İlk tüp bebek tedavisi negatif olanlar;nasıl bır yol izledınız?

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba;
7.hafta gelişimi durması sebebı ile kürtajla sonuclanan ilk tup bebek tedavim oldu.
Tabıı ki bırkac dr dan fıkır alarak kürtaj oldum.kürtaj sonrası genetiğe gıttı sonucum. Hatalı embrıyo denıldı!! Zaten yasaması mumkun olmayan bır durum denıldı.
Şimdi gerıde 5.gun embrıyosu 5tane dondurulmuşum var. Hepsı için aynı durum gecerli olurmu endişesi taşıyorum.
Şimdi diğer tedavıme baslamadan tum genetik testlerımı yaptırmak istıyorum. Dr um cok buyuk arastırmaları gereklı görmuyor!!
Bu dönemden gecmiş ve önerılerı olanlar tecrubelerını paylasabılırse cok sevınırım.
Neler yapılabılır ???

Nerede yaşadığınız da önemli... Ben izmirde başarısızlık yaşayınca farklı bakış açısına sahip bir merkeze gitme kararı aldım. Bir arkadaşımdan Denizlide Doc. Dr. Yunus Aydın 'ı duydum. Her usg kontrolünde bile koşa koşa gittim. Tedavi protokolüm değişti. En önemlisi güven hissettim. Kendisinden, hastaneden ve ekipten çok menun kaldım. Transferim yapıldı. Bekleme aşamasındayım. Umarım güzel sonuçlar alırım. Alamazsam da yoluma burada devam edecğim.

Back
X