- 19 Aralık 2016
- 7
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi 01YagizYaren
-
Merhaba ben de bu sürece başlayacağım. İğnelerden önce herhangi başka bir yöntem uygulanıyor mu?
Esinize cok gecmis olsun. Benim adet duzensizligim ve kistlerim vardi kizligimdan beri bunu biliyordum. Doktora bu sebepten gittignzde sizdrn hikayenizi anlatmanizi istiyor yani varsa hastaliginiz. Yoksa rahim filmi istiyor rahmin yapisini gormek icin ve esinizdende sperm tahlili. Biz bundan baska tahlik yaptirmadik. Bazilari kan pihtilasmasi var mi diyede baktiriyor cnku kan pihtilsmasi olunca dusukler oluyor kanama ile. Ben ona da baktirmistim.Eşim kemoterapi görmeden önce sperm dondurmuştu. Geçenlerde ona test yaptrdık sperm çıkmayınca tüp bebeği düşünmeye başladık ben daha muayene olmadım. İğneden önce hangi muayenelerden geçeceğim?
Hayırlı olsun canım inşaAllah Rabbim OL der ve olur.. çok fazla hareket etme ani şeylerden kaçın hamileler nelere dikkat ediyorsa sende ona et kısacası :) doktorunun dışında ilaç alma agrı kesıcıde olsa biliyorsundur bunları zaten. baska bı sayfada görmüştüm ananas dut kurusu incir kayısı kabak çekirdeği ve bol su iyi geliyormus. tedbir kuldan takdir Allah tan işte :) elimizden geleni yapalım da..yeni katıldım kulübe . 20 yaşındayım ve tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık . perşembe günü tranferim war . ne yapmam lazjm , nelere dikkat etmem gerek bilen biri warmı?
yeni katıldım kulübe . 20 yaşındayım ve tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık . perşembe günü tranferim war . ne yapmam lazjm , nelere dikkat etmem gerek bilen biri warmı?
ay inş ya :)Sende benim durumumda olucaksin persembeden itibaren. Elinden geldigince dinlen.. cok yatmana gerek yok cok yatmak ta insanda stres yapiyor. Agir kaldirma ani hareketler yapma. Ama egilip kalkmadan yemegini yapabilirsin. Birde en onemlisi stres kesinlikle yapma. Yattigin yerde devamli transflerle ilgili internetten biseyler okuma dinleme kendini. Rahat ol.. Allah insallah yuzumuze guler.. insallah bebislerimiz bize tutunur 2017 yili.bizim yilimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?