ılk denemem de tutar :) cok guzel bole olumlu haberler alınca ınsan bır mutlu oluyor. umudu artıyor. ben 7ay oldu evlenelı 6 aydır hastanelerdeyım maddı manevı cok yıprandım.Rabbım bana ve hepımıze hayırlı sag saglıklı hamılelık ve evlatlar versın.
Allahım gönlündekini kucağına versin inşallahınsallah canım. ınsallah ama hıc olumsuz dusunmuyorum zaten rabbımden en guzelını hakkımda hayırlısını ıstıyorum.
bana ıkız bırı kız bırı erker evlat versın saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla.bakalım bugun anestezı ıle gorusecegım. amelıyat gunu ıcın.
Inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli evlatlar kolay geçen bir hamilelik nasip etsinınsallah canım. ınsallah ama hıc olumsuz dusunmuyorum zaten rabbımden en guzelını hakkımda hayırlısını ıstıyorum.
bana ıkız bırı kız bırı erker evlat versın saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla.bakalım bugun anestezı ıle gorusecegım. amelıyat gunu ıcın.